Originally Posted by azaz düşüş kısa sürdü.... 114,68.... yarın akşama kalmaz pompadan gene fışkırtırlar
bir halt olacağı yok.
Originally Posted by ayhan53 yarın akşama kalmaz pompadan gene fışkırtırlar 18 in altında karpuz kesecektik....
Originally Posted by azaz 18 in altında karpuz kesecektik.... olmadı....
Originally Posted by azaz 18 in altında karpuz kesecektik.... hazırmış pompa 1.38 mazotta
Originally Posted by ayhan53 hazırmış pompa 1.38 mazotta benzine de vamış.... epgis veriyordu bilgileri....şimdi, gazetelerin kıyısında da köşesinde çıkıyor zam haberleri.... istasyonlarda kuyruk olmazdır....
Originally Posted by ayhan53 hazırmış pompa 1.38 mazotta Originally Posted by azaz benzine de vamış.... epgis veriyordu bilgileri....şimdi, gazetelerin kıyısında da köşesinde çıkıyor zam haberleri.... istasyonlarda kuyruk olmazdır.... artık ben takip edemez oldum.... gazetelerde yazıyor, acaba dünkü zam mı yoksa yarın mı zam gelecek diye ayırt edemiyorum ben.... brent 119 u görmüş; 113.47 de....
Originally Posted by azaz artık ben takip edemez oldum.... gazetelerde yazıyor, acaba dünkü zam mı yoksa yarın mı zam gelecek diye ayırt edemiyorum ben.... brent 119 u görmüş; 113.47 de.... Bu geceden itibaren Benzine 1,68 TL , Motorine 1,59 TL zam geldi bu gece fışkırtmışlar ama bu gece geçtiğimiz gece mi gireceğimiz mi bilemedim
Ben web ten akaryakit firmalarinin sayfalarindan takip ediyorum fiyatlari....... Originally Posted by azaz artık ben takip edemez oldum.... gazetelerde yazıyor, acaba dünkü zam mı yoksa yarın mı zam gelecek diye ayırt edemiyorum ben.... brent 119 u görmüş; 113.47 de....
yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir
Forum Rules
Yer İmleri