Pazartesi günü ise gece yarýsýndan sonra motorin 1 lira 44 kuruþ, benzin ise 57 kuruþ zamlanacak.
Hiperenflasyon tam gaz otobanda.!!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyasý.!!!
Pazartesi günü ise gece yarýsýndan sonra motorin 1 lira 44 kuruþ, benzin ise 57 kuruþ zamlanacak.
Hiperenflasyon tam gaz otobanda.!!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyasý.!!!
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Bize biþi olmaz borla çalýþan araba yaparýz.doldururuz boru yu gideriz.birde 2023 ten sonra Lozan bitiyo diyolar.kendi madenlerimizi .....[emoji39]
https://www.mahfiegilmez.com/2016/07...iz-de.html?m=1
Mart nisan mayis ta kkm den dönenler tatmin edici fark almazsa görürsün 10 yýl mi 10 ay mi beklemek gerekir millet aç kurt gibi saldýrýr gayrimenkule ..merak etme 5 milyon diyen 10sene sonra 30 milyon der.... TL deki para ile ancak O evin müþtemilatýni alýnýr ..hee bu oyunu tabi yüzde 50 faiz bozar ...o da olur mu bilemem
y.t.d.
Valla geçen sene 400.000e satýlan evler 890.000 e alýcý buldu. Þimdi 1.000.000 diyen çýkarmý diye bakýyorum. O evleri geçen sene 2.000 e kiraya verirlerken bu hafta 3.750 ye kiraya vereni gördüm. Geçen yýl satmayý düþündüðüm ev vardý. 500-550 diyorlardý biraz bekleyelim dedik. Þimdi 1.250 ye sattýlar 7 kat alttaki daireyi la diyorum acaba 2.000 yazsam mýnasýl olsa alaný çýkýyor.
bir halt olacaðý yok.
Evlerin zaten 400 olmasý bedavaydi ama insanoðlu iþte doyumsuz ..2 sene önce bilen bilir Kozyataðýnda dairelere 3+1 900 bin lira sahibinden her gün bakýyorum sarý siteye .resmen bedava olduðunu biliyordum ama iþte faizcilik var serde dur biraz daha faiz alayým dur biraz daha alayým derken pat küt bam güm derken kol saati aldým ..Kozyataðýnda 3 +1 oldu 2.5 milyon ...yine Kozyataðý Baytur konaklari 1+1er ,500 e gidiyordu ..þimdi 1.5 milyon haa o zaman belesti þimdi normalden biraz pahalý ona katýlýyorum .ama kimi yerler harbi balon .zaten gayrimenkul alicisida bunun farkýnda az çok
https://twitter.com/pyantika/status/...403972096?s=21
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Ankarayý bilenler için söylüyorum Batýkent de Mamak da eryaman da Keçiören de yeni binalara Eskiþehir yolu aksýndaki semtlere yakýn fiyat çekilmeye baþladý böyle zýrvalýk olmaz ya bir taraf evinin deðerinin farkýnda olmayan saf enayi ya da diðer taraftaki fiyatlar balonu aþmýþ zeplin olmuþ
Yer Ýmleri