Sayfa 308/993 İlkİlk ... 208258298306307308309310318358408808 ... SonSon
Arama sonucu : 7944 madde; 2,457 - 2,464 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVI (16)

1. Salı günü istanbuldan döndüm. Otobüste maske takan yoktu ve tam doluydu. Sabah Ankara soğuğunu yedim. Çarşamba sabahı her yerim ağrıyor ve yutkunma zorluğu çekiyordum. Aile hekimine gittim. '' Bademciğiniz şişmiş, gargara ve vitamin yazıyorum '' dedi. Doktorum civanım bir antibiyotik dayasanız da yatağa düşmesem dedim. Güle güle , kapıyı çekmeyi unutma dedi.

Şimdi yataktayım. Sabah kardeşimi özel hastaneye acile gönderdim. Benim kimlikle , tanıdık dahiliyeci vasıtasıyla giriş yaparak antibiyotik yazdırdı geldi. Bir de serum yazmışlar.

2. Serum için aile hekiminin hemşiresine gittik. Doktora sordu. Doktor celallendi. Kim yazdıysa orada taksınlar felan, o sırada kafa traşları pankçılara benzeyen 2 genç ile bir kız geldi. Direkt şunları acele yaz işimiz var daktır dediler. Siparişle ilaç olmaz dediği anda gençler daldı. Yine biraderle ben kurtardım ellerinden . Sonra hemşireye benim serumu takmasını söyledi, kıymeti kalmadı dedim. Eczaneye gittim ve taktırdım.

Yol yabdık, hastane yabdık ulan 3.5 ay oldu, benim fizik tedavi sıram gelmedi...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

4.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    https://www.migros.com.tr/aycicek-yagi-c-42d

migrosta ayçiçek yağlarının fiyatı kopyalayın dursun bi kenarda
    vazelin fiyatları nasıl basganım onu da kopyalayım dursun bi yerde cok lazım olacak bu gidişle

5.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Yol yabdık, hastane yabdık ulan 3.5 ay oldu, benim fizik tedavi sıram gelmedi...
    gaya abi bel fıtığı ise geçen bi duvarın ustunde numara vardı not edeyim mi fizik tedavi için

Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    vazelin fiyatları nasıl basganım onu da kopyalayım dursun bi yerde cok lazım olacak bu gidişle
    Bence gerek yok.

Epeydir vazelin, sabun, krem kullanmıyorlar.

7.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Hastanenin adi meymenetsiz geldi ondandır .😀😀

8.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

yozgat şehir hastanesine basvurursunuz en kotu sakin baya diollar

Sayfa 308/993 İlkİlk ... 208258298306307308309310318358408808 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •