İtalyan Siyasetçiden Fransa Başkanı Macron'a Ders Niteliğinde Cevap
https://www.youtube.com/watch?v=5VXGslMbOsU
Önemli olan doğruya doğru yanlışa yanlış diyebilmektir insan olabilmek.
Ülkelerin dostları olmaz çıkarları olur.
İtalyan Siyasetçiden Fransa Başkanı Macron'a Ders Niteliğinde Cevap
https://www.youtube.com/watch?v=5VXGslMbOsU
Önemli olan doğruya doğru yanlışa yanlış diyebilmektir insan olabilmek.
Ülkelerin dostları olmaz çıkarları olur.
"İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."
Bir savas cikacaksa hukumetten daha buyuk dertler olur. NATO girerse Turkiye'nin teknik olarak disarda kalma ihtimali var mi diye soruyorum kar_adam.
Turkiye'ye niye doneyim, benim kaldigim ulkeler GDP per capita'da dunyada ilk 15'te. Turkiye 75. Yaya gecidine gelmene daha 10 metre varken, arabanin orda durup, senin gelip gecmeni bekledigi insanlar arasinda yasarsan baska bir yeri aramazsin.
Zelensky e birisi rusyayı yenemeyecegini anlatmalı
Zelenski sızlanmalı bırakıp çözüm İçin çare aramalı
Daha görüşmeye oturmadan Rusya kırımdan çıksın diyorsan anlaşma şansın sıfır, bunu bile anlayamayan bir adam devlet başkanı, çok enteresan
666..
Rusya'da ki savaşa, NATO ""dahil olmayacağız "" diyor..iş uzar ve ABD - NATO ya ateş düşerse, Türkiye de teknik mekanik mecburen Amerika nin emrinde olaya dahil olur.. Tarafsızim diyemez..
2015'teki PEW anketinde Avrupalilarin %47'si, Almanlarin %38'i bir NATO muttefiki vurulusa savasir misinizi sorusuna EVET demis.
O kadar kolay gorulse kamuoyuna bunu kabul ettirmek zor olabilir.
sn. nickreece, koyduklarinizda 2. dunya savasi ile alakali birsey yok.
Tam tersine dedigim 1969 var, cunku NCP protokolu o tarihte icat edildi.
"Modern" internet diye birsey de olamaz, teknoloji devamli gelisiyor. Insanlarin uydurmasi bir tabir. 10 senedir gelisen TCP/IP'nin 1983'te NCP'nin yerini almasi olarak kabul ediliyor. Daha dogrusu bilgisayarlarin yayginlasip hane halkinin erisebilmeye basladigi 1990larin basi aslinda.
Internet ABD icadi dedim. Siz ise 50 sene sonra insanligin hizmetine sunuldugunu soyluyorsunuz, ustune de yapilan sahtekarliklari internete yukluyorsunuz. Oncelikle o 50 sene degil, 20 sene. Bu da teknolojik gelismelere bagli, altinda bir komplo yok. Herkesin evine bir gunde 5 tonluk bilgisayarlari koymasi beklenemez. Donanim ile yazilim bir butun olarak hareket ediyor. Ozel projeler askeriyede basliyor, akademiye kayiyor, sonra halka.
Benim isim internet, hatta koydugun yazilarda gecen TCP/IP'nin ta kendisi. Firewall yapiyoruz. Gunde 12 saat online zevkten olmuyorum. Kusura bakma ama internete de bir kulp bulmaya calismak dogru degil.
Zelensky'ye bir şey anlatmaya gerek yok o sadece bir aptal/maşa.
"Başlattığı" hareket üzerinden olay çok farklı yerlere evrilecek ve taraflar payını almadan hiç bir şey bitmeyecek, geçmiş olsun ...
Diğer taraftan,
ekonomik olarak neredeyse en fazla Türkiye etkileniyor,
https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem...rumda-6992426/
savaşa biz girsek bu kadar olumuydu acaba!?
Yer İmleri