Sayfa 145/262 İlkİlk ... 4595135143144145146147155195245 ... SonSon
Arama sonucu : 2095 madde; 1,153 - 1,160 arası.

Konu: Sindoma temel & teknik analiz

1. eregl tahtasında şuanda para çıkış var az da olsa akşama ne olur bilemeyiz ama yapı kredi makinası istediği argoritmayı hareket ettiriyor.bizede çeşme akarken testiyi doldurmak kalıyor .
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2. Dışarıya bakıyor oyuncu şort pozisyon deniyor , eli gören badem spor şortcuları mazot yapıp yukarı sürüyor.Şuanda oyun bu ha malda geceye girilir mi maliyete göre değişir
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3. isdemirleri uzun vadeli tutarim diyordum ama 4 gunde %20 kari gorunce 24.98-25.00 dan isdemirleri gonderdim eregliler ile devam
    bazen ekrani izlemek kotu insan dayanamiyor ama nedense ereglileri satmaya elim gitmiyor
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    eregl tahtasında şuanda para çıkış var az da olsa akşama ne olur bilemeyiz ama yapı kredi makinası istediği argoritmayı hareket ettiriyor.bizede çeşme akarken testiyi doldurmak kalıyor .
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

4.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    isdemirleri uzun vadeli tutarim diyordum ama 4 gunde %20 kari gorunce 24.98-25.00 dan isdemirleri gonderdim eregliler ile devam
    bazen ekrani izlemek kotu insan dayanamiyor ama nedense ereglileri satmaya elim gitmiyor
    culpa maliyete göre hareket et,
    maliyet candır gerisi heyecandır.
    ben eregl treda ediyorum 33.84 verdim aşağıdan bir daha denicem endeksin durumuna göre.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

5. culpa ,
    eregl tahtasına bak sabahtan beri alıcı satıcı lotları aynı sadece yapı ile 2-3 makina tahtayı yukarı sürüyor.
    işte bu sitem bademcuk sistemi dün anlattığım karşılarında KOL yok
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

6. Bugun eregl hareketinde krdmd ninde payı var bana göre.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

7. Lavrov: Üçüncü Dünya Savaşı, nükleer silahların kullanılacağı yıkıcı bir savaş olacak https://tr.sputniknews.com/20220302/...054361938.html

nediyor bu
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

8. Benim maliyetler dusuk sindo ereglide 22.70[1.70$] dan aldim 2 sefer trade ettim sat al seklinde tl olarak maliyet 20 lerde
    dolar olarakda 1.5$ a felandir
    isdemir ide 20.70-21.00 araliginda almistim ama ayni gun sagolasun HSBC 2 sefer trade firsati verdi 1inde 72 kurus digerinde 32 kurus onunda maliyet 20 lere dusmustu . 25 i gorunce dayanamadim
    yapikredi gercekten guzel islem yapiyor 30 milyon lot cevirmis
    digerileri bazen karsi bacak vs vs derken zararina islem yapmis gozukuyor ama yapikredi en az 1 kademe karli kapatmis oluyor

33.84 den verdin beklenti 33.50 lere dokunmasini beklemek mi ?
    saglikli bir yukselis icin donup 33.50 lere dokunmasi lazim aslinda ?

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    culpa maliyete göre hareket et,
    maliyet candır gerisi heyecandır.
    ben eregl treda ediyorum 33.84 verdim aşağıdan bir daha denicem endeksin durumuna göre.
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

Sayfa 145/262 İlkİlk ... 4595135143144145146147155195245 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •