Sayfa 318/993 İlkİlk ... 218268308316317318319320328368418818 ... SonSon
Arama sonucu : 7944 madde; 2,537 - 2,544 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVI (16)

Pazartesi günü ise gece yarısından sonra motorin 1 lira 44 kuruş, benzin ise 57 kuruş zamlanacak.

Hiperenflasyon tam gaz otobanda.!!
    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku

Pazartesi günü ise gece yarısından sonra motorin 1 lira 44 kuruş, benzin ise 57 kuruş zamlanacak.

Hiperenflasyon tam gaz otobanda.!!
    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Ulan 20 yıl benzinli araba kullandım her zaman motorin uygun diye 2 yıl önce gittim dizel araba aldım. . Her gün olmadı 3 günde bi atlayıp durdular
    bir halt olacağı yok.

3. 3 gün önce karttaki puanları da kullanıp mazutu arabiya dolduduk.Öyle mazot koyduk ki az biraz taşırdı herif , sonra arabayı apartmanın garajına çektim .
    Simdi kullanmayıp vergisini sigortasini
    ödeyecem.

Bundan sonra sıfır araba alırsam laylon ve patpata sarıp 15 yıl garacda tutacin sona açık arttirma ile satacin. Başka boka yaramaz artik .

Bide dolar 24 tl olacak diyen bozguncuların dediği olsa d segment dahil herkes arabayı garaja park eder ve otobüse dolmuşa metroya biner böylelikle ulaşımda sosyal adalet çoğunluk arasında sağlanmış olur
    bir halt olacağı yok.

Kimse arabasını satmayı düşünmediğine göre 2. el araba fiyatları da düşmeyecek anladığım kadarıyla.

araba kullanmayın metro en iyisi.

Kimse benzin zamlandı diye arabasını satmaz (götünde donu olmayıpta) herkes alıyor bende alayım diye krediye yğklenenler hariç) Çünkü öyle bi dünya oldu ki sattığını yerine koyamıyorsun.
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Bide dolar 24 tl olacak diyen bozguncuların dediği olsa d segment dahil herkes arabayı garaja park eder ve otobüse dolmuşa metroya biner böylelikle ulaşımda sosyal adalet çoğunluk arasında sağlanmış olur
    Metro, otobüs, dolmuş Beleş mi???
    Ekmek makarna sebze meyva gıda fiyatları füze olacak.!!!
    Nassss devam.!!!
    Saldım çayıra.!!
    Nebati modeli.!!!
    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Sayfa 318/993 İlkİlk ... 218268308316317318319320328368418818 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •