Sayfa 245/505 İlkİlk ... 145195235243244245246247255295345 ... SonSon
Arama sonucu : 4035 madde; 1,953 - 1,960 arası.

Konu: RTALB - RTA Laboratuarları

1.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Özellikle Eylül, Ekim 2021 aylarında neredeyse gün aşırı patır kütür yapılan kit sipariş & teslimat haberlerinden sonra yılsonu bilançosu için buraya yazdığım 2 ayrı senaryom vardı. Ya DMO satışlarını hızlıca tamamlayıp ihracat odaklı bir son 3 ay geçirecek ve inanılmaz güzel bir kâr rakamı gelecekti ya da tam tersi devlete verilen mallardan dolayı uğranılan kur zararına katlanılacaktı. Ben, tüm tahminlerimi ilk senaryo ağırlıklı yapmıştım ama maalesef öyle olmadı. Bundan dolayı üzgün de değilim. Sevseniz de sevmeseniz de Murat Güler elini taşın altına koymuş ve çok az bir kâr marjıyla tüm yükümlülüklerini yerine getirmiş. Hatta fazlasını...

Son 3 ayda 120 milyon Tl satış yapmış bir şirketten bahsediyoruz...Yani bu yönüyle baktığımda hakikaten bu adama bir şey diyemem. Günaha girerim. İsteyen istediğini düşünsün...
    Sn hissedarx..
    Son çeyrekteki satışlari onemli değil ne kadar kar getirmiş..
    120 milyon satmış peki elde ne kalmış..
    Çeyreklik olarak bakarsak..
    1.çeyrek..24,480,000
    2.çeyrek..36,717,000
    3.çeyrek..40,183,000
    4.çeyrek..13,091,000 lira..
    Yani sirket son ceyrekte RESMEN YATMIŞ..
    İşte piyasa bunu fiyatlar.Karlılık eskisi gibi devam mi edecek yoksa sürekli azalacak mı?
    Kar edemeyen şirketlere ragbet olmaz..
    Şaholi senin hesap yanlış..
    Öyle kasada şu var ordan bu gelir şurdan şu gelir 100 kesin cepte diyemezsin.Nice şirketlerin kasasında milyarlarca lira var ancak bazen zarar açıklıyorlar.Gelen paranin yanında giderlerde var.Bir dönem sadece stoklardan ciddi kayıp yaşadiğını hatirlatmak isterim..
    Her yıl 100 milyon kar garanti olsa ben ve diğerleri bütün paralarini buraya bağlarlar..
    Bir daha üç haneli kar göreceğini sanmıyorum..GLOBAL ÖLÇEKLİ YENİ ÜRÜN URETMEZSE..
    Beni yanlış anlamayin surekli bardagın dolu tarafından bakarsanız yanılırsınız.Bazende boşuna odaklsnmak gerekir..
    Asla ytd..

SM-A515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Ben onu dedim, o bunu dedi.. ee ! Bırakın kardeşim artık bu işleri, ileriye doğru dusuncen nedir bunu soyle, maç bitmiş çıkmış ortaya olsam söyle yapardım.

3.  Alıntı Originally Posted by FİBONACCİ Yazıyı Oku
    Sn hissedarx..
    Son çeyrekteki satışlari onemli değil ne kadar kar getirmiş..
    Çeyreklik olarak bakarsak..
    1.çeyrek..24,480,000
    2.çeyrek..36,717,000
    3.çeyrek..40,183,000
    4.çeyrek..13,091,000 lira..
    Yani sirket son ceyrekte RESMEN YATMIŞ..
    İşte piyasa bunu fiyatlar.Karlılık eskisi gibi devam mi edecek yoksa sürekli azalacak mı?
    Kar edemeyen şirketlere ragbet olmaz..
    Şaholi senin hesap yanlış..
    Öyle kasada şu var ordan bu gelir şurdan şu gelir 100 kesin cepte diyemezsin.Nice şirketlerin kasasında milyarlarca lira var ancak bazen zarar açıklıyorlar.Gelen paranin yanında giderlerde var.Bir dönem sadece stoklardan ciddi kayıp yaşadiğını hatirlatmak isterim..
    Her yıl 100 milyon kar garanti olsa ben ve diğerleri bütün paralarini buraya bağlarlar..
    Bir daha üç haneli kar göreceğini sanmıyorum..GLOBAL ÖLÇEKLİ YENİ ÜRÜN URETMEZSE..
    Beni yanlış anlamayin surekli bardagın dolu tarafından bakarsanız yanılırsınız.Bazende boşuna odaklsnmak gerekir..
    Asla ytd..

Senin mantığın ile hareket edersek, gulerin bu hafat sürekli tavan yapması lazım, peki o neden olmuyor bay çok bilmiş? Ondada mi süreklilik yok. Sırf a1 girişim 50 milyon garanti yazdı. A1 kapital de aynı şekilde! Bunuda yorumla bakalım..

4.  Alıntı Originally Posted by ŞAHONUN PUNGARI Yazıyı Oku
    Senin mantığın ile hareket edersek, gulerin bu hafat sürekli tavan yapması lazım, peki o neden olmuyor bay çok bilmiş? Ondada mi süreklilik yok. Sırf a1 girişim 50 milyon garanti yazdı. A1 kapital de aynı şekilde! Bunuda yorumla bakalım..
    Onunda 100 u cepte değil ki..
    RTA cevheri bitiyor..
    Elinde en büyük koz A1 kalacak..
    Çatı şirket hep hantal olur.Örnek sahol,koç..bunlarin iştirakleri daha hareketlidir para basmalarına ragmen holdingler ağir kalır..
    Arti Güler de halka aciklık cok fazla..
    ANCAK son haftalarda VAKIF inanilmaz topladi..
    Bilancoya oynayip coşkuda verirse hicbir halt olmaz.Ama elindeki hisseleri tutarsa güler yürür..
    Gülerdekiler VAKIF ın hareketlerini takip etsinler.Blok halinde sattigını görürsen gözunün yasına bakma ver gitsin..
    Asla ytd..

5.  Alıntı Originally Posted by FİBONACCİ Yazıyı Oku
    Onunda 100 u cepte değil ki..
    RTA cevheri bitiyor..
    Elinde en büyük koz A1 kalacak..
    Çatı şirket hep hantal olur.Örnek sahol,koç..bunlarin iştirakleri daha hareketlidir para basmalarına ragmen holdingler ağir kalır..
    Arti Güler de halka aciklık cok fazla..
    ANCAK son haftalarda VAKIF inanilmaz topladi..
    Bilancoya oynayip coşkuda verirse hicbir halt olmaz.Ama elindeki hisseleri tutarsa güler yürür..
    Gülerdekiler VAKIF ın hareketlerini takip etsinler.Blok halinde sattigını görürsen gözunün yasına bakma ver gitsin..
    Asla ytd..

Rtalb gittiğini varsaysan bile rtalbin en popüler zamanındaki aldığı kardan fazlasını a1 girisimden aldı.. sırf 2021 yılında 50 milyon yakın kar yazdı..

6.  Alıntı Originally Posted by ŞAHONUN PUNGARI Yazıyı Oku
    Burda bilerek kar rakam beklentisini yüksek açıkladılar. Gelen kar da yazdıkları rakamın altında gelince sanki olumsuz gibi hava ettirdiler. Arkadaşım sermayesinin neredeyse 3 katı kar açıkladı.. daha ne olsun. Bankalar bile böyle kar aciklamaz. Kasasında 200 milyon var banka ya koysa yıllık en kötü 50 milyon gelir. E 50 milyonda a1 kapitalden gelir. Yıllık da 100 milyon kar garanti.. 43 milyon sermayeli şirketin 100 milyon karı az mi? hiçbir iş yapmasa bile.. yalan mı? İtirazı olan söylesin.
    110 milyon lira büyüdü özkaynagimiz,
    Üzerine de114 milyon lira da kar yazdık.

Şirket 214 milyon lira kaznmis demek ki
    yazdığım öngörüler sadece fikir alışverişi amaçlıdır. yatırım maksadı ile kullanmayınız...

7. Guler defter değerinin altında işlem görüyor, karlılığı çok yüksek, a1 girişim çok stratejik yatırımlar yaptı ve oldukça karlı bir hal aldı. Bu niye çıkmıyor ? Tüm göstergeler olumlu. ? İşte sana hep dediğim şey. PATRON KOTU NIYETLI VE YATIRIMCISINI SAGILACAK ESSEK GIBI GORUYOR.

8.  Alıntı Originally Posted by külyutar Yazıyı Oku
    110 milyon lira büyüdü özkaynagimiz,
    Üzerine de114 milyon lira da kar yazdık.

Şirket 214 milyon lira kaznmis demek ki
    Bende aynısını diyorum 2021 yılı için fena bir gelir elde etti. Çok kötü deği diyorum.

Sayfa 245/505 İlkİlk ... 145195235243244245246247255295345 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •