Sayfa 277/1007 İlkİlk ... 177227267275276277278279287327377777 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 2,209 - 2,216 arası.

Konu: Viop XL

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Fışkırtmanın sanki debisi düşük tarkank abi biraz oyalayıp sonra tazzik olabilümü
    bilmıom abi valla pala resmen şortçuların üstüne oynuyor akçay abi fazla yuklendiheralde bide hayek abi vardı sanırım...adam elimizi sayıyor spek tahtası gibin oldu vıob...

2. Rusya Maliye Bakanı Siluanov: Rusya’nın döviz hesaplarının dondurulması, yabancı ülkelerin Rusya’yı yapay bir şekilde temerrüde düşürme girişimi olarak değerlendirebilir

MOSKOVA (AA) – Rusya Maliye Bakanı Anton Siluanov, kamu borçlarını ödeyecek yeterli
    fonlara sahip olduklarını belirterek, "Rusya’nın döviz hesaplarının dondurulması,
    yabancı ülkelerin Rusya’yı yapay bir şekilde temerrüde düşürme girişimi
    olarak değerlendirebilir." dedi.
    Siluanov, yaptığı yazılı açıklamada, Rusya’nın kamu borcunu Rusya Merkez Bankası
    döviz kuru üzerinden ruble ile ödeyebileceğini söyledi.
    Bunun, 2018’den sonra düzenlenen eurobond'larda doğrudan mümkün olduğuna işaret
    eden Silanov, "Rusya'nın kamu borcu yükümlülüklerini yerine getiremediğine ilişkin
    açıklamalar gerçekle örtüşmemektedir. Yükümlülüklerimizi yerine getirmek için
    gerekli miktarda fona sahibiz." ifadelerini kullandı.
    Batılı ülkelerin, Rusya’nın uluslararası rezervlerine erişimini kısıtlanmasına da
    tepki gösteren Silanuov, "Rusya’nın döviz hesaplarının dondurulması, yabancı
    ülkelerin Rusya’yı yapay bir şekilde temerrüde düşürme girişimi olarak değerlendirebilir."
    dedi.
    Silanov, dün yaptığı açıklamada, yaptırımlar nedeniyle yaklaşık 300 milyar dolar
    değerindeki uluslararası rezervi kullanamadıklarını söylemişti.
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

3.  Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    bilmıom abi valla pala resmen şortçuların üstüne oynuyor akçay abi fazla yuklendiheralde bide hayek abi vardı sanırım...adam elimizi sayıyor spek tahtası gibin oldu vıob...
    Kasadaki ceton 388bin oldu
    Sanırsam palanın kendide picamasını çıkartıp panter desenli şortunu giyme telaşında, pala bizim gibin değil onun gemisi böyük olduğu içün manevra kabiliyeti düşük oluy
    Biz fırıldak gibi hemencecik dönüveriyoruz
    Hamdım Piştim Yandım

4. Flat-ül Kebir

5. Karar günü bugün olmalı

x30 120 dk lik

6. Herkesin elleri tetikte. Az yukarı alıp verecekler hissediyorum.

7. Gelişmekte olan ülkeler endeksine göre dolar bazlı XU100 kabaca son 2 haftada (Rusya'nın saldırısının başladığını günün ertesinden bu yana) %14 prim yapmış durumda reelde dolar bazlı düşüş olsa bile. Yani diğer endeksler çok daha fazla düşmüş durumdayken XU100 eşlik etmemiş

Amatör bir yatırımcıyım, yatırım tavisyesi değildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaşıyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.

8.  Alıntı Originally Posted by sahingonul Yazıyı Oku
    Flat-ül Kebir
    hayırlı olsun..

tahtanın önünü açtın, teşekkürler

Sayfa 277/1007 İlkİlk ... 177227267275276277278279287327377777 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz