Sayfa 840/1000 İlkİlk ... 340740790830838839840841842850890940 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 6,713 - 6,720 arası.

Konu: EuroBOND mevzusu hakkinda sohbet..

1.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Dostlar, Eurobond hazir beyan verilirken getiri olarak emekli maasi da girilecek mi, benim seneye emekli maasi gelirim de olacak, muafiyet kisminda onun da negatif etkisi mi olacak simdi bana...............
    Hayır olmaz

2. Çocukların adına Eurobond alsam vergi engeline takılmamak İçin ne kadarlık bir alım önerirsiniz.birde çocuklardan biri önümüzdeki ay 18 ne girecek.yatırım hesabı şimdiden açıp onu adınada Eurobond alabilirmiyim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by Ultraekin Yazıyı Oku
    Arkadaşlar iyi akşamlar.. 2024 11.ay ve 2024 10.ay vadeli eurobond kağıtlarını inceliyorum.. Bugün Fiba dan ve Ziraat ten ikinci el fiyatlarını aldım karşılaltırdım ciddi fiyat farkları var.. Bir de İşbankası nın sayfasından baktım, en avantajlı fiyat orada.. Ayrıca Fiba vadesinden önce geri alımlarda çok acımasız ve menkulu başka bankaya göndermiyor.. Bu konuda uygun banka hangisidir sizce, en geç hafta başı almak istiyorum teşekkürler..
    Fiba dan bir tanıdığım eurobond alırken epey pazarlık yaptı ve fiyatı iyileştirmişler.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...28#post6673528

Alıntı Originally Posted by joli Yazıyı Oku
    Fiba dan bir tanıdığım eurobond alırken epey pazarlık yaptı ve fiyatı iyileştirmişler.
    Ne kadarlık bir alım yaptı.

5.  Alıntı Originally Posted by maranga Yazıyı Oku
    Çocukların adına Eurobond alsam vergi engeline takılmamak İçin ne kadarlık bir alım önerirsiniz.birde çocuklardan biri önümüzdeki ay 18 ne girecek.yatırım hesabı şimdiden açıp onu adınada Eurobond alabilirmiyim.
    eb un fiyatı, kupon oranı, bu yıl için (1 ve 2. kupon tarihlerinde) dolar öngörünüze bağlı değişir. çoğu banka/yatırım kurumu çocuk hesabı açsa da çok azı eb yatırımına izin veriyor. kiminde 12 yaş altı üstüne göre de değişiyordu ben araştırdığımda. tek tek arayıp sormanız gerekiyor. aceleniz yoksa 18 ini doldurmasını bekleyin derim. zaten bir ay kalmış.

6.  Alıntı Originally Posted by Westwind Yazıyı Oku
    Doları nakit tutsanız enflasyon tırtıklıyor
    Parayı yurt içi hissede tutsanız bahsettiğiniz risk gerçekleşirse tırtıklanacak
    Parayı yurt dışı hissede tutsanız zaten bir haftadır tırtıklanmaktan bir hal oldu
    Parayı yurt dışı tahvilde tutsanız eksi faiz
    Parayı değerli metalde tutsanız altın döviz cinsinden 2020 zirvesinin altında abd’de faiz artarsa gidecek yolu yok.
    Mevduatta hiç girmiyorum.
    Gayrimenkul tek kazandıran. Ama beklenti gerçekleşirse oda tırtıklanacak
    Görünen o ki tek gerçek ayçiçek yağı kalan her şey yalan .

Halk seçimini yapmış

https://eksisozluk.com/5-mart-2022-a...7658?a=popular

7.  Alıntı Originally Posted by Epicurist Yazıyı Oku
    Davetin orjinali 7 gün, bitecek bir durumu yok, 7 gün sonra yenilemek lazım belki kalıcı link vardır, ben de bilmiyorum.

Discordu tercih ettim çünkü burada ne yazarsak yazalım bir süre sonra onu bulmak zorlaşıyor, aynı sorulara tekrar tekrar cevap vermek zorunda kalıyoruz. Orada derli toplu bulunuyor.

Burada davet linkini paylaşmak istemedim çünkü discord grubum olsun insanlar gelsin diye bir derdim yok, aynı zamanda bir platformda başka platform linkini vermek doğru gelmedi.

Link tanıdıklarınızla paylaşırsanız, burada konuşmadığımız farklı konularla ilgili de bilgi alış verişi olabilir.

Sn Servetbey, Sn shorts size linki attığı için ben atmıyorum.

Özel mesajınız dolmuş Sn shorts mesaj atamıyorum.
    Hocam bana da link atabilir misiniz ?

8. Sn Shorts Hocam bende link rica edebilirmiyim.

Sayfa 840/1000 İlkİlk ... 340740790830838839840841842850890940 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •