Sayfa 295/1007 İlkİlk ... 195245285293294295296297305345395795 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 2,353 - 2,360 arası.

Konu: Viop XL

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    FED den bişey çıkmaz zaten 1 senedir piyasaları hazırlıyorlar faiz artışına...bizde zaten yabancı payı tarihi diplerde...bişey olmaz...belki fed ertesi sabah ufak bir panik yaptırırlar...çokta önemli değil...borsa artık yerlilerin elinde...kalan yabancıların büyük kısmı zaten kemikleşmiş malları taşıyor muhtemelen...vur kaç yapan hedge fon değildir onlar...bence...

savaş çıkmadan önceki gün bizim vadeli kapanışı 223 falandı...şu an 236...

2. Tüp
    Spot 196
    Vadeli 200
    Ay sonu için çok saçma değil mi? Temettü de yok.

3.  Alıntı Originally Posted by sahingonul Yazıyı Oku
    Tüp
    Spot 196
    Vadeli 200
    shortçular ucuza kapanamasın diyedir.. hatırlarsan dün seni petkime davet etmiştim, petrol fiyatı düşmesi petkime yarar, nafta/etilen makası lehine gelişeceği için, zaten 3 f/k işlem görüyor

petrol fiyatının 100 altına gerilemesinden normalde en fazla thyao istifade eder, ama tahtada satış baskısı kırılamıyor, daha satılacak mal var demek ki

4. arkadaşlar... vadeliyi basıp endeksi tutuyorlar... sanki düşecekmiş psikolojisi yaratıyorlar... haftalık göstergeler al a döndü.. kısa yaparken iyi düşünün sadece... trend başlamış görünüyor... trende karşı gelmenin sonu ölümdür...
    Bu tip çıkış hareketlerinde en iyisi 15 dakkalık macd sat verince sat, 1,5 puan aşağıdan tekrar alış gir
    Kısa açtın mı anında öpüyorlar

5.  Alıntı Originally Posted by sahingonul Yazıyı Oku
    Tüp
    Spot 196
    Vadeli 200
    kısa vadede brent petrolün gevşemesiyle oda çıkışın düzelmesi gibi düşünülür mü?

6.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    shortçular ucuza kapanamasın diyedir.. hatırlarsan dün seni petkime davet etmiştim, petrol fiyatı düşmesi petkime yarar, nafta/etilen makası lehine gelişeceği için, zaten 3 f/k işlem görüyor

petrol fiyatının 100 altına gerilemesinden normalde en fazla thyao istifade eder, ama tahtada satış baskısı kırılamıyor, daha satılacak mal var demek ki
    Katılıyorum. Şimdilik Froto tüm hesapları askıya aldı.

7.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    kısa vadede brent petrolün gevşemesiyle oda çıkışın düzelmesi gibi düşünülür mü?

Sanmam. Brent ile çıkmamıştı. Savaş riskinin kalkması ile havayollarına bağlı olarak yükselmesi gerekiyor. En olmadı 200 üstü tuttunmalı.
    İdi.

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Dün iyi hesap edemedük, erken davrandık tepeden şort giyemedük istoplayıp haracımızı verdik.
    bugün acele etmiycem, en dipten lönklüycem
    Bozkurt seni bir dertten kurtaracak icadım var short giyme çıkarma aleti yaptım tam otomatik. Buda sana kıyağım olsun. Tek şart kırmızı şort da çalışıyor

Sayfa 295/1007 İlkİlk ... 195245285293294295296297305345395795 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •