Sayfa 362/993 İlkİlk ... 262312352360361362363364372412462862 ... SonSon
Arama sonucu : 7944 madde; 2,889 - 2,896 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVI (16)

1. Weekly

Daily

2.  Alıntı Originally Posted by Red Hot Ryder Yazıyı Oku
    Yanlış anladıysam düzeltin lütfen, siz erdemir e fasoncu mu dediniz?
    Erdemir entegre bir tesistir.
    Çelik fiyatları neden artıyor sorusunu cafe de yanıtlamıştım. Aşağıda tekrar paylaşıyorum;

‘ Güncel durumla ilgili eklemeler yapalım ilgilenenler için;
    Türkiye nin 2021 yılı içerisinde yurtdışından ithal ettiği hrc ve slab ın %50 si ukrayna ve rusya menşeili olarak gerçekleşmiş.
    2022 yılı için önceden sipariş verilmiş 250 bin ton slab ın durumu ile ilgili belirsizlik var(yüksek ihtimalle iptal edilip teslim edilmeyecek.).
    Bu durumda yerli üreticilere talebin normalin üzerinde olacağını görebilirsiniz.
    Son 3 gün içerisinde Tr exw hrc fiyatı 150$/t arttı.
    Son 3 haftada Tr exw hrc fiyatı 250$/t arttı.

Son günlerde endeksin en değerli kağıdının neden en değerli olduğunu ve olmaya devam edeceğini anlamışsınızdır umarım.

Selamlar’

Ben bu entry attıktan sonra 150$/t daha artış oldu tr hrc fiyatlarında.
    Uzun zamandır Erdemir hissem var ama bu durum için yorumum;
    Bir ülkenin borsasında en değerli şirketin hammadde ve yarı mamul üreten bir şirket olması ne kadar geri kaldığımızı gösteriyor.

Selamlar
    Haklısınız üstadım ereğliyi listeden düşüreyim işlediği cevheri enerjiyi kendi çıkaran üreten entegre bi tesis sanırım
    Cevher fiyatları çok arttıda ben ondan şaşırdım cevher enerji maliyeti onuda etkiler diye

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVI (16)

Rusya Başbakan Yardımcısı Alexander Novak : Rus petrolünün yasaklanmasının küresel pazar için "felaket sonuçlara" yol açacağını ve petrol fiyatının varil başına 300 doların üzerine çıkabileceğini söyledi

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

4.  Alıntı Originally Posted by Kadi Yazıyı Oku
    Haklısınız üstadım ereğliyi listeden düşüreyim işlediği cevheri enerjiyi kendi çıkaran üreten entegre bi tesis sanırım
    Cevher fiyatları çok arttıda ben ondan şaşırdım cevher enerji maliyeti onuda etkiler diye
    Doğru düşünmüşsünüz aslında, yukarıda paylaştığım arz sıkıntısı olmasa negatif etkilenebilirdi.
    Kullandığı enerjinin küçük bir kısmını kendi üretiyor.
    Satın aldığı cevherde yaşanan artıştan çok daha sert bir artış oldu ürettiği hrc de bu sebeple bir süre daha bu yüksek karlılığını muhafaza edecektir diye düşünüyorum.

5.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Rusya Başbakan Yardımcısı Alexander Novak : Rus petrolünün yasaklanmasının küresel pazar için "felaket sonuçlara" yol açacağını ve petrol fiyatının varil başına 300 doların üzerine çıkabileceğini söyledi
    Bizde yayan gideriz işlere. Onlar düşünsün...

Zamlardan dolayı arabasını satmak isteyen , ilana koyu puntolu harflerle , deposu full doludur ibaresini eklerse arabasını kısa sürede satar.

Aynı şekilde evini satmak isteyen de , ilana , mutfak kilerinde 2 teneke ayçiçek yağı da vardır der ise , evine yeterli talebi yaratabilir.

7.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    tek iyi yani butun dunyada elektrikli araba satislari patlar

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Tek üretici kendisini sanıyor zibidi...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 362/993 İlkİlk ... 262312352360361362363364372412462862 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •