Sayfa 825/1002 İlkİlk ... 325725775815823824825826827835875925 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 6,593 - 6,600 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - VI

Second-biggest Russian oil producer calls for end to war

Russia's second-largest oil producer Lukoil is calling for an end to the conflict in Ukraine.

In a statement on its website, the company said it was concerned by the "tragic events in Ukraine" and supported the negotiations to end the conflict.

The company is thought to be one of the first major Russian firms to speak out against the invasion.

Bu is boyle. Parayi takip edeceksin. Nasil karsi cikmaya basladilar Ukranya'nin isgaline simdi.

The London-listed stocks of Russian companies have plummeted since the invasion of Ukraine and ensuing crippling economic sanctions on the country’s businesses, institutions and individuals by the U.S. and its western allies.

Sberbank was down 99.72% year-to-date to trade for around a single penny before the suspension, while Gazprom was down 93.71%, Lukoil 99.2%, Polyus 95.58%

LONDON — The London Stock Exchange has suspended trading in 27 Russian-linked companies, including its largest lender Sberbank and energy giant Gazprom.

Other companies blocked from trading in London include Lukoil, Polyus and EN+, while the subsidiary of VTB, Russia’s second-largest bank, was suspended last Friday.

Lukoil 2 haftada 100 poundan 0.25 pounda.

sn. nikrece, enerji fiyatlarindan dolayi alakali alakasiz herkesin hayatini etkileyecek, onbinlerce masum insanin olumune sebep olan, bagimsiz demokratik bir ulkeye saldiriya tarafsiz olmam mumkun degil. Ayrica bu krazee her an dunyayi nukleer bir savasa goturebilir . Benim gorusumce bir sekilde durdurulmali. Bu yaptirimlarla mi olur, basina tas mi duser, yoksa birisi polonyumlu semsiye ile mi dokunur, ya da ABD bir fatboy mu yollar bilemem.

Bunun otesinde batinin benim hayatimin iyilesmesinde buyuk katkisi var. Elektrik olsun, cep telefonu olsun, bilgisayar olsun, araba olsun, ucak olsun, internet olsun... Rusya'nin bana hicbir sekilde faydasi olmadi. Hangi tarafta oldugum belli yani.

6.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Ukraynalılar Nazileri onlarda pek iyi davranmasa dahi, kurtarıcı olarak görmüş ve onların safında ruslara karşı savaşmışlardır.

Kendilerini ruslardan çok almanlara yakın görmekteymişler, neo-nazi hareketinin sebebi de bu olabilir.
    Geçen bu ansiklopedi paçavrasının

PUTİN İn

Türk asıllı Genel Kurmay Başkanı Gerassimov’u

27 Şubat 2022 tarihinde

görevden aldığını gösteren

bir biyografi paylaştı Ariston...

BATI BİR YALAN İMPARATORLUĞUDUR.

P U T İ N

7. Marduk

gelen gezegen beni de alsın diye yapıyorsun bu yalakalığı ama

bu histerin hepimizi . ok yoluna götürecek...

)))

Sayfa 825/1002 İlkİlk ... 325725775815823824825826827835875925 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •