Sayfa 144/619 İlkİlk ... 4494134142143144145146154194244 ... SonSon
Arama sonucu : 4947 madde; 1,145 - 1,152 arası.

Konu: ARENA - Arena Bilgisayar

1. Tahtaya geliyorum atraksiyon başlayacak

2.  Alıntı Originally Posted by Ekşioğlu Yazıyı Oku
    Tahtaya geliyorum atraksiyon başlayacak
    Arena brightstar ürünleri dağıtımına başladımı fatura kesmeye başladımı bilen varmı

3.  Alıntı Originally Posted by Ekşioğlu Yazıyı Oku
    Arena brightstar ürünleri dağıtımına başladımı fatura kesmeye başladımı bilen varmı

Hocam Brightstar da Arena gibi bir dağıtıcı. Kendi ürünü yok. Temelde cep telefonu dağıtıcılığı yapıyor.

O yüzden Arena onun ürünlerini dağıtmıyor . Brightstar zaten dağıtıcı. Çeşitli markaların cep telefon satışını yapıyor.

Arena Brightstar'ın %100'ünü aldı zaten. 1 Aralık 2021 tarihinden itibaren Brightstarın yaptığı her satış Arena konsolide mali tablolarına yansımaya başladı.

4.  Alıntı Originally Posted by Emirhan06 Yazıyı Oku
    Hocam Brightstar da Arena gibi bir dağıtıcı. Kendi ürünü yok. Temelde cep telefonu dağıtıcılığı yapıyor.

O yüzden Arena onun ürünlerini dağıtmıyor . Brightstar zaten dağıtıcı. Çeşitli markaların cep telefon satışını yapıyor.

Arena Brightstar'ın %100'ünü aldı zaten. 1 Aralık 2021 tarihinden itibaren Brightstarın yaptığı her satış Arena konsolide mali tablolarına yansımaya başladı.
    Ok eyvallah ben brightstarı arena pazarlama ağıyla dağıtılacağını biliyordum brightstarın ayrı bir pazarlama ekibi var tmm dır

5.  Alıntı Originally Posted by Ekşioğlu Yazıyı Oku
    Ok eyvallah ben brightstarı arena pazarlama ağıyla dağıtılacağını biliyordum brightstarın ayrı bir pazarlama ekibi var tmm dır
    Evet arenada üretici bir firma değil

6. İş nasıl hakim bu tahtaya sağlam hakim hemde

7.  Alıntı Originally Posted by Ekşioğlu Yazıyı Oku

Pazarlama , depolama ve diğer konularda mutlaka bir sinerji ve iş birliği olur ama kurumsal kişilikleri şu an için ayrı.

Ama Arena Brightstar'ın tamamına sahip olduğu için , Brightstarın her mali faaliyeti Arena konsolide bilançosunun içinde yer alacak.

8. İş yatırım istemedikçe bu tahtada bir şey olmaz. Büyük ihtimalle tahtada işlem yapan grubun başı iş yatırım daki eleman

Sayfa 144/619 İlkİlk ... 4494134142143144145146154194244 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •