Sayfa 361/692 İlkİlk ... 261311351359360361362363371411461 ... SonSon
Arama sonucu : 5529 madde; 2,881 - 2,888 arası.

Konu: KLGYO - Kiler GYO A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Bir ara güneş sigortadaydım orda da yıllarca hareket olmamış bir kağıtdı ,2 küsürlardan alıyor satıyorduk falan ,her gün aynı adamlar olduğu için baya baya tanışmıştık.Sonra güneş bir bedelli yaptı kağıt 0.96 lara düştü,allah dedim daldım paranın çoğuyla,sonra 2 lere tekrar çıkınca sattım çıktım hepsini sonra 6 ay içinde kağıt 7 lere gitti,aylarca kağıdın ne topiğine girdim ne grafiğine baktım baktıkça canım sıkılıyordu)))))))) Kimbilir belki de bu da öyle olur.Şimdi adamlar öyle bir prikoloji yaratıyor ki maliyete geldi mi hemen lanet olsun deniyor.Zaten alttan da toplamış oluyorlar,ondan sonra sür yukarı sürebildiğin kadar.
    AYNEN ÖYLE TRGYO diyorlardı torunlara mıras kurumlar %93 getiri getirir diye öneri veriyorlardı 6,3 ten aldom 2 lere kadar düştü sonra bekle Allah zararın çıksın sonra bedelsiz bölündü öyle böyle zararı çıkarttık karda ettik sonra utanmadan tekrar girdik. al sat yaptık 15 20 kademe yukseliyordu satıyorduk. bir gün yine böyle yakalandık cumburlop aşağı yine bekle maliyete geldi sattık sattıktan hemen sonra %100 e yakın kagıt gitti arkasından baktık.ipek 5 lerden ipek aldık aşağı yukarı derken sattık 14 lere gitti. ttraktör 7 lerden almıştım 10 lara felan gelmişti yine kriz tekrar 7 lere gelmişti onuda sattık sonra malum şu an 200 lerde. vel hasıl kelam sağlam bir kağıtta beklemek en mantıklısı bu lanetli kağıdada çok ucuz daha buralardan da düşmez herhalde dedik senmisin bunu diyen hacı osman bayırından düşer gibi aşağıya saldı şimdi yine bekle.dediğiniz gibi maliyete gelince satarımcılarıda avlamak derdindeler. o yüzden süründürüyorlar.

2. 0.90 1/5 pozisyon açtım, hacim ve para girişi hoşuma gitti. YTD

3. Dostlar merhaba; ben trade amaçlı 90 ortalama ile 20.000 lot gönderdim sonra demedi demeyin YTD

4.  Alıntı Originally Posted by ŞEKERLİ Yazıyı Oku
    Dostlar merhaba; ben trade amaçlı 90 ortalama ile 20.000 lot gönderdim sonra demedi demeyin YTD

5. Resim yüklemesi öğretisi için sn Hayek e tekrar teşekkürler

6. Borsayı kazinoların(mödern kumarhaneler)işleyişine benzetiyorum.ilk kez gelene belli bir miktar,belli bir muddet kazandırıyorlar.
    O gün kazinodan kazançlı olduğun zaman içinde çikabilirsen çıktın.Şansım iyi gidiyor diyip devam edersen ogün kazandığını artırabilirsinde tükete bilirsinde,ogün tam soyulmazsın.Fakat aynı kazinoya yarın gelirsen kesin soyulursun..Yazın bir kenara belki birgün size veya nasihat edeceğiniz birine lazim olur.

7. Sanki alma zamanı mı? YTD
     Alıntı Originally Posted by ŞEKERLİ Yazıyı Oku
    Dostlar merhaba; ben trade amaçlı 90 ortalama ile 20.000 lot gönderdim sonra demedi demeyin YTD

8.  Alıntı Originally Posted by ŞEKERLİ Yazıyı Oku
    Biraz önce ismail hakkı pekin paşa habertürkte 11-12 si gibi rusların kieve çok sert saldırısı olabilir diye konuştu. Ondan yaptım. Tavan olur inşallah, kalanlar yeter, düşerse ekleme yaparım dedim.

Sayfa 361/692 İlkİlk ... 261311351359360361362363371411461 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •