Geleneksel pişirme yöntemlerinden çok daha kısa sürede %90 az yağ ile yemek pişiren bir mutfak aleti. Hatta et pişirirken hiç yağ koymuyoruz. Koku da yok. Çok kolay temizleniyor.
Avantaj kısmı ne kadar yağ tükettiğinizle ilgili, ürünü 5-10 yıl kullanırsınız tahminimce, yıllık yağ tüketiminizi biliyorsanız bir hesap yapabilirsiniz. Benim elimde böyle veri olmadığı için hesaplı demem doğru olmaz. Sağlığınız için bir yatırım gibi görün
 Kıdemli Üye
					
					
						Kıdemli Üye
					
					
                                        
					
						
							
								 
							
								 
							
								 
							
								 
							
								 
							
								 
							
								 
							
								 
							
								 
							
								 
							
								 
							
						
					
					
						Zeytin yaginin yanma derecesi aycicek yagindan daha yuksek. Yanlislikla bizde aycicek yagini kizartmalarda kullaniyorlar. Yuksek isida aycicek yagi yaniyor ve kansorojen icerikli bir yag oluyor. Zeytin yagi soguk sikim olacak ve 180 dereceye kadar isida ozelligini kaybetmiyor. Ben devamli zeytin yagi kullaniyorum hic de agir falan olmuyor. Rafine edilmis tum gidalardan uzaklasmanizi oneririm.
 Kıdemli Üye
					
					
						Kıdemli Üye
					
					
                                        
					
						
							
								 
							
								 
							
								 
							
								 
							
								 
							
								 
							
								 
							
								 
							
								 
							
								 
							
								 
							
						
					
					
						 Bronz Üye
					
					
						Bronz Üye
					
					
                                        
					
						
							
								 
							
								 
							
								 
							
								 
							
								 
							
								 
							
								 
							
								 
							
								 
							
								 
							
								 
							
						
					
					
						
Yer İmleri