-
Cds'lerde ani bir düşüş olmazsa bankalardaki alış-satış arasındaki fark yüzünden muhtemelen zarar edersiniz.

Originally Posted by
L Lawliet
Bugün eurobond aldık, yarın sattığımızda zarar eder miyiz, yoksa ufak bir getiri olur mu?
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Bugün kupon ödemesi oluyor mu acaba yoksa Pazartesi’ye mi kalıyor
-

Originally Posted by
Pscyokinesis
Bugün kupon ödemesi oluyor mu acaba yoksa Pazartesiâye mi kalıyor
Pazartesi diye biliyorum
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-

Originally Posted by
L Lawliet
Bugün eurobond aldık, yarın sattığımızda zarar eder miyiz, yoksa ufak bir getiri olur mu?
yarın EREGL ya da ISCTR falan... ya da gram altın aldık yarın, viop'tan 3 ay vadeli dolar ya da fx'ten buğday.. öbür gün sattığımızda zarar eder miyiz, yoksa ufak bir getiri olur mu?
-

Originally Posted by
shorts
yarın EREGL ya da mesela DOHOL ISCTR falan... ya da gram altın aldık öbür gün sattığımızda zarar eder miyiz, yoksa ufak bir getiri olur mu?
Bu kağıtlarda yarın satsak %10 kâr ederiz.
-

Originally Posted by
L Lawliet
Bu kağıtlarda yarın satsak %10 kâr ederiz.
anladım.. yarın erkenden dalın bence eurobond'a. ne vade ne fiyattan olursa. en kötü %5-10 falan kar yazıyor her gün. o yüzden yazışıyoruz burada hepimiz.
mecburiyetten: yatırım tavsiyesi değildir. ağır ironi içerir.
-
medeni cesareti sevsem de cahil cesaretine tahammülüm yok. engellendin çocuk.
-

Originally Posted by
shorts
anladım.. yarın erkenden dalın bence eurobond'a. ne vade ne fiyattan olursa. en kötü %5-10 falan kar yazıyor her gün. o yüzden yazışıyoruz burada hepimiz.
mecburiyetten: yatırım tavsiyesi değildir. ağır ironi içerir.
Yarın tüm portföyümle %8 vadeli eurobond alıp öbür gün %10 kârla satacağım. Yatırım tavsiyeniz için teşekkür ederim.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri