geçen senede blomberg'e çıkmıştı o zamanlar arena 60 tl civarındaydı. fiyatımız pahalı değil gibisinden bir açıklama yaptı hisse o günden sonra hızla düştü inşAllah bu sene öyle olmaz..
Şirketin yerinde olsam bu adamı TV ye çıkarmam. Uğursuz adam..
İşkence teknikleri ile ilgili bilimsel bir çalışma mı var tahtada?
içimden bir his hsbc gelecek diyor
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
@borsavizyon
Bende sabır çok, vakit desen ölüm kalım olmadıkça o da çok kendileri düşünsün. buralarda bıraktıkları sürece her ay başında mal alarak elimdeki lot miktarı çoğalıyor eninde sonunda hak ettiği yere gelecektir.
Hahahahahahahhaah abi çok güzel özetledin.
Halbuki gidişat iyi idi son 1 haftadır.
Dün de CEO çıktı , hedefleri tutturacağız dedi ( hedefin de Arena için en az 600 milyon USD , Brightstar için 300-350 milyon USD olması lazım ) , Paynet 12-13 milyar işlem hacmine gidiyor dedi , Paynette yurt dışına yazılım ihracatı olabilir dedi , yıl içinde yeni bir satınalma yok ama yeni müşteriler , yeni iş bğlantıları olacak dedi , bu arada şimdilik bu sene için yeni şirket alımı yok dedi bence Payneti satarlarsa gelecek olan paranın en azından bir kısmı ile yeni satınalmalar olabilir gelecek sene.
Yani herşey bu kadar olumlu iken , en kötü geride kalmışken , bu sene yeni iş ilişkileri , Paynet satış haberi ve Brightstar birleşmesi sonucu rekor ciro , rekor EFK ve rekor net kar olacakken neden yatırımcı bu kadar ilgisiz bu hisseye çok anlam veremiyorum.
Aklıma tek gelen , bizim yatırımcı peşincidir , bilanço görmeden yada haber gelmeden pek girmez böyle işlere. Bu durumda biraz daha sabır edeceğiz.
Yer İmleri