Sayfa 515/993 İlkİlk ... 15415465505513514515516517525565615 ... SonSon
Arama sonucu : 7944 madde; 4,113 - 4,120 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVI (16)

1. Post

Son düzenleme : 3520; 21-03-2022 saat: 09:02. Sebep: Edit
    Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
    BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII

2.  Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    Önümüzdeki hafta, en geç nisan başında müthiş ekonomi yönetiminden doları düşürücü aksiyon bekliyorum. ytd…

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    hamdolsun enflasyon faiz sarmalından kurtulduk

bu ülkede iş adamı olmak genç olmak

abbboovvv bi de genç iş adamıysan dadından yinmez

Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Bu konuda düşünmüştüm , yani kendi oğlunun akrabasının , eşinin bu kadar hata yapması na göz yummayacak bir yumamayacak bir insanin neden hala koyun gibi olanlara tamam demesinin tek nedeni var , tabii para ve mevki kazanmış olanlardan bahsetmiyorum kuyrukta halk ekmek bekleyip oyu buraya atanlar için ;
    Adam hayati boyunca kendini kötü hissetmiş , üçüncü sınıf hissetmiş , itilmiş kakılmış ilk defa kendisi gibi birinin bu kalıpları yıkarak oraya gelmesini kendi zaferi kendisine kötü davrananlara karşı bir zafer olarak görüyor yani filmdeki Cüneyt Arkını kendi zannediyor .

Kahpe bizansı yenen prensesi götüren in kendisi olduğunu zannedip seviniyor bu illüzyon gemi batıp soğuk sularla buluşunca ya kadar ,titanik ve gece batışi devam edecek.

Geçenler de sokakta yasasın reis diye bağıran karadeniz aksanlı bir orta yas üstü hanim görülmüş yani hem kadınlar hem erkekler ayni sendrom içinde .

yüzde 25 , bence 30 değil ,(otuz kasten söyleniyor manevra alanını artırmak için ) değişmeyecek sabit fikirli.Ancak secimden 3 ,6 ay önce abd yardım edebilir muhtemelen edecek zira abd ve avrupa için daha iyisi olamaz .Hep karşıt gibi durup ön açtılar, yollar da ki dikenleri hep onlar temizledi , çok iyi oynarlar .İsrail le de adımlar atıldı körfez ile de. Bu konuda pragmatizm son noktada .
    Kendi medyaları tarafından sunulan algı buydu ama artık Saray var ve onu savunan sıradan vatandaşın sofrasında ekmek çok çok azaldı..Üç kuruş için babasını satan bu toplum seçimde off-side bayrağı kaldıracaklarını tahmin ediyorum...

4.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Kendi medyaları tarafından sunulan algı buydu ama artık Saray var ve onu savunan sıradan vatandaşın sofrasında ekmek çok çok azaldı..Üç kuruş için babasını satan bu toplum seçimde off-side bayrağı kaldıracaklarını tahmin ediyorum...
    nebati bakan zorluklar pes etmek için değildir deyu

ayetten örnek ile zorlukla beraber kolaylık vardır deyu

5.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Evet umarım , ben de gözlemlediğim uzak akraba ve tanıdıklar var onları toplumun ortalaması kabul edip baktığımda gördüğümü söyledim ,İnşallah bayrak kalkar.Biraz daha marjları var gibi görünüyor ama yaprak dökümü devam ediyor. .

İnşallah , Maşallah da tahliye oldu artik toplu beddua seansı yaparlar .
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,091
     Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    hamdolsun enflasyon faiz sarmalından kurtulduk

bu ülkede iş adamı olmak genç olmak

abbboovvv bi de genç iş adamıysan dadından yinmez
    Kırmızı bültenlen aranan bilalcik gibimi acep

Bilal Erdoğan: Benim uzmanlık alanım Avrupa, Avrupa diye bir şey kalmayacak... adam böyle olmalı bulunmaz hint kumaşı gibi

Avrupa’nın geleceği karanlık olduğunu söyleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan "Avrupa’da lider denilecek bir tane adam yok. Hepsi komik duruma düşmüş durumda" dedi.

https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem...yacak-6704885/

7. Tarikatlari Cemaatleri, islam dusmanlari kurdugu icin hepsini kapattim, Ingilizler ayaga kalkti.

Gazi Mustafa Kemal.

--------------------------

(Cemaat ve tarikatlar )

Yahudiler ve Hiristiyanlarin islami cokertmek icin Anadolu'da kurduklari ileri karakollardir.

Fevzi Cakmak

Sayfa 515/993 İlkİlk ... 15415465505513514515516517525565615 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •