Artan

12,76 10 18:10
33,02 9.99 18:10
23,12 9.99 18:10
141,00 9.98 18:10
46,08 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

17,19 -10 18:10
36,18 -10 18:10
272,25 -10 18:10
12,16 -9.99 18:10
74,00 -9.98 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

14.805.446.028,00 18:10
14.223.544.334,65 18:10
14.085.110.567,02 18:10
9.446.543.575,46 18:10
9.349.972.073,95 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 887/1002 İlkİlk ... 387787837877885886887888889897937987 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 7,089 - 7,096 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - VI

Korkma, sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak; Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak. O benim milletimin yıldızıdır, parlayacak;
    O benimdir, o benim milletimindir ancak.

Çatma, kurban olayım çehreni ey nazlı hilâl! Kahraman ırkıma bir gül... ne bu şiddet bu celâl? Sana olmaz dökülen kanlarımız sonra helâl, Hakkıdır, Hakk’a tapan, milletimin istiklâl.

Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım. Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım! Kükremiş sel gibiyim; bendimi çiğner, aşarım; Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım.

Garb’ın âfâkını sarmışsa çelik zırhlı duvar; Benim iman dolu göğsüm gibi serhaddim var. Ulusun, korkma! Nasıl böyle bir îmânı boğar, "Medeniyet!" dediğin tek dişi kalmış canavar?

Arkadaş! Yurduma alçakları uğratma sakın; Siper et gövdeni, dursun bu hayâsızca akın. Doğacaktır sana va’dettiği günler Hakk’ın... Kim bilir, belki yarın... belki yarından da yakın.

Bastığın yerleri "toprak!" diyerek geçme, tanı! Düşün altındaki binlerce kefensiz yatanı.
    Sen şehîd oğlusun, incitme, yazıktır atanı; Verme, dünyâları alsan da, bu cennet vatanı.

Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki fedâ? Şühedâ fışkıracak, toprağı sıksan şühedâ! Cânı, cânânı, bütün varımı alsın da Hudâ, Etmesin tek vatanımdan beni dünyâda cüdâ.

Ruhumun senden, İlâhî, şudur ancak emeli: Değmesin ma’bedimin göğsüne nâ-mahrem eli! Bu ezanlar-ki şehâdetleri dînin temeli-
    Ebedî yurdumun üstünde benim inlemeli

O zaman vecd ile bin secde eder –varsa- taşım; Her cerîhamdan, İlâhî, boşanıp kanlı yaşım, Fışkırır rûh-i mücerred gibi yerden na’şım;
    O zaman yükselerek Arş’a değer, belki başım.

Dalgalan sen de şafaklar gibi ey şanlı hilâl; Olsun artık dökülen kanlarımın hepsi helâl. Ebediyen sana yok, ırkıma yok izmihlâl: Hakkıdır, hür yaşamış bayrağımın hürriyet; Hakkıdır, Hakk’a tapan milletimin istiklâl!

İstiklal Marşımızın kabulünün 101. yıldönümünde Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u rahmet ve minnetle anıyoruz.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Korkma, sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak; Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak. O benim milletimin yıldızıdır, parlayacak;
    O benimdir, o benim milletimindir ancak.

Çatma, kurban olayım çehreni ey nazlı hilâl! Kahraman ırkıma bir gül... ne bu şiddet bu celâl? Sana olmaz dökülen kanlarımız sonra helâl, Hakkıdır, Hakk’a tapan, milletimin istiklâl.

Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım. Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım! Kükremiş sel gibiyim; bendimi çiğner, aşarım; Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım.

Garb’ın âfâkını sarmışsa çelik zırhlı duvar; Benim iman dolu göğsüm gibi serhaddim var. Ulusun, korkma! Nasıl böyle bir îmânı boğar, "Medeniyet!" dediğin tek dişi kalmış canavar?

Arkadaş! Yurduma alçakları uğratma sakın; Siper et gövdeni, dursun bu hayâsızca akın. Doğacaktır sana va’dettiği günler Hakk’ın... Kim bilir, belki yarın... belki yarından da yakın.

Bastığın yerleri "toprak!" diyerek geçme, tanı! Düşün altındaki binlerce kefensiz yatanı.
    Sen şehîd oğlusun, incitme, yazıktır atanı; Verme, dünyâları alsan da, bu cennet vatanı.

Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki fedâ? Şühedâ fışkıracak, toprağı sıksan şühedâ! Cânı, cânânı, bütün varımı alsın da Hudâ, Etmesin tek vatanımdan beni dünyâda cüdâ.

Ruhumun senden, İlâhî, şudur ancak emeli: Değmesin ma’bedimin göğsüne nâ-mahrem eli! Bu ezanlar-ki şehâdetleri dînin temeli-
    Ebedî yurdumun üstünde benim inlemeli

O zaman vecd ile bin secde eder –varsa- taşım; Her cerîhamdan, İlâhî, boşanıp kanlı yaşım, Fışkırır rûh-i mücerred gibi yerden na’şım;
    O zaman yükselerek Arş’a değer, belki başım.

Dalgalan sen de şafaklar gibi ey şanlı hilâl; Olsun artık dökülen kanlarımın hepsi helâl. Ebediyen sana yok, ırkıma yok izmihlâl: Hakkıdır, hür yaşamış bayrağımın hürriyet; Hakkıdır, Hakk’a tapan milletimin istiklâl!

İstiklal Marşımızın kabulünün 101. yıldönümünde Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u rahmet ve minnetle anıyoruz.

İyiki vardılar.

VATAN nedir deyince anlam ve önemini öğrettiler.

Bu zamanda bunun daha çok kıymetini anlayanlar çıkmaya başladı.

TÜM CUMHURİYET Kurucularımızı ve Onların yol arkadaşlarını minnetle anıyorum.

İSTİKLAL MARŞI'mızın yazarınında ruhu şad olsun.Bu güzide eseri için.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

The World Health Organization (WHO) warned this week that the conflict in Ukraine could lead to increased COVID-19 transmission.

Oldu demistik, olmemis. Korona artabilirmis Ukranya'daki savastan dolayi diyor gerberus, DSO.

Unkapanı köprüsü bağlantı noktasında yaşanan bir ayrılma sebebiyle köprü çift yönlü olarak trafiğe kapatıldı

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Tamamı Linkde

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/p...ti-519760h.htm

Putin'in istihbaratçısı Rusya'nın Ukrayna'da sakladığı fiyasko ve kayıpları açıkladı

Rusya'nın derinliklerinden, muvazzaf bir Rusya Güvenlik Servisi (FSB) analistinden Ukrayna savaşı... Anlatılanlar Rusya'nın iletişim problemlerine ve tek adam yönetimin zaafına da ışık tutuyor.

90’LARIN AÇ GÜNLERİ KAPIDA

Bir hafta sonra ne başlayacak biliyor musunuz? Hadi iki haftada anlaşalım. O kadar mahvolacağız ki 90’ların aç günlerini yad etmeye başlayacağız. Piyasalar kapatılırken Nabiullina doğru adımları atıyormuş gibi görünüyor ancak bu bir geminin, delik deşik gövdesini su almasın diye parmaklarınızla tıkamaya çalışmak gibi. Durum her hâlükârda ve daha da şiddetli bir şekilde görünecek. Artık 3, 5 veya 7 gün içinde hiçbir şey çözülmeyecek.

SONRA…

Sonra, Suriye. “Çocuklar, bekleyin, Ukrayna’da her şey sona erecek ve sonra Suriye’deki konumlarımızı güçlendireceğiz.” Ve şimdi her an orada konuşlu birliğimizin kaynakları tükenebilir ve sonra anlamsız bir sıcaklık gelecektir. Türkiye boğazı kapatıyor ve Suriye’ye hava yoluyla malzeme göndermek, sobaya kâğıt para atarak ısınmak gibi bir şey. Lütfen dikkat edin: Bunların hepsi aynı anda oluyor ve analiz için hepsini tek bir yığın halinde toplamaya bile zamanımız yok. Şu anki konumumuz 1943-1944’teki Almanya gibi – ancak Ukrayna’daki başlangıç konumumuz bu.

Bazen bu fazla çalışmanın içinde kayboluyorum, bazen bu sadece bir rüyaymış gibi ve her şey eskisiymiş gibi hissediyorum.

HAPİSHANELER…

Hapishaneler daha kötü olacak. Cevizlerinizi kanatana kadar sıkmaya başlayacaklar [Hapishanelerde baskının artacağını söylüyor. Rusların barış yanlılarını tutuklamalarına atıf]. Her yerde. Dürüst olmak gerekirse, tamamen teknik olarak, durumun kontrolünü sağlamanın tek yolu budur. Zaten tam seferberlik modundayız ancak bu modda uzun süre kalamayız ancak takvimimiz bilinmiyor ve şartlar daha da kötüleşecek. Seferberlik yönetişimi çığırından çıkartır.B

MEĞER MARATONA KAYDOLMUŞUZ

Ve sadece hayal edin: 100 m sprint koşabilirsiniz, ancak bunu bir de maratonda deneyin.

Böylece, Ukrayna sorununa 100 m sprinte gidiyormuşuz gibi saldırdık ama bir maratona kaydolduğumuz ortaya çıktı ve bu, mevcut olaylara oldukça kısa bir genel bakıştır.

KIRMIZI DÜĞME VE FEDAKÂRLIK

Bir kinaye daha yapayım, Putin’in tüm dünyayı yok etmek için kırmızı düğmeye basacağına inanmıyorum.

Birincisi, karar veren tek bir kişi değil ve onlardan birisi reddedecek. Orada bir sürü insan var ve tek bir “kırmızı” düğme yok.

İkincisi, gerçekten düzgün çalıştığına dair bazı şüpheler var. Deneyimler, kontrol prosedürleri ne kadar şeffaf olursa sorunları tanımlamanın o kadar kolay olduğunu göstermektedir. Kimin neyi ve nasıl kontrol ettiğinin belirsiz olduğu ancak raporların her zaman kabadayılıklarla dolu olduğu yer, her zaman sorunların olduğu yerdir. “Kırmızı düğme” sisteminin bildirilen verilere göre işediğinden emin değilim. Ayrıca, plütonyum yakıtı her 10 yılda bir yenilenmek zorundadır.

Üçüncüsü ve bu en iğrenç ve üzücü olanı, ben şahsen Putin’in en yakın bakanlarının ve danışmanlarının bile yakınında olmasına izin vermediği bir ruh hâlinde, kendini feda etme iradesine inanmıyorum. Bu davranışının, COVID korkusundan mı yoksa olası bir suikastten mi kaynaklandığı önemli değil. Eğer en güvenilir insanların size yaklaşmasından korkuyorsanız, o zaman kendinizi ve sizin için en değerli olanları yok etmeyi nasıl seçebilirsiniz?

Blitzkrieg ya da yıldırım harbi, II. Dünya Savaşı sırasında Almanların temel savaş doktrinidir. Doktrinin amacı hızlı ve ani saldırılarla, düşmanın düzenli bir savunma kurmasını engelleyip sonra da hızlı bir şekilde yok etmektir.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Zamları paylaşıyorsak Benzide indirimide paylaşalım bakalım gerçekmi?

Benzin ve motorine devasa indirim geliyor

Brent petrol fiyatları 130 doları geçince benzin ve motorin fiyatları Türkiye'de uçuşa geçmişti. Brent petrol fiyatı şu sıralarda 112 dolara kadar geriledi. Bu gerilemeyle birlikte sektör yetkilileri benzin ve motorinde fiyatların pazartesi günü 3-4 TL arasında ucuzlayacağını açıkladı.

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/b...di-519752h.htm
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    Wow, bu sahsin twitter hesabinda acayip seyler var. Ukranya psyOP da olabilir yanliz.

FSB ofisleri Putin'in gizli servisi tarafindan basilmis diyor. Bu dogru olabilir, Ukranya FSB'den bize suikast icin Cecen timi geliyor diye haber verdiler denmisti Kadirov'un adamlari olduruldugu zaman.

Sayfa 887/1002 İlkİlk ... 387787837877885886887888889897937987 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •