Sayfa 822/1002 İlkİlk ... 322722772812820821822823824832872922 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 6,569 - 6,576 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - VI

1. Amarika akademisyenlerimiz bile bu şekilde hitap ediyor.

ABD dediğimiz ülke 100 den fazla ülkeye silahlı, silahsız ve ekonomik müdahale etmiş, dünyanın en borçlu ve en hovarda ülkesi!

Sınırsız dolar yaratma kapasitesiyle rakipsiz ve bunun kaymağını yiyor.

Ama ülkelerin menfaati de çok ilginç 2.dünya savaşında Ukranya'yı Hitlerin elinden Ruslar kurtarırken, şimdi ise AB/D nin kayığına binmiş Ruslarla savaşıyor.

Bu işten kim kazanıyor Batının silah ve emtia üreten şirketleri,

Diğer taraftan Ukranya eliyle Ruslar dünyadan izole ediliyor.

ABD bir süre sonra asıl savaşın yaşanacağı pasifiğe konsantre olacak ABD/ÇİN tepişmesinden galip çıkan dünyanın kabadayısı olacak.

Bizim bildiğimiz kendimize yetmiyor, bize gösterilen bu arkada neler dönüyor kimse bilemez.!!!

Bu arada Suudi Arabasitan ABD'deki yatırımlarını azaltma seçeneğini değerlendiriyor. Suudi BasınıSUUDİ ARABİSTAN, KRALLIĞIN ABD'DEKİ YATIRIMLARINI AZALTMA SEÇENEĞİNİN OLDUĞUNU SÖYLEDİ - SUUDİ BASIN AJANSI

Herkes bir şekilde kıçına teneke bağlama peşinde.
    "İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Anlatma,beyini kıt olanlar anlamaz,ben 1972 yılından beri mücadele ederim hala ikna edemedim
    Neye ikna etmeye calisiyorsun peki refaba? Bin Laden'i, Saddam'i ABD'nin mi yarattigini, yoksa savas makinesinin her 5-10 senede bir yerlerde savas cikarip urettiklerini tuketmesi gerekliligini mi, yoksa guclu olanin gucsuz olanin kaynaklarini somurmesini mi? Hepimizin bildigi seyler bunlar. Ruslar da bunu yapti tarihleri boyunca. Kazakistan'in %40'i Rus nasil oldu bir ara. Ingilizler de. Guclu olan herkez yapti.

Alıntı Originally Posted by Kar_Adam Yazıyı Oku
    666..
    Bidon, senin paraları da buzhaneye koyar diye korkuyorsun galiba..;-)))
    O yüzden boz ayıya düşmansın sanırım..Muhahaha
    Orda acayip birseyler oldu. Bankaya istedigni sahsi diye vermedim. RM aradi. Istenilen dokumanlari vermezsen hesabini kapatirlar dedi. Bu sekilde kapatilinca da paran Merkez Bankasi'na geciyor, onlarla ugrasirsin diyor. Gizli sakli bir kismi yok da merak ettim neler oluyor diye, o yuzden biraz kurcaliyorum. Kimvurduya gidecegiz nerdeyse.

Bir hesabi kapatsalar hayatim kayar. O kredi karti milyarlarca yere girmis otomatik odemeler icin. Teker teker guncellemek yarim senemi alir. Bu da yeni aklima geldi, fazla kurcalamayayim.

Russia's negotiating position - according to the country's foreign minister Sergey Lavrov - is that:

Ukraine must "demilitarise" and "deNazify"
    Crimea - Ukraine's southern peninsula annexed by Moscow in 2014 - is recognised by Kyiv as part of Russia
    Two breakaway regions in eastern Ukraine - self-proclaimed Donetsk Peoples Republic and Luhansk Peoples Republic - are formally recognised

Yukardan anlasilan Zelensky'yi kabul ediyorlar. Ama istedikleri:

* Ukranya'da olamayacak silahlar (NATO sarti var mi yok mu anlamadim)
    * Kirim'in Rusya'nin oldugunun taninmasi
    * 2 bolgenin ozerk sayilmasi

bunlar yetermi rusyaya..odessa ya inip ukrayna nın deniz ile bağlantısını kopartmazlarmı ?

diyelimki ukrayna ŞİMDİLİK silahsızlandırıldı..

gelecekte silah girmesini nasıl engelleyecekler?

gerçekten...almanya nın, abd nin silah yolladıklarını basın yazıyor.. nerden giriyor bu silahlar.. hava sahası kapalı olsuğuna göre

ya deniz yada kara yolundan..yani komşu ülkelerden..polonya.slovakya, macaristan, romanya,moldova..
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
     Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Yukardan anlasilan Zelensky'yi kabul ediyorlar. Ama istedikleri:

* Ukranya'da olamayacak silahlar (NATO sarti var mi yok mu anlamadim)
    * Kirim'in Rusya'nin oldugunun taninmasi
    * 2 bolgenin ozerk sayilmasi
    Komedyen zelesky,eninde sonunda boz ayıyın ayağını öpecek..Gör bak..;-))
    Bu tiyatro oyunu devam etmez..!!

Nebati: 2023 Haziran seçimlerine tek haneli bir enflasyon rakamı ile gireceğiz

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 822/1002 İlkİlk ... 322722772812820821822823824832872922 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •