Sayfa 47/298 İlkİlk ... 3745464748495797147 ... SonSon
Arama sonucu : 2380 madde; 369 - 376 arası.

Konu: SANEL - Sanel Mühendislik

1.  Alıntı Originally Posted by BAŞKAN26 Yazıyı Oku
    Hunter_sipek sen satan dostum dayanamazsın çok ilgilisin spek döker seni şimdi çıkar diyede bir durumda yok haberle çıktı haberle düştü haber yoksa burada kalır aylarca
    Hedefim 2.50 ordan aşağısı kurtarmaz an Başkan maliyet 220 civarı bende unuttum çok zaman oldu öyle 1.88 falan kesmez göstermemede olur.ama yüklü alan birleri var bu kağıtta 5-10 bin kottan fazlasını kaldırmaz

2. Doğru tahmin etmişsin elinde yüklü olan birileri var ama spek çok bekler parada var sıkıntı yok bekler bekler arada ky'e olan olur

3. Bi cacık olacağı yok

4.  Alıntı Originally Posted by Hunter_sipek Yazıyı Oku
    Bi cacık olacağı yok
    cacık bu mevsimin güzel ve milli içeceği konumunda bulunur sıcak çarpmalarına iyi gelir ama en önemlisi yoğurt kalite ve lezzeti ayrıca çengelköy hıyarnın olması mükemmelleştirir lezzetini

5.  Alıntı Originally Posted by BAŞKAN26 Yazıyı Oku
    cacık bu mevsimin güzel ve milli içeceği konumunda bulunur sıcak çarpmalarına iyi gelir ama en önemlisi yoğurt kalite ve lezzeti ayrıca çengelköy hıyarnın olması mükemmelleştirir lezzetini
    Seni de Allah güldürsün an Başkan valla sıcakta çok güldüm

6. kademe akışını görüyorsanız bu hissenin çok hoşuna gitmemiş satış yapıyor 31 31 diye ne diyor ki anlamı oldukça büyük hayra yoralım bizde o zaman

baktımda 1,80de 100 bin alıcı olmuş ah ah bunlarıda mutlu etmek lazım ama elden bir şey gelmiyor

7. 31 i anca alırsınız diyor bize açık açık ya da üçün birini

8. satanın malı itina ile alınır saygı sevgi ve hürmetler ile alım sezonunu açmış bulunmaktayım canına tak edenlerin yeni hissede zararımı çıkarırım endeks düşerken bu da daha düşer daha aşağıları var düşer diyenlerin hisseleri alınır

neden böyle yazıyorum geçen bir yerde duydum sanel hissesinde ky ağlıyor diyorlardı o sebepten bende ağlama sızlama yok satan satsın gitsin boşuna vaktini harcamasınlar dahada hisseyi çökertmeye çalışmasınlar diye alım koydum satmak isteyenlere destek veriyorum alım için saygılar

Sayfa 47/298 İlkİlk ... 3745464748495797147 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •