Sayfa 841/1019 İlkİlk ... 341741791831839840841842843851891941 ... SonSon
Arama sonucu : 8146 madde; 6,721 - 6,728 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - V

1. Gece yarısına kadar yeniden 130 oluyormuş şimdi sonra iptal etmedik şaka diyorlarmış

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,831
     Alıntı Originally Posted by azaz Yazıyı Oku
    Brent neden dusuyor....
    Altında az bi şey düşmüs....

TLC de bunlarin baska ulkelerde satin aldiklari pek cok daire villa filan gosteriliyor dur karadag da ispanya portekiz yunanistan daki evlerine de mi coktuler simdi bunlarin...

Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Walla bu zamana kadar ülkedeki malum dertlere sinirlenip kaçıp gitme planları yapıyordum hep. Golden visa sitelerinde sabahlıyordum ama şu son olaylar fikrimi baya değiştirdi. Kaçacak gidecek yer yok. Koskoca Amramoviç'e dar gelen dünya bizi ezer geçer.

Ege veya Akdeniz'de emekli hayatı yaşamak şimdi her zamankinden daha cezbedici
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

4. söylendiğine göre piyasada döviz kıtlığı varmış.. banka mevduat oranları 3 leri falan görmüş. dedim bakayım bizim başlıkta hakkında konuşan, oran veren var mı..

üşenmedim, kendi son girdiğim orana kadar.. 76 (yetmiş altı) sayfa geriye kadar tek tek baktım. toplam (3) adet tl.. dolarda ise (1) adet mevduat oranı paylaşılmış. 600 küsur mesajda sadece 1 adet.

fakat sütten yumurtaya, evden araba fiyatına, ferrari den ahtopot ızgaraya ne geyik istersen var :)

ama başlığın adı “Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları”..

yersen.

5.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    söylendiğine göre piyasada döviz kıtlığı varmış.. banka mevduat oranları 3 leri falan görmüş. dedim bakayım bizim başlıkta hakkında konuşan, oran veren var mı..

üşenmedim, kendi son girdiğim orana kadar.. 76 (yetmiş altı) sayfa geriye kadar tek tek baktım. toplam (3) adet tl.. dolarda ise (1) adet mevduat oranı paylaşılmış. 600 küsur mesajda sadece 1 adet.

fakat sütten yumurtaya, evden araba fiyatına, ferrari den ahtopot ızgaraya ne geyik istersen var

ama başlığın adı �Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları�..

yersen.
    Anlık işlem yapılan Viop topiğinde bile teknik analiz var mı yok mu tartışılırken , bu başlıkta da araba, kedi,kuş,ahtapot, ferrari tartışılması beni şaşırtmıyor. Sonuçta Türkiye gerçeği bu
    Tamam her yerde geyik olur, biz de yapıyoruz ama konu ile ilgili yazılar da lazım. Yetkililer insanları kısıtlamak istemiyor ama bari başlığın adını değiştirsinler. En azından bilgi arayan burada bulamayacağı bilir de google dan falan şansını dener...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Iste kizdirdik shorts abimi.
    Ben yokum artik.
    Fiskirtma isinden de fiskirtan da fiskirtilandan da tiksindim, gina geldi.
    Kalin saglicakla.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

7. PÜİS Başkanı Okumuş: Bugüne dek batıyoruz diyorduk, işte battık-Dünya https://t.co/hCM7eLNhB0

https://twitter.com/ForeksTurkey/sta...xs8fPV77w&s=19

Fışkırıyeaaahh
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

En kolay vergi akaryakıt.sonra elektrik,dgaz .bütçe açığını bunlarla kapatıyor bunlar.

Sayfa 841/1019 İlkİlk ... 341741791831839840841842843851891941 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •