Sayfa 832/1002 İlkİlk ... 332732782822830831832833834842882932 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 6,649 - 6,656 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - VI

Tele 1 de Merdan beyin bir ağlamadığı kaldı ruslara yapılan yaptırımlardan.

Düşman kardeşler diye bilirken perinçekle kanka çıktı yahu.

Emre bey daha duyarlı tepkilerde.yanında etkilenmemeye çalışıyor.

ATATÜRKÇÜ ve CUMHURİYETÇİ

ne rus nede abd yanlısı hatta hdp yağcılığıda yapmaz.

Tamam parti yasal da kimin sayesinde yasal iktidar sayesinde

Diğer hususlarda öyle cemaat,tarikat ve vakıflarda.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Alıntı Originally Posted by Kar_Adam Yazıyı Oku
    Daha ,O boz ayı pencesini bile kaldırmadı..!!
    Makron da,dazlak da yalayacak potini..;-))
    Bu arada,bozayi senin adresi öğrenirse Bidona da girsen kurtulamazsin.;-))))
    Peki nasil bitecek bu savas sence kar_adam?
    Tirstilar savas acmiyorlarlar. Yaptirimlarin ise yaramasi icin uzamasi gerekiyor. Gereken onlemleri aldiktan sonra enerji sirketlerini de vuracaklar. Ben sahsen uzadikca uzayip bu diktatorun de orada tutanlarin da dersini almasini istiyorum. Insanlar oluyor tabi, Ukraklar icin iyi degil ama insanlik icin bencesi boyle daha iyi. Yanina kalmamali. Zalimce olabilir ama benim gorusumdur.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
     Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Peki nasil bitecek bu savas sence kar_adam?
    Tirstilar savas acmiyorlarlar. Yaptirimlarin ise yaramasi icin uzamasi gerekiyor. Gereken onlemleri aldiktan sonra enerji sirketlerini de vuracaklar. Ben sahsen uzadikca uzayip bu diktatorun de orada tutanlarin da dersini almasini istiyorum. Insanlar oluyor tabi, Ukraklar icin iyi degil ama insanlik icin bencesi boyle daha iyi. Yanina kalmamali. Zalimce olabilir ama benim gorusumdur.
    NATO . AB -D şimdiden kıvırmaya başladılar.. Zelensikiy de uyanmaya başladı, natoyu suçlu ilan etti..
    Rusya, Alacağını aldıktan sonra bu savaşı ( aslında savaş bile değil, savaş oyunu/ tiyatro.) Bitirecek, Zelensikiy de donunu , kostümünü alıp gidecek...
    Putin zalimse,Bidon ve onun peşine takılanlar ,Başta şovmen Zelensikiy, Dingilterenin sarı saçlısı,Alamanyanın dazlagı, Hollandanın makaronu masum mu.??
    Şişecam sayfada ,sn Spenc uzunca yazmış..Dünyada hangi ülkelerin Rusya'ya % kaç oranında bağımlı olduğunu..
    Tamam,her çatışmada insanlar ölüyor,evler yıkılıyor,vicdani olarak bu kötü bir durum.. Yıkım ve ölüm olmasa ,adı zaten savaş değil,huzur olurdu..

5.  Alıntı Originally Posted by Kar_Adam Yazıyı Oku
    NATO . AB -D şimdiden kıvırmaya başladılar.. Zelensikiy de uyanmaya başladı, natoyu suçlu ilan etti..
    Rusya, Alacağını aldıktan sonra bu savaşı ( aslında savaş bile değil, savaş oyunu/ tiyatro.) Bitirecek, Zelensikiy de donunu , kostümünü alıp gidecek...
    Putin zalimse,Bidon ve onun peşine takılanlar ,Başta şovmen Zelensikiy, Dingilterenin sarı saçlısı,Alamanyanın dazlagı, Hollandanın makaronu masum mu.??
    Şişecam sayfada ,sn Spenc uzunca yazmış..Dünyada hangi ülkelerin Rusya'ya % kaç oranında bağımlı olduğunu..
    Tamam,her çatışmada insanlar ölüyor,evler yıkılıyor,vicdani olarak bu kötü bir durum.. Yıkım ve ölüm olmasa ,adı zaten savaş değil,huzur olurdu..
    nasıl savaş değil? telegramda binlerce ölü fotoğrafı ve videosu var. İnsan bakınca psikolojisi bozuluyor.
    Ayrıca bu savaş neden çıkmış olursa olsun şuan yapılanlara baktığım da Rusya'nın yanında olamam. Daha 2 yıl önce 34 askerimizin üzerine acımasızca bomba atanların tarafından olamam tabiki.
    Rusya da emperyalizm de ABD'den aşağı kalmaz, Çeçenistanda, Afganistanda, Suriyede Rusların yaptıklarını gördük. İş kendi çıkarlarına gelince acımasızlardır. Bu savaşı kazansa da kaybedeni Rusya'dır özellikle Rus halkıdır.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Rusya ‘Sessizlik rejimi’ ilan etti! İşte dakika dakika gelişmeler.

https://tele1.com.tr/rusya-sessizlik...smeler-576562/

Yalan habere 15 yıl

Neye göre

Bizden farkı yok

Basın ve yayında özgürlük her yerde kısıtlanıyor.

Ve demokrasi tren oldu.

İn bin 5 krş.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
    Zelensikiy de ,Bizdeki bir siyasetçi gibi '' Ben düşersem Ukrayna düşer '' demeye başlamış..!!
    İlginç..

Nato ve Rus kaynakları ve silahları belli değilmi?

Aklımda deli bir plan var ve bu başlamış olabilir.

Rus halklarına para,refah ve demokrasinin nasıl olduğu yıllarca yaşatıldı.

Evde lüks yaşam gösterildi.

Şimdi bunlar altlarından kaydırılacak.

Sonuç

Direk yazayım Rusyanın da parçalanmasına gidermi?

Başkurdistan,Tataristan,Yakutistan,Dağısatn ve vb gibi.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 832/1002 İlkİlk ... 332732782822830831832833834842882932 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •