Sayfa 386/1007 İlkİlk ... 286336376384385386387388396436486886 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 3,081 - 3,088 arası.

Konu: Viop XL

Ereğlinin dik durmasının bir sebebide çelik fiyatlarının şuanda zirvede olması kvde sert bir çöküş olursa orda ereğliyi palası tutar mı salar mı???

2.  Alıntı Originally Posted by Ariakas Yazıyı Oku
    Hepsinin dönmesi lazım mantık olarak. Düzgün temettü yatırımcısı bu para ile tekrar eregli veya başka hisselere girmeli. Eregli'de önümüzde ki yıl 5TL net temettü geliri garanti. Bence 5.5 a yakın olur net ödemesi ama hadi worst case senaryo diyelim. 5TL olsun.
    Bu sene 30TL ortalama ile toplasanız, %16 verimlilik ediyor. Müthiş oran.

2022 nin 2. çeyreğinden itibaren, yani 2023 fiyatlaması başladığında 45-50TL altına ereğli vermem. Bedava olur... Yine "eregli çok pahalı değil mi, ne zaman düşecek" filan diyenler çıkar bu arada. 10TL de yazdılar, 20TL de yazdılar, en son savaş çıktığı gün 27TL gördü sadece bir günlük... temettücüler eregli topluyor mu diye dalga geçenler vardı forumda...ciddi ciddi yazdılar bunları...

Tam 1 ay olmuş rus işgalinden bugüne. 27TL den 33.5TL ye geldi ve 4.5 da brüt temettü dağıttı. Tokat gibi cevap...

Not: temettücü değilim. Al/sat çıyım ama temettü veren hisselerde trade seviyorum çünkü bilançodan bağımsız hareket ettiremiyorlar... Eninde sonunda fiyatlanıyor...
    KY'nin büyük kısmı tekrar hisse alacaktır, ha Ereğli ha başka bir şey.

Yabancı fonlardan emin değilim sıcak parayı tekrar sokmak isterler mi BIST'e şüpheliyim.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Ben de temettücü olacağım.Bıçağın 2 yüzü de kesiyor.Hisse düşse de çıksa da kazanıyorlar.

Hatta bir forumdaş vardı: EREĞLİ-TÜPRAŞ diye...

Ben de adımı koyacağım.

4. ben artık aylık birikimimi bir Koç grubu kaadı seçiyorum ona atıyorum.
    misal geçen ay kenara ayırabildiğim parayı kchole salladım. ondan önceki ay otokara salladım
    bakalım bu ay nereye sallayacam.
    bizim heycanımız da bu oldu artık...

5. *Fed/Bullard: FED jeopolitik risklerin azalmasını bekleyemez
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

6. Tüm Xbank Garanti haberini bekliyor gibi...

7. yuvam hesabına yabancıları da davet ettiğimize göre durum baya acıklı bir yerlere gidiyor.
    hayır adam zaten döviz taşırken neden gelip dövizini sana verip senin TL ne yatırım yapsın. düşük faiz verdiğin için mi?
    ben anlamadım bunun mantığını

8.  Alıntı Originally Posted by sniper~ Yazıyı Oku
    yuvam hesabına yabancıları da davet ettiğimize göre durum baya acıklı bir yerlere gidiyor.
    hayır adam zaten döviz taşırken neden gelip dövizini sana verip senin TL ne yatırım yapsın. düşük faiz verdiğin için mi?
    ben anlamadım bunun mantığını
    Son çırpınışlar... Altın hesabına katılım çok komik rakamlarda kalmış büyük hayal kırıklığı varmış.

Sayfa 386/1007 İlkİlk ... 286336376384385386387388396436486886 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •