Sayfa 299/993 İlkİlk ... 199249289297298299300301309349399799 ... SonSon
Arama sonucu : 7944 madde; 2,385 - 2,392 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVI (16)

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Alamanya’da donacaksınız desenize.
    Tezek var mı oralarda?
    Kis bitmek üzere ve normalinde aylarca yetecek gaz olur depolarinda da, bu sefer gaz sirketleri depolari, daha ucuza aliriz diye, tam doldurmamislar.
    Ama yine de 3-4 ay yetecek gazlari var.
    Eger depolarini yazin dolduramazlarsa önümüzdeki kis tezek lazim olabilir.
    Ancak almanlar tezek yapmiyor, tarlalara bosaltiyorlar o malzemeyi. O yüzden sIkInti olabilir.

Alıntı Originally Posted by samreit Yazıyı Oku
    Kis bitmek üzere ve normalinde aylarca yetecek gaz olur depolarinda da, bu sefer gaz sirketleri depolari, daha ucuza aliriz diye, tam doldurmamislar.
    Ama yine de 3-4 ay yetecek gazlari var.
    Eger depolarini yazin dolduramazlarsa önümüzdeki kis tezek lazim olabilir.
    Ancak almanlar tezek yapmiyor, tarlalara bosaltiyorlar o malzemeyi. O yüzden sIkInti olabilir.
    70-80 Yaşlarında doğudan giden bir Alamancı bulsunlar, kısa sürede öğrenirler.

Gerekse biz kendi derdimize yanalım, 2. Dünya savaşında kömürden benzin yapmış bir Almanyadan bahsediyoruz, osuruktan gaz çıkartır onlar, bizim ise totomuz donar.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    70-80 Yaşlarında doğudan giden bir Alamancı bulsunlar, kısa sürede öğrenirler.

Gerekse biz kendi derdimize yanalım, 2. Dünya savaşında kömürden benzin yapmış bir Almanyadan bahsediyoruz, osuruktan gaz çıkartır onlar, bizim ise totomuz donar.
    Bir cok köyde zaten hayvan diskisi ve bitki ile biogaz üreten tesisler var da, elektrik üretiyor bu tesisler gaz ile. Iyi tesvik aliyorlar henüz.
    GER aslinda gaz yataklarina sahip. Bir ara gaz ihtiyaclarinin 20%'sini kendileri cikariyordu. Cevreydi, masrafti, Nordstreamdi diye bunu bayagi düsürdüler.
    Kömür ocaklarinida kapadilar son yillarda bu sekilde. Gerekirse dönülürde, yine de asagi yukari 5 sene sürermis Rusya disi ve alternatif kaynaklardan enerji güvenligini güncel haline getirmek.

4. Turk oligarklar.

Alıntı Originally Posted by samreit Yazıyı Oku
    Bir cok köyde zaten hayvan diskisi ve bitki ile biogaz üreten tesisler var da, elektrik üretiyor bu tesisler gaz ile. Iyi tesvik aliyorlar henüz.
    GER aslinda gaz yataklarina sahip. Bir ara gaz ihtiyaclarinin 20%'sini kendileri cikariyordu. Cevreydi, masrafti, Nordstreamdi diye bunu bayagi düsürdüler.
    Kömür ocaklarinida kapadilar son yillarda bu sekilde. Gerekirse dönülürde, yine de asagi yukari 5 sene sürermis Rusya disi ve alternatif kaynaklardan enerji güvenligini güncel haline getirmek.
    1933 Hitlerin iktidara gelişi 1939 savaşı başlattı, Ispanya, Isveç ve Isviçre hariç tüm Avrupa işgal ettiler, Ingiltere, ABD, Rusyaya karşı ~ 5 yıl savaştılar kimsede jet ve roket teknolojisi yokken, savaş halinde bile bunları geliştirdiler.

Velhasıl Hansları hafife almayın, götleri sıkışırsa 1-2 yılda LNG veya Israil Mısır gazını topraklarına getirirler.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Turk oligarklar.

Konuşmayı dinledim S. S. alacağız paraları demedi, o olmadı.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

7. Doların kırkı çıktı diyenlerle , henüz vaftiz edilmedi diyenler eşit gibi. Türkiye de kırkının çıkması mı yoksa vaftiz edilmemesi mi önemli bilemedim. Bildiğim artık bu döviz işinden vatandaşa ekmek yedirmeyecekleridir. Zaten Dostum putin alım-satıma %30 vergi koyarak yol göstermiş. Artık yağ, şeker, un felan mı alıp - satsak. O da riskli. Sıkıştılarmı stokçu derler elde avuçta ne varsa götürürler. Sarı gacıya bir şey yapamazlar. Krizlerde tek dost sarı gacı gibi. yatırım tavsiyesi değildir.

8. Arkadaşlar 3 gündür telefonum aranıyor ve '' satılık daireniz halen duruyor mu '' diye soruyorlardı. Önce şüphelenmedim, hangi daire, nerede yayınlanmış ilan felan sorunca kapatıyorlardı. Bugün 2 ayrı numaradan sms ile yine bu tip soru sordular. Hangi siteden bakıyorsunuz ve benim telefonumu görüyorsunuz diye yazınca '' Özür , rahatsız ettik '' diye cevap yazdılar.

Yeni tip bir dolandırıcılık şekli olduğu kesin de , ne yapmak lazım bilemedim. Oturdum sahibinden, emlakjet, hepsi emlak sitelerine tek tek baktım. Acaba birisi benim telefonla ilan mı girdi diye . Hiç bir ilana rastlamadım.

Sayfa 299/993 İlkİlk ... 199249289297298299300301309349399799 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •