Millet zaten gergin, soğuktan ve pahalılıktan bunalmıştı,imdada Caner yetişti.;-)))
Haftanın mazlumu, caner50.
Muhahaha
Olur mu hiç ne saldırısı sn caner.Bakın burada size bir soru sordum diye bana cahil dediniz.Param bankada güvencede mi diye merak ettim diye kaç para lazım sana 10 bin dolar yeter mi falan dediniz.Az bişi alınmadım desem yalan olur Neticede bilmemek değil öğrenmemek ayıp.Sizin tarzınız da aslında az bişi agresif,özür beklemiyorum sanal alemdir o kadar abartmaya gerek yok da ,sizin şikayetçi olduğunuz noktada sizin de hassas olmanız gerekmez mi.
Ünlü ekonomist ve yalama uzmanı mister yiğit ne demişdi.?
Dolar alanın eli,biriktirenin cebi yanar..!!
Nass olur ,diye sormayın..
Onu da ,nebati bilir..!!
Bakan Nebati:
Daha iyi haberler gelecek. Türkiye adeta bir fırsatlar ülkesidir. Londra'ya her gidişimde farklı bir havayla gidiyorum her dönüşüm farklı bir hava. 21. yüzyıl bizim yüzyılımız olacak. 21. yüzyıl gençlerimizin önderliğinde yürüyecek. O kadar umutlu, heyecanlı ve geleceğe o kadar büyük bir ümitle bakıyorum ki Allah'ın izniyle yanılmayacağım ve yanıltmayacağız rahat olun.
https://m.yeniakit.com.tr/amp/haber/...as-aciklamalar
Yarın 20 Mart
2021'de MB Başkanının görevden alınmasından sonra tam 1 yıl geçti.
Acaba o görevden alma olmasaydı, ve o politikasını sürdürebilseydi, şu anda dolar, faiz, enflasyon ne durumda olurdu?
Ne dersiniz? Tahminleriniz nedir?
O değil de nebati o bürokrasiyi alaşağı etme lafını ederken bir de bu gavurlara kaş göz işareti yapmış videoda seyrettim.Cidden zaytung sanmıştım benim düşündüğümden daha komedi bir mizansen gerçekmiş,cidden inanılmaz.Yahu bu nasıl iş artık devlet olmanın tüm vasıflarını paketleyip çöpe attık.AKP yanlısı olup da şu son zamlardan sonra dayak yiyen vatandaşı geçtim sanayici falan neler düşünüyordur,kimlere emanetiz demiyorlarmıdır çözemedim gitti
Yer İmleri