Sayfa 376/1002 İlkİlk ... 276326366374375376377378386426476876 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 3,001 - 3,008 arası.

Konu: Yatırım Fonları X

1.  Alıntı Originally Posted by supremegod Yazıyı Oku
    Değerli arkadaşlarım. Teb portföyün TPP fonunu almayı düşünüyorum. Sizce nasıl bir fon acaba? Nitelikli yatırımcilara açık olan bir fon ve minimum alım miktarı da 95K civarında

M2006C3MG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Selam, Ben biraz şeytanın avukatlığını yapayım. İçinde az-çok dövize endeksli içerikler bulunduran pek çok fonda bu fona benzer getiri görebilirsiniz. Ben yabancı fon değilim, değişkenim diyorlarsa son 3 ay performansında bu fondan kat kat iyi olan değişken fonlar gösterebilirim. O yüzden nitelikli yatırımcı olsam bu kadar yüksek katılım payları ile, haftada bir çıkış olanağı ile bu fona yatırım yapar mıydım, bilemiyorum.

2. Bugun 2-5-10 yillik DT faizleri baya yukseldi ne oluyor

3.  Alıntı Originally Posted by Nida Yazıyı Oku
    HMC'yi de incelemeni öneririm
    Teşekkürler sayın Nida, ona da bir bakayım. Aslında hedef portföyde en sevdiğim fon HMK. Ama fiyati bu rallide çok fazla yükseldi, borsamiz biraz duruldugunda ufak ufak almak istiyorum bu fonu.

4.  Alıntı Originally Posted by supremegod Yazıyı Oku
    Teşekkürler sayın Nida, ona da bir bakayım. Aslında hedef portföyde en sevdiğim fon HMK. Ama fiyati bu rallide çok fazla yükseldi, borsamiz biraz duruldugunda ufak ufak almak istiyorum bu fonu.

HMK yı nerden alıyorsunuz

5.  Alıntı Originally Posted by Dali45 Yazıyı Oku
    Gördüğüm kadarıyla aktif yönetilen bir fon. Aylık raporları çok ayrıntılı yaptıkları bütün işlemleri detayları ile yazmışlar. Daha önce burada bir arkadaş fon yöneticilerini fln yazmıştı. O da beğenmişti yanlış hatırlamıyorsam. Aralık'taki düşüşü hızlı bir şekilde telafi etmişler. Ben 15bin olan min. Miktarda ilk alımı yaptım. Uzun vade için tek bu fon bile tercih edilebilir gibi.

YTD

Mi 9T Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Teşekkürler sayın Dali, ben de bu Cuma günü 15.000 lot alarak giriş yapacağım inşallah. Hali hazırda elimde FYA, IIS ve IAR, GZM serbest fonları var ama maalesef İstanbul Portföy son zamanlarda çok kötü bir performans sergiledi, yatırımcılari üzdü maalesef

6.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    HMK yı nerden alıyorsunuz
    Selamlar sayin Yuji, HMK'yi alabilmek için Hedef Portföyde hesap açmanız gerekiyor. Talimat ile alım yapiliyor, TEFAS'ta açık olan bir fon değil

7. Hedef fonları Borsa da hangi aracı kurum ile işlem yapıyor

8.  Alıntı Originally Posted by Germiyan Yazıyı Oku
    Hedef fonları Borsa da hangi aracı kurum ile işlem yapıyor
    Info olması lazım galiba

Sayfa 376/1002 İlkİlk ... 276326366374375376377378386426476876 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız