TL bir iluzyondu ama fiskiriyordu...
Syg,
TL bir iluzyondu ama fiskiriyordu...
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Avrupaya lutfen mi dedi??
Yanlis mi duydum??
Eyyyyy ile baslayan cumleler tarihte mi kaldi??
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Motorine 1.5 bu gece ve yarın + 1 daha diyorlar
Duble zam geliyormuş
Hem ırkçı bir Avrupa da ne işimiz var . Biz dünyanın tüm ezilmişlerine ırkına, tenine, diline bakmadan kucak açıyoruz. Onlar ırkçılık yapıyor. Bizim kasa boş olsa bile , ceptekini ve sofradkini paylaşıyoruz. Sonra sofrada çoğu misafire , kalanı bize durumu....
londra borsasında, +/- 20% yok herhalde....
kolonya olarak Ankara ulus ta
Eyub Sabri Tuncer in magazasi vardi ordan alirdik dun gibi gercek oldu bugun...
Sut te ole plastik sise nedense UHT den daha pahali
UHT nin ambalaji pahali ama plastik gunluk sut daha mi maliyetli yapimi onu cozemedim...
Tencere ile gider sut cu den alinirdu gunluk sut ve evde kaynatilir di
Hatta yumurta viyol bile iade edilir di
Yogurt kaseleri vardi onlar da iade olurdu, sanirim 3-5kilo luk yuvarlak kaseler olurdu.
Yeni nesil e fena ogretim oldu bu hirpalaniyolardir garipler neyse ki biz biliyoruz o donemleri....
yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir
Merhaba Millet. Ben yan geldim yatıyorum. Takipte değilim. Görüyorum ki sinirler gerilmiş.
Önerim TV yi kapatın, ekranları kapatın. Buraya da girmeyin.
Cash a dönüp güvenli limana aborda olun. Çıkın dağlara, tarlalara gidin. Fazla km yapmadan. En fazla 20 km kadar çıkın dönüşle beraber 40 km eder. 3 lt benzin yapar kabaca 60 TL. 80 den fazla hız yapmayın yolun durumuna göre belki daha az yakar.
Dağa -tarlaya gitmek 20 km den fazlaysa oturun evde. Yengayla birer şekersiz kahve ve yanında 2 küçük kara çikolata ve bir bardak suyla camın önünde keyif yapın. Kolay gelsin.
Saygılar
Yer İmleri