Sayfa 723/1024 İlkİlk ... 223623673713721722723724725733773823 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 5,777 - 5,784 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Marluk Yazıyı Oku
    Daha 12 ay olmadı. 10 ay oldu
    Bu hiç iyi bir şey değil. Banka demek ki bunu bilinçli olarak yapıyor. Burada çok kez böyle bir durumla karşılaşıldı. Bankacılık söz ve güven üzerine dayalıdır. Bunu bu şekilde bozmak yanlış. Bence hemen twitter üzerinden direk eturuncu destek hattına bildirin. En azından bir bahaneleri varsa öğrenmiş olursunuz. (örneğin şu tarihte banka müşterisi oldunuz , eturuncuyu şu tarihte açtınız biz şunu baz aldık gibi).

Ing bank için eksi puan!!!!!!
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

2. Ing'nin ilk falsosu değil ki. Daha önce turuncu hesaplardan HİÜve eft ücreti bile aldılar. O zamandan beri uzak dururum.

3. vadesi 25 temmuz da dolacak 500k tl için 3.50 dolar alırım opsiyonu almak istesek ne kadar prim çıkar acaba ? fikri olan veya benzer işlem yapan olursa paylaşım bekliyorum.

4. Bende ingle ilişiğimi anında kestim

5.  Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    Odea düz swaplı mevduat 61 güne kadar aynı 15.35
    Halkbank ve Odea düz mevduat 15.25 var Halk ta 90 güne kadar.
    sağol memorex . . .

Bu oranları hangi miktarlara veriyorlar.

6.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Ing'nin ilk falsosu değil ki. Daha önce turuncu hesaplardan HİÜve eft ücreti bile aldılar. O zamandan beri uzak dururum.
    Bu banka da bulunan hesabımı 2014 yılında kapatarak , şube md. imzalı ve kaşeli kapatma yazısı almıştım. Bayramdan iki gün önce şubeden bir bayan direkt adımı, soyadımı söyleyerek '' 40 bin tl. bayram krediniz hazır hesabınıza yatıralım mı, gelip elden alırmısınız '' dedi. Arayan bayana, '' siz benim özel bilgilerimi işleme izni vermediğim halde nasıl işlersiniz. şu anda tlf. görüşmesini kaydederek savcılığa vereceğim '' deyince anında kapattı.

İnsana gerekli özeni göstermeyen bankayla işim olmaz. İsterse en iyi oranı versin.

7.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    sigara kullananlar bilir sigara öyle yavaşça bırakılmaz. bırakacaksan paketi çöpe atıp pat diye keseceksin.diğer türlü kendini kandırırsın. TL'de böyle hatta yatırım için sigaradan bile daha zararlı artık. Bende gereğini yapıp 3,70 altına gelince PAT diye bıraktım. daha fazla sinirlerimi bu TL ile bozamayacağım. yukarıda bir sürü hesap yapılmış ama şunu diyemiyorlar. 2013 mayısta bizim gibi çürük EM lerin fişi çekildiğinden beri %100 deval oldu. o zamandan beri net TL faiz %42-43'ü geçmez. ee nerede bu geri kalan kayıp cevap YOK. Bundan sonraki devaller daha sert olacak neden? çünkü ekonomi yönetimi KGF ve borsa oyunlarıyla TL nin mezarını kazmakla meşgul. eğer bakma imkanınız olsaydı bu siyasetçi bozuntularının kasasında dolar/eur ve altından başka menkul bulamazsınız.hiç biri TL tutmaz.çünkü yaşanacak rezaletleri birinci elden biliyorlar ama menfaatleri gereği TL ve ekonomiyi mezara gömmeye devam ediyorlar.
    Son cümleleriniz her şeyi özetliyor aslında. Piyasayı manipüle edip yönlendirenler ve bundan kazanç sağlayanlar belli. Buna insider trading bile denmez aslında, bir ülkenin canına okuyup ceplerini doldurmak , bizzat politika yapıcılar tarafından uygulanıyor, yalan dolan istatistikler de perdeleme amaçlı.
    2000 lerin başında Arjantinin yaşadıklarını hatırlamalı.
    Yalanın evrensel olduğu bir zamanda, gerçeği söylemek devrimci bir eylemdir.

8. Odeo +300 K %15,25
    50 K dolar % 4,25 bağlandı..

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 723/1024 İlkİlk ... 223623673713721722723724725733773823 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •