Sayfa 813/1002 İlkİlk ... 313713763803811812813814815823863913 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 6,497 - 6,504 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - VI

LÜTFEN OKUYUN.. KENDİNİ DÜNYANIN KOVBOYU SANAN CONİYİ DAHA İYİ TANIYIN..

NEDE OLSA BAZI ŞEYLER ZAMANLA UNUTULUYOR

İran: Kötü tecrübeler güvenilir, dengeli ve kalıcı bir anlaşmayı kaçınılmaz kılmıştır

İran Ulusal Güvenlik Yüksek Konseyi Genel Sekreteri Ali Şemhani, Viyana'da devam eden nükleer görüşmelere ilişkin ABD ve Avrupa ülkeleriyle (İngiltere, Fransa ve Almanya) yaşanan tecrübeler nedeniyle güvenilir ve kalıcı bir anlaşma yapılması gerektiğini söyledi.

İranlı Öğrenciler Haber Ajansı'na (ISNA) göre, Şemhani, bir grup İran Meclisi milletvekili ile bir araya geldiği toplantıda müzakerelerde gelinen nokta ve yaptırımların kaldırılması konuları hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Şemhani, "ABD'nin sözünde durmaması ve Avrupa'nın eylemsizliği gibi kötü tecrübeler, güvenilir, dengeli ve kalıcı bir anlaşmanın yapılmasını kaçınılmaz kılmıştır." dedi.

Tahran yönetiminin temel stratejisinin, yaptırımları kaldırmaya çalışmakla birlikte, bu yaptırımları etkisiz hale getirecek mekanizmaları oluşturmaya odaklanmak olduğunu dile getiren Şemhani, bu alanda önemli adımlar atıldığını belirtti.

Şemhani, Viyana'daki görüşmelerde hala bazı konularda anlaşmaya varılamadığını sözlerine ekledi.

- Viyana nükleer müzakereleri

İran'ın nükleer faaliyetleri konusundaki Kapsamlı Ortak Eylem Planı (KOEP) olarak adlandırılan anlaşmanın ilki, 2015 yılında, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyinin 5 daimi üyesi (İngiltere, ABD, Çin, Fransa, Rusya) ile Almanya ve İran arasında imzalanmıştı.

Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın 2018'de ülkesini tek taraflı olarak anlaşmadan çekmesi kararı sonrasında İran'a yönelik ekonomik yaptırımlar tekrar uygulamaya konulmuştu. Bunun üzerine Tahran yönetimi nükleer faaliyetlerine aşamalı olarak geri dönmüştü.

KOEP'in yürürlüğe konulmasına yönelik görüşmeler, Kasım 2021'de Avusturya'nın başkenti Viyana'da yeniden başlamıştı.

Kaynak : Anadolu Ajansı
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Coninin nesini daha iyi tanıyacaksınız !?

Coğrafyaya girmek içim Iraktaki elemanlarını Katar'a süren,
    ardından demokrasi götürenn.

Kendi çıkarları için 11 Eylül'de kendi vatandaşını öldüren.

Irakta bir buçuk milyon insanı, olmayan bir şeyin olduğunu iddia ederek katleden ****** çocukları ...

tanımayan / tanımak istemekte direnenlere...

sn radyolog, Iran konusu, demokratik olarak secilmis basbakanlari Mossadegh'in BP ve Shell (Anglo-Iranian Oil Company)' in muhasebe kayitlarini incelemek istemesi ile basladi. Amerika ve Ingiltere kabul etmedi, CIA de Iran mafyasina para verip onu devirdi 1953'de.

Amerikanin ne oldugunu herkes biliyor. O konuda bir uzlasmazlik yok. Bozayinin yaptigini aklayacak seyler degil bunlar yanliz.

Ben Ruslari seviyorum. Sevmedigim diktatorler.

Ha bir de "Amerika kendini dunyanin kovboyu sanmiyor". Dunyanin serifi zaten. Dunya merkez bankalarinin %86'sinda rezerv para birimi dolar. O dolari da ne pahasina olursa olsun korur.

Yukarıdakiler bizden iki arkadaş Üfe ile Tüfe.
    Bunların nerede buluşacağını buradaki çoğu insan bilir, yoldalarr.
    Yani
    henüz tamamlanmamış bir dalga içerisindeyiz.

Rus-Ukr savaşı ikinci dalga,
    bu henüz başlamadı ama bkz FED başlıyor şimdilerden.

Bu savaş kullanılarak Türkiye'ye uygulanması çook muhtemel yaptırımlar vs. üçüncü dalga.

Bunlar birleşir mi?

Hazır mıyız Türk Vatandaşı !

engin bilginizi her fırsatta bizlere aktarıyorsunuz sn 666

teşekkürler

arada google amcaya da danışıyormusunuz

Kanada merkez bankası gösterge faiz oranını 25 baz puan yükseltti, %0,50(beklenti %0,50)

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Ben bu t-shirtu giyiyorum. Google'a bakar miyim sizce? Muahahahahahaha.
    Iranli arkadaslarim var, konuyu biliyorum. ABD'yi de mollalari da sevmezler.

Sayfa 813/1002 İlkİlk ... 313713763803811812813814815823863913 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •