Sayfa 334/1002 İlkİlk ... 234284324332333334335336344384434834 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 2,665 - 2,672 arası.

Konu: Yatırım Fonları X

1.  Alıntı Originally Posted by Germiyan Yazıyı Oku
    üstat ,fon işinde iyisin , yarın yansıyacak fon fiyatlarını bu gün görebileceğimiz bir yöntem veya internet sitesi falan var mı
    Bazı fonlar için kesin sonuçlar gece yarısından sonra MKK'da oluyor.Orada girilen değerlere göre hesaplamak lazım.

Hisse bazlı fonlar için ise bazı arkadaşların yaptığı excell tarzı uygulamalar var.
    Onlar güzel oluyor, gün içinde bile fonun anlık getiri durumunu tahmini olarak görüyorsunuz.Akşam kapanıştada üç aşağı beş yukarı son durumu görebiliyorsunuz.

Kulanan arkadaşlar o linkleri paylaşırlarsa sizde onlardan faydalanabilirsiniz.

2.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Bazı fonlar için kesin sonuçlar gece yarısından sonra MKK'da oluyor.Orada girilen değerlere göre hesaplamak lazım.

Hisse bazlı fonlar için ise bazı arkadaşların yaptığı excell tarzı uygulamalar var.
    Onlar güzel oluyor, gün içinde bile fonun anlık getiri durumunu tahmini olarak görüyorsunuz.Akşam kapanıştada üç aşağı beş yukarı son durumu görebiliyorsunuz.

Kulanan arkadaşlar o linkleri paylaşırlarsa sizde onlardan faydalanabilirsiniz.
    üstadım teşekkür ederim

3. Günaydın akbank agc fonu hakkında düşüncelerinizi öğrenebilir miyim?yabancı borçlanma araçları Türkiye'deki doların düşüşünden bağımsız hareket eder mi?

4.  Alıntı Originally Posted by ayurdakok Yazıyı Oku
    Günaydın akbank agc fonu hakkında düşüncelerinizi öğrenebilir miyim?yabancı borçlanma araçları Türkiye'deki doların düşüşünden bağımsız hareket eder mi?
    1 aralıktan günümüze dolar ve agc getirisi Sorunuzun cevabı açıktır heralde...

5.  Alıntı Originally Posted by Kandirildim Yazıyı Oku
    1 aralıktan günümüze dolar ve agc getirisi Sorunuzun cevabı açıktır heralde...

Bilgilendirme için teşekkürler

6. OSD özel sektör tahvili mi yoksa orta vadeli tahvil fonları YOT mu tavsiye edersiniz?

7.  Alıntı Originally Posted by ayurdakok Yazıyı Oku
    OSD özel sektör tahvili mi yoksa orta vadeli tahvil fonları YOT mu tavsiye edersiniz?
    Bu belirsizlik ortamında herkes tavsiye vermeye çekiniyor anladığım.

8.  Alıntı Originally Posted by ayurdakok Yazıyı Oku
    OSD özel sektör tahvili mi yoksa orta vadeli tahvil fonları YOT mu tavsiye edersiniz?
    sabah ben de boşa çıkan nakitle osd ve ybs ye ekleme mi yapayım yoksa yot mu alayım diye karar veremedim ppf de kaldım, sonuçta hepsi de enflasyon karşısında çok yetersiz kalıyor ama bu ortamda yapacak bir şey yok, hisse fonlar bir ileri bir geri yapıyor, altın, gümüş, petrol fonları aldı başını gitti, ne yapacağımızı şaşırdık.

Sayfa 334/1002 İlkİlk ... 234284324332333334335336344384434834 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •