Sayfa 966/1013 İlkİlk ... 466866916956964965966967968976 ... SonSon
Arama sonucu : 8100 madde; 7,721 - 7,728 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Haziran vade eurusd 1.20 oldu bile

Lenovo P1a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Haber başlığı "Dış ticaret açığı beklentilerin altında"
    Ama Aralık 2014'ten bu yana en yüksek seviyeye çıktı.
    http://www.businessht.com.tr/ekonomi...cigi-aciklandi

Alıntı Originally Posted by foxmulder Yazıyı Oku
    Yatırım kararlarımızı hep yakın geçmişe göre alıyoruz . Bence istesek de istemesekde dünyada enflasyon patlıyacak. Basılan o kadar para finans piyasalarında dolaşıp duruyor. Sadece tek bir kıvılcım finans piyasalarına düştüğü anda bu kadar paranın inanılmaz boyutta enflasyon oluşturduğunu hep beraber seyredeceğiz. Dünyada ki oyun planı veya oluşturdukları ilizyon enflasyonun artmayacağı üzerine kurulu. Dünyada enflasyon oluştuğunda bizde hiperenflasyon oluşacaktır. Oyun planını buna göre kurmak gerekir. Ben USD mevduat konusunda yerli yatırımcının yanıldığını pek görmedim. 2013 -2017 aralığı USD mevduat arttı dolar da arttı. Insanlara seçenek sunulmadığı sürece artmaya devam edecektir.
    Enflasyon konusuna katılıyorum, çünki bu kadar borcun başka türlü hal yolu yok..fakat onca düşük faizli parayla bankaları desteklemelerine rağmen halk terli olduğundan, daha fazla yiyemiyor..dolayısıyla enflasyonda oluşamıyor..bir kıvılcımla oluşur mu bilemiyeceğim ama ben son çare bu sefer insanların cebine para koyarak enflasyon oluşacağını düşünüyorum..Mesela Trump'ın trilyon dolarlık altyapı yatırımlarıda bir bakıma bu amaca hizmet eder, daha çokda büyüme tabiki..

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Kendi merkez bankamıza güvenmediğimiz dönemde amerikan merkez bankasına güveniyoruz. Açıkçası şu kgf işi patlayan krediler başımıza ne işler açacak kestiremiyorum.
    Walla ben kendi açımdan abd merkez bankasına daha çok güveniyor modundayım..Burger vb yatıramadığımdan dolar faizi olarak 3.3 alıyorum..abd'de yıllık enflasyon 1.9 ve hatta aşağı eğimli olduğundan, şu sıralar dolara 1,4 reel faiz alıyorum sayılır..TL mevduatta olanlar ise tl'ye karşı reel faiz alıyorlarmı emin değilim..belki çok azı..

Nasıl iyi züğürt tesellisi yapıyormuyum..

Bunu bu hale getirenler utansın..ne diyeyim..

4.  Alıntı Originally Posted by Hkare Yazıyı Oku
    Haziran vade eurusd 1.20 oldu bile

Lenovo P1a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    o ne biçim iş öyle be ? 1,20 ye kadar iğne var ekranda
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

5. Haziran sonu diye baskı yiyoruz iyimi usdzar %1 e yakın dikme bar atsın bizim eşşek 6 aylık bilançolar makyajlanacak diye baksın dursun. Zar tobo boynuna geldi bizim toboya daha 180 pips var ölürmüsün öldürürmüsün.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

6. 15,30 a kadar baskılarlar bugün ondan sonra usdtry de atış serbest.
    30,06,2017 2.çeyrek mali tablolar bugün 15,30 daki merkez alış kuruna göre hesaplanıyor. Döviz borçları vs.vs. bildiğimiz bilançolara makyaj çekiyorlar 15,30 a kadar ama ondan sonra atış ciddi ciddi serbest piyasada 15,30 a kadar dünya yansa çıkarmaz bu şerefliler usdtry yi.

7. TRUMP İLE UMİTLENDİK; ÜMİTLERİ SUYA İNDİRDİK.

TRUMP TRUMPET OLDU. YANİ ÇOK GÜRÜLTÜ, AZ İŞ.

9 AY SABRETTİK. SABRIN SONU SELAMETTİR DEDİK.

TÜNELDE BİR IŞIK GÖRÜNDÜ. YA SABIR.

8. 15,30 a kadar kapattım ekranı işe güce bakıyorum. Makyaj işi bitsin sonrasını görmek lazım epi topu 4,5 saat kaldı.

31,03,2017 bilanço makyaj dibi ve sonrasında ralli işte standart üçkağıt her yerimize iliklerimize kadar işledi bu ülkede.

Sayfa 966/1013 İlkİlk ... 466866916956964965966967968976 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •