Sayfa 360/1002 İlkİlk ... 260310350358359360361362370410460860 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 2,873 - 2,880 arası.

Konu: Yatırım Fonları X

1. Elinde petrol fonu olupta satmayanları pişman edecekler sanırım
    132 dolardan ,106 ya düşmüş

2. Elimdeki değişkenler arasında bu dönemde en başarısızı IPB, en başarılısı RPD oldu.
    GPG'ye satış verdim.Değişik bir volatilesi var anlayamadım.
    Saygılar.

3. https://www.aa.com.tr/tr/dunya/ab-en...irladi/2528032

Geçtiğimiz hafta yayınlanmış...

4. BİST100 böyle kapanırsa YAS , yarın getirisi benim hesaplarıma göre %5 üzeri , hadi bilemediğim sebeplerden dolayı %1 fire versin

yarın %4 altı getiri yazarsa bu fonla da vedalaşırım ,isterse uzaya gitsin hesabını bilmediğim şeyler rahatsız ediyor

5.  Alıntı Originally Posted by Germiyan Yazıyı Oku
    BİST100 böyle kapanırsa YAS , yarın getirisi benim hesaplarıma göre %5 üzeri , hadi bilemediğim sebeplerden dolayı %1 fire versin

yarın %4 altı getiri yazarsa bu fonla da vedalaşırım ,isterse uzaya gitsin hesabını bilmediğim şeyler rahatsız ediyor
    bu fon yerine koç'un bir kaç amiral hissesini alsanız uzun vade daha çok kazanırsınız..
    Saygılar.

6.  Alıntı Originally Posted by onurbey Yazıyı Oku
    bu fon yerine koç'un bir kaç amiral hissesini alsanız uzun vade daha çok kazanırsınız..
    Saygılar.
    Asıl ilgi alanım hisse , zamanlama önemli alırken de satarken de , koçun bu gün böyle gideceğini bilmem mümkün değil ,değilse kaçırmazdım . 2 güzel haber geldi koçholdungin iştiraklerinin Tüpraş,tat gıda ve Aygaz harici hepsi epey yukarı gitti birisi tavan oldu

7.  Alıntı Originally Posted by onurbey Yazıyı Oku
    Elimdeki değişkenler arasında bu dönemde en başarısızı IPB, en başarılısı RPD oldu.
    GPG'ye satış verdim.Değişik bir volatilesi var anlayamadım.
    Saygılar.
    Selamlar Onur hocam bende de FYA, IIS ve IAF serbest fonları var. Bunlar Istanbul Portföyun serbest fonları. Bu fonlar da maalesef çok kötü gidiyorlar. Acaba sıkıntı ne olabilir ki? Enflasyona karşı aldığımız darbe de cabası

M2006C3MG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

TTE yine eksi. Amk ne biçim fona bulaştım. Ya sabır...

Sayfa 360/1002 İlkİlk ... 260310350358359360361362370410460860 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •