Yok yok benim size güvenim tam,kolay kolay kafese girmezsiniz.Biz düştük bir kere potu artırmaktan başka çaremiz yok.
Yok yok benim size güvenim tam,kolay kolay kafese girmezsiniz.Biz düştük bir kere potu artırmaktan başka çaremiz yok.
Ama şaka maka tahta trende oturuyor.. 1 i geçerse trend boyunca hissede alıp satmadan otururum.. ama az daha rüştünü ispatlaması lazım..
Yorumlarım sadece kendim için nottur. Asla yatırım tavsiyesi olarak almayın.
Ahh ahh bu oğlan okumaz..
Yorumlarım sadece kendim için nottur. Asla yatırım tavsiyesi olarak almayın.
Keyifsizim, hanımın dün geceki testi pozitif çıktı. Allahtan sadece ikimiz varız. 3-4 gündür zaten ev ecza deposuydu. Bunun üzerine başka birşey daha fazla keyfimi bozamaz![]()
Sn şekerli büyük geçmiş olsun,aman sizde şeker var mümkün olduğunca uzak durun eşinizden.Eşinizin kronik rahatsızlığı var mı,merak etmeyin bu omıcron hastanelik falan yapmıyor
Bende şeker, hiper tansiyon , kolestrol var. eşimde yok. O aşı karşıtı olmamıştı. iki gündür sırt ağrısından yatamıyordu. ben hafif geçiriyorum. sağolsun doktor ve eczacı arkadaşlar yardımcı oldu. hanım dün akşam zorla hastaneye gitti. yapmamışlar önce, otobüsle yolculuğa çıkacağım deyince yapmışlar. 5-6 saat sonra aradılar. görüştük sırt ağrısı için arvales tavsiye ettiler. Artık adrese gelmiyorlar herhalde, telefona gelen kodu sordular 1 hafta karantina süresi dediler, bakçez artık![]()
Yer İmleri