Sayfa 198/217 İlkİlk ... 98148188196197198199200208 ... SonSon
Arama sonucu : 1730 madde; 1,577 - 1,584 arası.

Konu: BOSSA - Bossa Ticaret ve Sanayi

1. Arkadaşım mail atmış çok hızlı geri dönüş olmuş. inanılmaz mutlu oldu.
    1. kapasite kullanım oranı %90
    2. söylediğiniz gibi %90 yurtdışı ve yurtiçi yapılan satışlarda euro bazlı imiş.
    3. modernizasyon çalışmaları devam ediyor ancak yeni bir yatırım yok.
    4. 4-5 ay sonrasına termin veriliyormuş.

geri alım devam ediyor mu acaba? yoksa tamamlandı mı?

açıkçası bu bilgiler ile çok mutlu oldum. birde hisse fiyatı 40 üzerine atarsa daha da mutlu olurum. Buralardan maliyetlendim. nasibimizde olanı alacağız. hepinize bol kazançlar diliyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by karlıkaya Yazıyı Oku
    Aman hocam durun gitmeyin hemen daha yeni başladık..yazmaya devam edin ki bilmediklerimizi birbirimizden öğrenelim. Ayrıca temettü konusu hiç gündeme gelmiyor mu? lakin ben bir süre özsermayenin güçlenmesi tarafındayım. Ama bu nereye kadar? Şirketin bu konuyla ilgili açıklaması oldumu hiç
    Tabi ki hocam bilmediklerimizi birbirimizden öğrenmeliyiz haklısınız. Ben yaklaşık 1 yıldır bu şirkette yatırımcıyım. Ben de şu an sizin gibi düşünüyorum şirketin mali yapısı yeterince güçlenince temettü seçeneği ortaya çıkar, ancak şu an için temettü beklentim yok inşallah ileride o günleri de görürüz.

Alıntı Originally Posted by Nevzatzade Yazıyı Oku
    Arkadaşım mail atmış çok hızlı geri dönüş olmuş. inanılmaz mutlu oldu.
    1. kapasite kullanım oranı %90
    2. söylediğiniz gibi %90 yurtdışı ve yurtiçi yapılan satışlarda euro bazlı imiş.
    3. modernizasyon çalışmaları devam ediyor ancak yeni bir yatırım yok.
    4. 4-5 ay sonrasına termin veriliyormuş.

geri alım devam ediyor mu acaba? yoksa tamamlandı mı?

açıkçası bu bilgiler ile çok mutlu oldum. birde hisse fiyatı 40 üzerine atarsa daha da mutlu olurum. Buralardan maliyetlendim. nasibimizde olanı alacağız. hepinize bol kazançlar diliyorum.
    Bilgiler için teşekkürler. Bildiğim kadarıyla en son 8-9 ay önce hisse geri alımı yapıldı son dönemde yapılmadı.

3. Bilanço yu yüzeysel biraz inçelemek fırsatım oldu. Dikkatimi çeken kısım ise stokların geçen seneden fazla olduğu. Bu benim için olumlu bir işaret. Gerçi stokların hammaddemi, mamül veya yarı mamül mü olduğu belli değil Ama olsun. enflasyonist ortamlarda bu durum kar marjını artırır. Yani demem o ki 2022/1 dönem hasılat ve kar beklentim bir önçeki dönemden daha iyi geleceği yönünde. Bilanço ile ilgili önemli gördüğünüz kısımlar var ise lütfen paylaşın bizimle.
    Olsun be yaradan yardır.Mazlumun ahı indirir şahı.Herşeyin bir vakti vardır...Yunus Emre

4.  Alıntı Originally Posted by karlıkaya Yazıyı Oku
    Bilanço yu yüzeysel biraz inçelemek fırsatım oldu. Dikkatimi çeken kısım ise stokların geçen seneden fazla olduğu. Bu benim için olumlu bir işaret. Gerçi stokların hammaddemi, mamül veya yarı mamül mü olduğu belli değil Ama olsun. enflasyonist ortamlarda bu durum kar marjını artırır. Yani demem o ki 2022/1 dönem hasılat ve kar beklentim bir önçeki dönemden daha iyi geleceği yönünde. Bilanço ile ilgili önemli gördüğünüz kısımlar var ise lütfen paylaşın bizimle.
    Bilanço bence mükemmel gelmiş.

Bu bilançoya göre piyasa değeri düşük kaldırğı için benim gibi yeni yatırımcılar kesinlikle artarak gelecektir.
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

5. Bu kara ragmen temettü vermemesini nasıl yorumlarsınız.

6. Sadece yatırımlar var deriz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    ''Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum''

7. 40 bölüm sonu canavarı 1 kaç jeton daha harcamamız lazım ancak geçince 47 kadar güçlü canavarlar yok haydi hagar yapabilirsin bunu
    ''Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum''

8.  Alıntı Originally Posted by axaray Yazıyı Oku
    40 bölüm sonu canavarı 1 kaç jeton daha harcamamız lazım ancak geçince 47 kadar güçlü canavarlar yok haydi hagar yapabilirsin bunu
    Yok be üstat,biraz daha süründürecekler hisseyi anklaşılan.Yalnız bu rusya handikapı fabrikayı etkiliyormu? takip eden bilgisi olan yokmu
    Olsun be yaradan yardır.Mazlumun ahı indirir şahı.Herşeyin bir vakti vardır...Yunus Emre

Sayfa 198/217 İlkİlk ... 98148188196197198199200208 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •