eregl tahtasında şuanda para çıkış var az da olsa akşama ne olur bilemeyiz ama yapı kredi makinası istediği argoritmayı hareket ettiriyor.bizede çeşme akarken testiyi doldurmak kalıyor .
eregl tahtasında şuanda para çıkış var az da olsa akşama ne olur bilemeyiz ama yapı kredi makinası istediği argoritmayı hareket ettiriyor.bizede çeşme akarken testiyi doldurmak kalıyor .
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Dışarıya bakıyor oyuncu şort pozisyon deniyor , eli gören badem spor şortcuları mazot yapıp yukarı sürüyor.Şuanda oyun bu ha malda geceye girilir mi maliyete göre değişir
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum
culpa ,
eregl tahtasına bak sabahtan beri alıcı satıcı lotları aynı sadece yapı ile 2-3 makina tahtayı yukarı sürüyor.
işte bu sitem bademcuk sistemi dün anlattığım karşılarında KOL yok![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Bugun eregl hareketinde krdmd ninde payı var bana göre.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Lavrov: Üçüncü Dünya Savaşı, nükleer silahların kullanılacağı yıkıcı bir savaş olacak https://tr.sputniknews.com/20220302/...054361938.html
nediyor bu
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Benim maliyetler dusuk sindo ereglide 22.70[1.70$] dan aldim 2 sefer trade ettim sat al seklinde tl olarak maliyet 20 lerde
dolar olarakda 1.5$ a felandir
isdemir ide 20.70-21.00 araliginda almistim ama ayni gun sagolasun HSBC 2 sefer trade firsati verdi 1inde 72 kurus digerinde 32 kurus onunda maliyet 20 lere dusmustu . 25 i gorunce dayanamadim
yapikredi gercekten guzel islem yapiyor 30 milyon lot cevirmis
digerileri bazen karsi bacak vs vs derken zararina islem yapmis gozukuyor ama yapikredi en az 1 kademe karli kapatmis oluyor
33.84 den verdin beklenti 33.50 lere dokunmasini beklemek mi ?
saglikli bir yukselis icin donup 33.50 lere dokunmasi lazim aslinda ?
08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum
Yer İmleri