Sayfa 215/505 İlkİlk ... 115165205213214215216217225265315 ... SonSon
Arama sonucu : 4036 madde; 1,713 - 1,720 arası.

Konu: RTALB - RTA Laboratuarları

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by külyutar Yazıyı Oku
    Bilanço tahminin nedir usta
    150 civarı bir kar bekliyorum."yatırım tavsiyesi değildir"

2.  Alıntı Originally Posted by Ordinaryus Yazıyı Oku
    Güncel hisse fiyatıyla 138 milyon dönem sonu kârı gelirse fk 5 olur hocam.Piyasa değeri / son 4 çeyrek toplam kârı fk yı verir.
    Hadi inşaallah kardeşim
    yazdığım öngörüler sadece fikir alışverişi amaçlıdır. yatırım maksadı ile kullanmayınız...

3.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    Gelen bilanço ile ;
    İnşaallah fk 5 .00 altına
    Pd/dd ise 2.00 altına iner ...

İşte o zaman , oğlan bizim kız bizim , at bizim avrad bizim , düğün bizim nam bizim,

Hay deeee....
    yazdığım öngörüler sadece fikir alışverişi amaçlıdır. yatırım maksadı ile kullanmayınız...

4. 10 bin lot aktif satış verip 20 kademe göçertti yine açılışta

Manyak mısın kardesim?
    Dur bı piyasa açılsın , hele bi fiyat oluşsun, bı otursun tahta,
    Derdin ne laaa?

Para kaybetmek için mi yatırım yaptın?

Neden tahtanın hergun kötü açılması için uğraşırsınız ?

5. Yani ne diyeyim son bir yılda bundan daha kötü performans gösteren bir hisse var mı? Ne salakmışız ki gidip bu hisseyi bulduk. Kendi adıma söylüyorum tam bir malmışım. Ve artık düzeleceğine de inanmıyorum. Hakikaten kuyunun dibinin dibinide gördüğüme emin değilim. Daha nereye kadar düşer biraz nakitim var almak içimden gelmiyor. Külyutar kardeşim senide tebrik ediyorum

M2101K9AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    Son 3 ay y disina iyi mal verdiysek kura bakarak en az 190 220 arasi kar bekliyorum

7. 180 civarı kar bekliyorum inanıyorum ki iyi bir kar kaçınılmaz gelecek, fakat bu tesçilli dolandırıcının onuda bir şekilde ortadan kaybedeceğini(içedeceğini) biliyorum A1 kapitalin arzıda bence artık pek olabilecek gibi görünmüyor,yatırım bankacılığı da hayal olarak kaldı,yeni yapılanmaya gitmek zorunda ve de gidecek,bu sefer bu adam duvara tosladı.YTD

8.  Alıntı Originally Posted by kutupbaşı Yazıyı Oku
    180 civarı kar bekliyorum inanıyorum ki iyi bir kar kaçınılmaz gelecek, fakat bu tesçilli dolandırıcının onuda bir şekilde ortadan kaybedeceğini(içedeceğini) biliyorum A1 kapitalin arzıda bence artık pek olabilecek gibi görünmüyor,yatırım bankacılığı da hayal olarak kaldı,yeni yapılanmaya gitmek zorunda ve de gidecek,bu sefer bu adam duvara tosladı.YTD
    Aynen katılıyorum ne kar gelirse gelsin hisse fiyatına olumlu yansıyacağını zannetmiyorum. Seninde dediğin gibi tescilli dolandırıcı ne yapar eder parayı iç eder.

M2101K9AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 215/505 İlkİlk ... 115165205213214215216217225265315 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •