Sayfa 147/1007 İlkİlk ... 4797137145146147148149157197247647 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 1,169 - 1,176 arası.

Konu: Viop XL

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    merak edip baktım rusların elinde kabaca 1.500 savaş jeti ve 1.500 helikopter var...kabaca saydım wikipedia dan tablodan...ne kadar güncel bilmiyorum tabii...hadi 1.000 er tane olsun...

polonya 27 tane mig-29 verecek yazıyor twitterda...neye yarar ki ya? karşı tarafta binlercesi var...

bu alışverişte kazanan polonya olacak...eski uçakları verip f-16 ları kapacakmış...kriz eşittir fırsat diye düşündüler herhalde...

2. Rusya'ya yaptırımlar orada parası veya yatırımı olan yabancılar dışında çok da can yakıcı şeyler değil gibi.

Emekli amiral Cahit Yaycı Ukrayna ve Kazakistan Rusya'ya verildi, esas hedef Çin diyor. Çin'in malları elinde kalmış, limanlarda bekliyormuş.
    >>>>
    21.25: "Spotify'in Rusya'da çalışmayı tamamen durdurduğu" şikayetleri gelmeye başladı. Bfm radyosu, "Spotify Rusya'da çalışmayı durdurdu. Tüm kullanıcılar otomatik olarak hesaplarından atıldı ve yeniden giriş yapılamıyor" haberini geçti.

21.22: Rusya'da mağazalarını kapatan giyim şirketleri listesine Reserved de katıldı.

21.17: Rusya'da Vogue ve GQ dergilerini yayınlayan Condé Nast yayınevi, yayıncılık faaliyetlerini geçici olarak durdurdu.

21.10: Unilever grubu (Dove, Ax, Rexona, Chistaya Liniya, Domestos, Cif dahil) Rusya'ya ürün ihracatını ve Rusya'dan ithalatı durdurdu.

20.57: McDonald's Rusya'daki tüm restoranlarını kapatma kararı aldı. 850 restoranın "geçici olarak" kapatılacağı duyuruldu. Ancak Rusya'daki restoranlarda çalışan 62 bin personelin maaşları ödenmeye devam edecek.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    RUS borsası ne zaman açılıyor?

8 i dahil kapalı olacaktı..yarın açılır anlamına gelir mi?

yoksa yeniden uzatırlar mı?

4.  Alıntı Originally Posted by SAW Yazıyı Oku
    Havalanmak için otoyolları kullaniyorlarmiş
    Benzin için de

BP istasyonlarını kullanıyorlarmış diyolar...

))))

5.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    RUS borsası ne zaman açılıyor?

8 i dahil kapalı olacaktı..yarın açılır anlamına gelir mi?

yoksa yeniden uzatırlar mı?
    Uzattılar
    galiba zaman belli değil
    rus borsası yarın kapalı
    https://tr.sputniknews.com/20220308/...e=1#1054540233

6.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    merak edip baktım rusların elinde kabaca 1.500 savaş jeti ve 1.500 helikopter var...kabaca saydım wikipedia dan tablodan...ne kadar güncel bilmiyorum tabii...hadi 1.000 er tane olsun...

polonya 27 tane mig-29 verecek yazıyor twitterda...neye yarar ki ya? karşı tarafta binlercesi var...

bu alışverişte kazanan polonya olacak...eski uçakları verip f-16 ları kapacakmış...kriz eşittir fırsat diye düşündüler herhalde...
    Sn TÜRKOĞLU

adam

Ben bittim

diyor...

En azından uçuşa yasak bölge ilan edin de şunlarla kalleşçe pardon gerilla harbi yapayım

diyor...

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    RUSYA ya ders verilmeliydi. Bağımsız bir ülkeyi yerle bir edecek pervasızlık ,her devlet için risktir.

Güven kar topu gibidir.Gittikçe büyür. PUTİN,eğer bu olaydan bedelsiz başarılı çıksaydı HEDEF BÜYÜTÜRDÜ.

Bedeli ne olursa olsun''birileri buna haddini bildirmeliydi''

Eceli gelen ....misali oldu
    Katılıyorum öyle bir ders verilmeliki tek adamlığı diktatörlüklere karıştıran insan canına malına kıymet vermeyen potin gibi diktatörler bundan sonra hamlelerini yaparken 10 kere düşünmeliler.
    bir halt olacağı yok.

8. Ukrayna ayçiçeği ekim haritası

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 147/1007 İlkİlk ... 4797137145146147148149157197247647 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •