https://www.yenicaggazetesi.com.tr/-217981h.htm
Vaktimiz var ki internette harcıyoruz.
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/-217981h.htm
Vaktimiz var ki internette harcıyoruz.
O zaman şikayet. Harca harca.
Trendyol benden %20 alıyor.
Ben tereyağını 120 tl ye satıyorum. Trendyola koyunca 144tl oluyor. Ortalama kargo risk vb. 180 tl yazıyorum. Al sana %50 fark.
Millet internete bakınca fiyatlar ucuzlamıyor.
80 tl te indirimle aldığım 4.5 litre Yudum sıvıyağ (normalde 100 tl -1 ay olmadı alalı) trendyolda 300 tl yazmış. Bence bu siteleri kapatmaları lazım. Yorumlara bakın hep kendi yorumları ********lerin...
İnternete bakma süresiyle fiyatlar ters orantılı bence. İnternete bakmak yerine üretime odaklansa insanlar fiyatlar düşer.
300 değil 500 tl de yazar ama satabilir mi? kim alır? şu an piyasada 130-150 tl civarı 5 lt yağ hadi 170 tl olsun...kim gider de 300 tl verir? orada yazılan yorumların çoğu evet çok çok büyük ihtimalle kendi sistemlerinin ürettiği bot hesaplar tarafında yapılan yorumlardır...trendyoldaki fiyatlar zaten saçma ötesi...markette 100 tl olan şey bir bakıyorum 150-200 tl fiyat yazılmış...amaç nedir acaba insan merak ediyor...gerçekten satabileceğini düşünüyor mu o fiyatı yazan satıcı...
yoksa acaba oradaki uçuk fiyatları görüp insanları marketteki fiyatlara razı etmek mi amaç? ölümü gösterip sıtmaya razı etmek gibi...orada 200-300 tl fiyatı görünce marketteki 100 tl lik aynı ürün insana bedava gibi gelir...
Paramız var ki alıyoruz. demek
Sen paran yoksa alma. demektir.
Ayçiçeği/ buğday -arpa paritesi nedir hiç duymamış
20/20 ile dap arasındaki farkı hiç bilmeyen
Tarladaki buğday ile değil arpayı yulafı ayıramayacak
olanların tarım ile ilgili her hafta sonu ahkam kesmesi bıktırıyor.
Yetiş yaa SECBUL.
Dayanamadım
ayçiçeği tarımının yapıldığı yerlerde (özellikle tüm Marmara bölgesinde)
Arpa üretiminin artmasının
buğday ayçiçeği münavebesi yerine buğday arpa buğday döngüsüne girildiğinin. bunun ülkenin ayçiçeği ithalatını arttırdığının,
bunun asıl sebebinin buğday /ayçiçeği paritesinin bozulması ve özellikle iktidarın Trakya çiftçisine olan büyük sevgisi olduğunu ekleyeyim.
Herkese iyi pazarlar.
Son düzenleme : ENGRANDMASTER; 20-03-2022 saat: 15:11.
Yer İmleri