Sayfa 886/1019 İlkİlk ... 386786836876884885886887888896936986 ... SonSon
Arama sonucu : 8146 madde; 7,081 - 7,088 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - V

1. Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - V

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Bu haber doğruysa çok traji komik.
    Adamlar vatandaşlığa geçtiklerine pişman olmuşlar.
    https://twitter.com/batuhancolak33/s...ms5NTES2EYBHAw
    Hikayede anlatılmayan önemli kısım nasıl vatandaş olmuşlar. normalde mülteci statüsündekilere vatandaşlık verilmiyor. Devlet işi olmayan sigortası olmayan birine neden vatandaşlık versin hikayenin bu kısımları karanlık

“2019’da Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığı aldığını ama kimliği aktif hale getirilmediği için mağduriyetinin sürdüğünü dile getiren Mohamad Haj Rabee, “Kısacası biz burada mağdur kaldık. Bize yardımcı olun. İlgili makamlara sesleniyorum, Cumhurbaşkanıma sesleniyorum, ne olur yardımcı olun! Param yok diye kızımın doğum testlerini yapamadım. Lütfen yardımcı olun. Ya sayın Cumhurbaşkanımızın onaylamış olduğu vatandaşlığı verin ya da geçici koruma kimliğimizi aktif hale getirin. Lütfen sesimizi duyun ve yardımcı olun. Çok büyük mağduriyetlerimiz var. Kızıma bir şey olursa tedavisini nasıl yaptıracağım.” şeklinde yardım istedi. “

https://www.google.com.tr/amp/s/www....ok-sayildi/amp

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by Westwind Yazıyı Oku
    Hikayede anlatılmayan önemli kısım nasıl vatandaş olmuşlar. normalde mülteci statüsündekilere vatandaşlık verilmiyor. Devlet işi olmayan sigortası olmayan birine neden vatandaşlık versin hikayenin bu kısımları karanlık

“2019’da Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığı aldığını ama kimliği aktif hale getirilmediği için mağduriyetinin sürdüğünü dile getiren Mohamad Haj Rabee, “Kısacası biz burada mağdur kaldık. Bize yardımcı olun. İlgili makamlara sesleniyorum, Cumhurbaşkanıma sesleniyorum, ne olur yardımcı olun! Param yok diye kızımın doğum testlerini yapamadım. Lütfen yardımcı olun. Ya sayın Cumhurbaşkanımızın onaylamış olduğu vatandaşlığı verin ya da geçici koruma kimliğimizi aktif hale getirin. Lütfen sesimizi duyun ve yardımcı olun. Çok büyük mağduriyetlerimiz var. Kızıma bir şey olursa tedavisini nasıl yaptıracağım.†şeklinde yardım istedi. “

https://www.google.com.tr/amp/s/www....ok-sayildi/amp

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

il sağlık müdürlüğünden yapılan açıklama da
    doğum zamanına kadar aile ,
    anne ve bebeğin rutin kontrollerini özel hastanede yaptırmışlar.
    paraları da yok değil yani.
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

3. Binali Yıldırım: Maliyeti düşünmeyin, ekim yapın.

4.  Alıntı Originally Posted by 111222333 Yazıyı Oku
    Binali Yıldırım: Maliyeti düşünmeyin, ekim yapın.
    Çiftçi, garantili ihale alanlardan değil ki mazotu gübreyi bedavaya alsın. Çok yazılacak varda ileri demokrasinin olduğu bir ülkede yaşadığımız için yazamıyoruz.
    Uyuşmadı bir türlü dem'e "ben"de ki meşrep

5.  Alıntı Originally Posted by 111222333 Yazıyı Oku
    Binali Yıldırım: Maliyeti düşünmeyin, ekim yapın.
    bize venezuellalarda mal aratmayın, çocuklar beyaz peynir için bile g.amerika'ya gitmek zorunda kalıyor..

6.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Özellikle kanser gibi bir rahatsızlığı geçirirseniz sizden nasıl para emildiğini servetinizin yok olduğunu devlet de tedavi olsanız bile size adam gibi muamele yapılması için yatak bulmanız için bir profla anlaşmanız gerektiğini aylık deli gibi para vermeniz gerektiğini anlardınız amcam da yaşadım ben bu süreci zaten doktorlara karşı ön yargının asıl sebebi bu elbette genelleme yapmak yanlış ancak böyle de bir gerçeklik var o yüzden sağlık sahip olduğumuz en değerli varlık elinizden geldiğince spor yapın hastalık acımasız bir dünyadır
    Bütün hastalar aynı saygıyı ve ilgiyi hak ediyor fakat bu ilgi alakayı size gösterse öbürüne gösteremeyecek çünkü bir tarafta çok hasta var öbür tarafta az profesör/doktor var. Bir yerde bir seçim/eleme yapılması gerekiyor ve en sonunda mesele en çok parası olana bakalım bariye indirgeniyor.

Şu an devlette ilgi alaka görmeyi bırakın doktor bulabilen yok. Bulunan doktor da ben bundan anlamam şu baksın diye başından gönderiyor gidiyor.

Bunu gören vatandaş özele gidiyor orada da her teste 1000- 1500-2000 diye tak tak tak şampanyalar arka arkaya patlıyor.

İnsanların birikimlerinin, gelirlerinin düşük faiz politikası ile p*ç edilmesinin sonuçlarından birisi de bu olmuştur. Hepsi 3-5 tane fazla ev satabilmek için.

Bundan 10 sene önce 6-8 asgari ücret kadar geliri olan doktor şimdi 3-4 asgari ücrete çalışıyor. (çoğu yerde de 2 diye okuyorum ama bilemem)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Bütün hastalar aynı saygıyı ve ilgiyi hak ediyor fakat bu ilgi alakayı size gösterse öbürüne gösteremeyecek çünkü bir tarafta çok hasta var öbür tarafta az profesör/doktor var. Bir yerde bir seçim/eleme yapılması gerekiyor ve en sonunda mesele en çok parası olana bakalım bariye indirgeniyor.

Şu an devlette ilgi alaka görmeyi bırakın doktor bulabilen yok. Bulunan doktor da ben bundan anlamam şu baksın diye başından gönderiyor gidiyor.

Bunu gören vatandaş özele gidiyor orada da her teste 1000- 1500-2000 diye tak tak tak şampanyalar arka arkaya patlıyor.

İnsanların birikimlerinin, gelirlerinin düşük faiz politikası ile p*ç edilmesinin sonuçlarından birisi de bu olmuştur. Hepsi 3-5 tane fazla ev satabilmek için.

Bundan 10 sene önce 6-8 asgari ücret kadar geliri olan doktor şimdi 3-4 asgari ücrete çalışıyor. (çoğu yerde de 2 diye okuyorum ama bilemem)
    Ucretin mill gelirden aldigi pay surekli dusuyor..

Son 10 yilda bu cok belirginlesti artik.

Yani bize fiskirmadi hic, fiskirmaacak da..

Ben 25 yildir ozel saglik sigortasi yaptiriyorum, sadece yatarak teminat aldim, onun primi de ciddi yukseldi yas ile birlikte..

En kotu tamamlayici police alirim dayanamadigim yerde diyorum..

Syg.
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

8. pratisyenlik, zorunlu hizmet uzmanlık derken adam 10-12 seneyi deviriyor; artık maddi olarak bir sıkıntım olmaz bari işime kendimi veririm diye düşünüyor ama o da ne... aldığı para istanbul'daki evin kirasını ancak ödüyor.

Sonra "dohtur baa bokmir."

Yauw... neyse.

ytd

Sayfa 886/1019 İlkİlk ... 386786836876884885886887888896936986 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •