Sayfa 773/1019 İlkİlk ... 273673723763771772773774775783823873 ... SonSon
Arama sonucu : 8146 madde; 6,177 - 6,184 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - V

1.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    https://www.forbes.com/sites/giacomo...h=6ff7959b52dd

Ne oluyor??

Herkes bi seyleri yagmaliyor..

Syg,
    Alman yat sanayine geçmiş olsun. Böyle para saçıp mega yat yaptıracak müşterileri nereden bulacaklar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by Westwind Yazıyı Oku
    Alman yat sanayine geçmiş olsun. Böyle para saçıp mega yat yaptıracak müşterileri nereden bulacaklar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yatin adini begendim..

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

3. 30 Ocak 2022 İtibarı ile dolar - 30 MART 2021 de bağladığım enflasyon endekli 397 gün ve 0 stopaj yüzde 20 faiziyle vadeli mevduatım için;

Ayda yüzde 1,666 faizden 11 ayda net % 18,32 faiz aldık.

Faiz kazancını Dolarla eşitlersek 8.27 lik dolarım şu an 9,78 e karşılık geliyor.

30 Ocak itibari ile şu an dolar 14,13 ten işlem görüyor.

Aradaki fark % 45 KÜLLİYEN ZARAR. + AYLIK DOLAR FAİZ KAYBI

Geçen ayki dolar kur ile (bir aylık artı faiz almam karşın zarar yüzde 38 den yüzde 45 e çıkmış)

TÜM SERVETİM 2 Mart itibarı ile (dolar faizi ve enflasyonu hariç olmak üzere) yüzde 45 yakın BUHARLAŞMIŞ....

SERVET ve EMEK HIRSIZLIĞININ RESMİ....

ASKERLİK YAP, ÖMÜR BOYU ÇALIŞ, SERMAYE EDİNMEK İÇİN HEP TASARRUFLU YAŞA, SİYASETÇİLER SENİN PARANI ÜMMETÇİLİK ALGISI İLE KENDİ ÜLKESİ İÇİN SAVAŞTAN KAÇIP ELEK GİBİ SINIRDAN GEÇEREK GELEN KİŞİLERE DAĞITSIN....

Matbaanın anahtarının SİYASETÇİLERDE olduğu bir MİLLİ PARA ya GÜVENMENİN BEDELİ....
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

4. ZARAR aslında sadece nomimal olarak değil.

Emlak, ithal oto vs. gibi satın alma gücündeki düşüşe bağlı olarak kaçırılan fırsatlar da eklendiğinde çok daha büyüktür.

Geçen yıl ki bir emlak fiyatı ile bugün arasında en az yüzde 100 fark var...

5.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    30 Ocak 2022 İtibarı ile dolar - 30 MART 2021 de bağladığım enflasyon endekli 397 gün ve 0 stopaj yüzde 20 faiziyle vadeli mevduatım için;

Ayda yüzde 1,666 faizden 11 ayda net % 18,32 faiz aldık.

Faiz kazancını Dolarla eşitlersek 8.27 lik dolarım şu an 9,78 e karşılık geliyor.

30 Ocak itibari ile şu an dolar 14,13 ten işlem görüyor.

Aradaki fark % 45 KÜLLİYEN ZARAR. + AYLIK DOLAR FAİZ KAYBI

Geçen ayki dolar kur ile (bir aylık artı faiz almam karşın zarar yüzde 38 den yüzde 45 e çıkmış)

TÜM SERVETİM 2 Mart itibarı ile (dolar faizi ve enflasyonu hariç olmak üzere) yüzde 45 yakın BUHARLAŞMIŞ....

SERVET ve EMEK HIRSIZLIĞININ RESMİ....

ASKERLİK YAP, ÖMÜR BOYU ÇALIŞ, SERMAYE EDİNMEK İÇİN HEP TASARRUFLU YAŞA, SİYASETÇİLER SENİN PARANI ÜMMETÇİLİK ALGISI İLE KENDİ ÜLKESİ İÇİN SAVAŞTAN KAÇIP ELEK GİBİ SINIRDAN GEÇEREK GELEN KİŞİLERE DAĞITSIN....

Matbaanın anahtarının SİYASETÇİLERDE olduğu bir MİLLİ PARA ya GÜVENMENİN BEDELİ....
    Vade dönüşünüz mü oldu hocam tam anlamadım.Neden %20 net üzerinden hesaplıyorsunuz.Yıllık Tüfe oranına göre vade dönüşünüz olacak.Şuan 54.44.Bugün dönüşünüz olsa net 54.44 faiz alacaksınız.

6.  Alıntı Originally Posted by spektrum Yazıyı Oku
    Uzun süredir yaşadığımız tecavüz karşısında bir nebze soluk olacak. Oranın netleşmesine kaldı 1 ay ha gayret.
    bir tane kadın bakan vardı.
    bir kereden bir şey olmaz diyordu.
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

7. Vade dönüşüm 5 Mayıs...

Enflasyon Mayısta yüzde 60 olsa bile yüzde 45 lik (Yalın-faizsiz) dolar zarar farkını KAPATAMIYOR...

Dolar 3,5 iken berberlere traş kampanyası yaptırıyorlardı...

Kısa sürede 4 katı oldu, hala bu seviyede bile herkesin genel kanısı dolar eninde sonunda patlayacak oldu.

Nasıl bir ülke haline geldik...

Yiyin efendiler yiyin, aksıra, tıksıra kadar yiyin....

8.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Vade dönüşüm 5 Mayıs...

Enflasyon Mayısta yüzde 60 olsa bile yüzde 45 lik (Yalın-faizsiz) dolar zarar farkını KAPATAMIYOR...

Dolar 3,5 iken berberlere traş kampanyası yaptırıyorlardı...

Kısa sürede 4 katı oldu, hala bu seviyede bile herkesin genel kanısı dolar eninde sonunda patlayacak oldu.

Nasıl bir ülke haline geldik...

Yiyin efendiler yiyin, aksıra, tıksıra kadar yiyin....
    Hocam düz mevduat yapsaydık %20 alıp zınk oturacaktık hepimiz.
    Hesabınız doğru ancak vade dönüşünüz de en azından net % 60 faiz ödemesi alacaksınız.
    Buda tesellimiz olsun.Sağlık olsun.

Sayfa 773/1019 İlkİlk ... 273673723763771772773774775783823873 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •