Sayfa 715/813 İlkİlk ... 215615665705713714715716717725765 ... SonSon
Arama sonucu : 6501 madde; 5,713 - 5,720 arası.

Konu: BUCIM - Bursa Çimento

1.  Alıntı Originally Posted by OZDEMIR1 Yazıyı Oku
    Herseyin fiyatinin hizli arttigi enflasyonist bir ortamda hisseyi yatayda tutmaya calisarak mal toplamaya calismak veya al-sat yaparak para kazanmaya calismak Hem cok zor hemde oluculuktende beter.Bu durumda hisse toplayabilmek pekte mumkun gorunmuyor.Sanirim patron tam olarak dediginiz yapida bir kisilik.Yatirim yaparken hissenin verilerinin ne kadar cazip oldugunun pekte onemli olmadigi bir kez daha anlasildi.PATRONUN KIM OLDUGU DAHA ONEMLI.
    Zaten adam ölücü ,problem bu zaten , ama genel itibariyle borsa şirketleri Bir çoğu artık sahtekar ve hırsızlığa dökmüş işi ( 1 numarada i.t var hiç şüphesiz ) tabii borsadaki bu durum sadece şirketlerin ve spk nin hatası değil yatırımcıların da büyük payı var , barbut atar gibi borsada kumar oynama yeri gibi görüp davranan vatandaşlar azımsanmayacak kadar çok , ee sonuc , böyle yatirmciya böyle şirket ve spk ( gerçek yatırımcı şirket ve spk çalışanlarını tenzih ediyorum tabiki ) benim geldiğim sonuç ise enflasyon oranında paramı kurtardigim an bu mecra ile bağlantı mi tamamen koparmak zerre tereddüt etmeden , üç günlük dünyada i.t gibi para hırsına kapilmanin ne manası ne mantığı var

2.  Alıntı Originally Posted by whiningman Yazıyı Oku
    Son biletler...! çuf, çuf biraz sonra yada en geç yarın bu tren kalkar. Etkim altında kalmayın tamamen hissiyat ile yazıyorum.
    Sanırım Twıter da birçok kişinin bahsettiği oluşmak üzere olan bayrak flama formasyonundan dolayı bu kanıya vardınız o bayrak direğinin ipi İsmail TARMAN nın elinde yıllardır nicelerini ayaklarından ters bağlayıp flama diye bayrak direğine çekti
    2016 yılından beri sabırla ve inatla bekliyorum bekliyorum bu saatten sonrada yılların vermiş olduğu kayıplarımı telefi etmek için beklemekten başka çarem yok
    Bugünkü ortaklık yapısına göre Celal GÖKÇEN 1milyon 770 bin lot civarı azalarak 6.09 a düşmüş Deniz yatırım üzerinden satıyor ve halen satmaya devam ediyor yıllardan beri oynan ve halen devam eden bu oyunu mevcut pozisyonu koruyup seyretmekte fayda vardır. ama sanki bugün tahtada sert hareketler olacak gibi görünüyor.

'' Yatırım Tavsiyesi Değildir''

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ANKARA
    Gönderi
    669
     Alıntı Originally Posted by Kurtuluş48 Yazıyı Oku
    Sanırım Twıter da birçok kişinin bahsettiği oluşmak üzere olan bayrak flama formasyonundan dolayı bu kanıya vardınız o bayrak direğinin ipi İsmail TARMAN nın elinde yıllardır nicelerini ayaklarından ters bağlayıp flama diye bayrak direğine çekti
    2016 yılından beri sabırla ve inatla bekliyorum bekliyorum bu saatten sonrada yılların vermiş olduğu kayıplarımı telefi etmek için beklemekten başka çarem yok
    Bugünkü ortaklık yapısına göre Celal GÖKÇEN 1milyon 770 bin lot civarı azalarak 6.09 a düşmüş Deniz yatırım üzerinden satıyor ve halen satmaya devam ediyor yıllardan beri oynan ve halen devam eden bu oyunu mevcut pozisyonu koruyup seyretmekte fayda vardır. ama sanki bugün tahtada sert hareketler olacak gibi görünüyor.

'' Yatırım Tavsiyesi Değildir''
    I.T gercekten iddia edildigi gibi birisi ise Celal Gokcen in mallarinida ucuza kapatmadan hisseyi yukari birakmaz.Beklentim size gore tam tersi.

Celal Gokcen in Satis ilani hissenin onune set cekmek, mal toplamak,ters kose yapmak amacli yapildiysa o zaman durum ve beklenti farkli olabilir.
    Son düzenleme : OZDEMIR1; 23-03-2022 saat: 13:34.

4.  Alıntı Originally Posted by OZDEMIR1 Yazıyı Oku
    I.T gercekten iddia edildigi gibi birisi ise Celal Gokcen in mallarinida ucuza kapatmadan hisseyi yukari birakmaz.Beklentim size gore tam tersi.

Celal Gokcen in Satis ilani hissenin onune set cekmek, mal toplamak,ters kose yapmak amacli yapildiysa o zaman durum ve beklenti farkli olabilir.
    i.t iddia edildiginden de beter birisi hic suphen olmasin ! celal g. malini ucuz kaplasi kapmamasi diye bir durumun soz konussu oldugu cok kafama yatmaz sebep celal senin benim gibi kucuk yatirimci degil ! ikinci cumlen daha olasi ters kose mal toplamak , ama herhalukarda bir sahtekarlik soz konusu ,Kurtuluş48 de ozetlemis oyunu asagi yukari boyle , ne planlarinin tam ne oldugu nasil planladiklarini tam bilemem ama bildigim birsey var asla bu sekilde davranan insanlarin sonunda tamam hedefime ulastim yaptigim butun hamleler oyunlar sahtekarliklar yanima kar kaldi diyen ne gordum ne duydum sadece bucim veya cemtas icin dusunmuyorum kim yapiyorsa ! Kurtuluş48 dedigi gibi bizim elimizde uzun zamandan beri var mecburen beklemekyip filim sonunu gorecegiz yada cocuklar filime kaldigiz yerden devam edecek , ayni sey i.t icinde gecerli

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ANKARA
    Gönderi
    669
     Alıntı Originally Posted by Gentootr Yazıyı Oku
    i.t iddia edildiginden de beter birisi hic suphen olmasin ! celal g. malini ucuz kaplasi kapmamasi diye bir durumun soz konussu oldugu cok kafama yatmaz sebep celal senin benim gibi kucuk yatirimci degil ! ikinci cumlen daha olasi ters kose mal toplamak , ama herhalukarda bir sahtekarlik soz konusu ,Kurtuluş48 de ozetlemis oyunu asagi yukari boyle , ne planlarinin tam ne oldugu nasil planladiklarini tam bilemem ama bildigim birsey var asla bu sekilde davranan insanlarin sonunda tamam hedefime ulastim yaptigim butun hamleler oyunlar sahtekarliklar yanima kar kaldi diyen ne gordum ne duydum sadece bucim veya cemtas icin dusunmuyorum kim yapiyorsa ! Kurtuluş48 dedigi gibi bizim elimizde uzun zamandan beri var mecburen beklemekyip filim sonunu gorecegiz yada cocuklar filime kaldigiz yerden devam edecek , ayni sey i.t icinde gecerli
    Arkadasim Sanirim yatirim yaparken yanlis zamanda girmissiniz hisseye. Madem hissede uzun zamandir bekliyorsunuz.Size nacizane tavsiyem 2-3 yil daha sabretmeniz olacaktir.Modernizasyon Yatirimlari bitmek uzere ve meyveleri illaki toplanacaktir.Sahipleri nasil insanlar olursa olsunlar belli bir noktadan sonra onlar icinde hisseyi tutmak maliyetli olmaya baslayacagindan kontrol ellerinden cikar yada hissede yukari trendi oynamaya baslarlar.Uzun yillarin birikiminden yola cikarak bunlari soyluyorum.Borsada gecikmelide olsa tum hisseler illaki er yada gec degerini bulur.Bunu unutmamakta fayda var.Yazin bir kenara.Ayrica hissede pozisyon almak icin simdilerin dogru zaman oldugunu dusunuyorum varsin Celal gokce nin mallarindan dolayi biraz gecikme yasansin.Belkide bir sabah haber gelir satis tamamlanir kurtuluruz bu bariyerden.
    Ayrica cimento sektorunun canli olacagi bir doneme giriyoruz buna ilaveten onumuzdeki donemlerde Ukrayna ya olan ihracatinda ciddi artis yasanmasi kacinilmaz gorunuyor.Pozisyonlarin korunmasinda ciddi fayda var seklinde dusunuyorum.Kalin saglicakla.
    Son düzenleme : OZDEMIR1; 23-03-2022 saat: 17:04.

6.  Alıntı Originally Posted by OZDEMIR1 Yazıyı Oku
    Arkadasim Sanirim yatirim yaparken yanlis zamanda girmissiniz hisseye. Madem hissede uzun zamandir bekliyorsunuz.Size nacizane tavsiyem 2-3 yil daha sabretmeniz olacaktir.Modernizasyon Yatirimlari bitmek uzere ve meyveleri illaki toplanacaktir.Sahipleri nasil insanlar olursa olsunlar belli bir noktadan sonra onlar icinde hisseyi tutmak maliyetli olmaya baslayacagindan kontrol ellerinden cikar yada hissede yukari trendi oynamaya baslarlar.Uzun yillarin birikiminden yola cikarak bunlari soyluyorum.Borsada gecikmelide olsa tum hisseler illaki er yada gec degerini bulur.Bunu unutmamakta fayda var.Yazin bir kenara.Ayrica hissede pozisyon almak icin simdilerin dogru zaman oldugunu dusunuyorum varsin Celal gokce nin mallarindan dolayi biraz gecikme yasansin.Belkide bir sabah haber gelir satis tamamlanir kurtuluruz bu bariyerden.
    Ayrica cimento sektorunun canli olacagi bir doneme giriyoruz buna ilaveten onumuzdeki donemlerde Ukrayna ya olan ihracatinda ciddi artis yasanmasi kacinilmaz gorunuyor.Pozisyonlarin korunmasinda ciddi fayda var seklinde dusunuyorum.Kalin saglicakla.
    tamamen katiliyorum , sadece yatirim yaparken yanlis zamanmi yanlis yatirimmi bilemiyorum , uzun yillar oldu bir kere sadece 17 yili burda degildim hissenin nerde oldugu ne yaptigindan bile haberim yok , sadece bu hisse yerine gozumu kapatip bunun haricinde hangi hisseyi lsa idim turkiye ye dondugumde sok olurdum , bundada oldum ama - yonde , neyse dedigim gibi benden cikti artik cocuklara soyledim filimin sonunu gorursem ne ala goremessem siz takip edin dedim eger ki uc bes sene olsa zar bile yassa satardim bu kisin boyle birisi oldugunuda bilsem alirmiydim ama ben aldigimda bu kisi bu hissede yoktu ! , neyse herkes icin iyi olur dilegi ile

--güzel şirket, beğendim...ilk hissemi aldım...her 1 kademe düşüşte aldığım miktarı 2 katına çıkarmaya karar verdim....

--100 lot başlangıç ile başladım...3-5 ay yatay ya da aşağı meyilli olacağını tahmin ediyorum..

--ismail tarman ın olduğu yerde para kaybetmek imkansızdır; bana göre, o ince eler, sık dokur...

--borsanın özeti aslında ticaretin birinci kuralıdır; mal, alırken kazanılır, satarken değil....bir mal er ya da geç değerini bulur...İ. Tarman götürmüyorsa, --ben zannetmiyorum böyle basit işlere gireceğine- bir bildiği vardır... ben güveniyorum...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ANKARA
    Gönderi
    669
     Alıntı Originally Posted by ft-2 Yazıyı Oku
    --güzel şirket, beğendim...ilk hissemi aldım...her 1 kademe düşüşte aldığım miktarı 2 katına çıkarmaya karar verdim....

--100 lot başlangıç ile başladım...3-5 ay yatay ya da aşağı meyilli olacağını tahmin ediyorum..

--ismail tarman ın olduğu yerde para kaybetmek imkansızdır; bana göre, o ince eler, sık dokur...

--borsanın özeti aslında ticaretin birinci kuralıdır; mal, alırken kazanılır, satarken değil....bir mal er ya da geç değerini bulur...İ. Tarman götürmüyorsa, --ben zannetmiyorum böyle basit işlere gireceğine- bir bildiği vardır... ben güveniyorum...
    Aynasi istir kisinin lafina bakilmaz der atalarimiz.Nasil bir patron/kisi oldugunu ispatlasin hodri meydan.
    Insanlar guvenmis yatirim yapmis bekliyorlar sonuc;yillardir bedelli ustune bedelliler ile kanlari emilmis,magdur edilmis bir suru yatirimci.Hisse fiyati yerlerde surunuyor.Bedelli ile tekrar kasayi doldurdun insan hic olmazsa biraz geri alim yaparak hisse fiyatini makul bir seviyeye getirir yada Celal gokcenin mallarini kendisi satin alir.Adam 53 milyon lot satis aciklayarak cikis trendine girmis hissenin onunu kesti adeta bariyer olusturdu.Bari hic olmazsa bu zata mani ol be kardesim.Zaman icraat zamani artik.Yatirimcilar hissenin borsada gosterdigi performansve bilanco uzerinden patronlarin notunu verir ona gore degerlendirir.Hisse senedinin seviyesi/performansi; kaliteli bir patron icin itibar,gurur ve seref gostergesidir.
    Son düzenleme : OZDEMIR1; 24-03-2022 saat: 20:54.

Sayfa 715/813 İlkİlk ... 215615665705713714715716717725765 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •