Sayfa 558/993 İlkİlk ... 58458508548556557558559560568608658 ... SonSon
Arama sonucu : 7944 madde; 4,457 - 4,464 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVI (16)

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    45.000 geçiş garantisi verilen köprüden bedava geçiş gününde sadece 20.000 kusur kişi geçmiş
    yolun karşısında benzinlik yok mu bir de oradan geçirsinler

2.  Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    burdayım , elma yiyorum ...ahahahah ... gözümden yaş geldi gülmekten.. o ne zabıta rajonuydu beeee... ahahah koptummm
    biraz daha gaza gelse Kurtlar vadisindeki tombalacı gibi mekana el koydum burası artık benim, toplayın pılınızı pırtınızı diyecekti de

"tuuuut kendini yüreğim diyorum" demiştir.

3. Kkm ile dolara yüzde 17 faiz veriliyor üstüne vergisiz neden dünyadan para yağmıyor bu ışıltı duruma anlayan var mi

4. 8 lira olan dolar niye 15 yapılıp 17 faiz veriliyor üstüne dolarcilara bu kadar dolarcilar zengin edilmez...

5. bugunde angara mamaq lı gençler bimcilerdi sanırım darp etmiş neeemiş toplu şeker satamıyorlarmış derken kasiyerin gözü mor.

millet bu piyasaya müdahale işini yanlış anladı.

bi 50 ton şekeri vereceksin piyasaya sonra bi 50 ton daha derken ta ki çil yavrusu gibi dağılana kadar.

üstat necmettin

6.  Alıntı Originally Posted by tartaros Yazıyı Oku
    8 lira olan dolar niye 15 yapılıp 17 faiz veriliyor üstüne dolarcilara bu kadar dolarcilar zengin edilmez...
    Naci agbal görevde iken dolar 7 olduğu anda dolarcilar donuna kadar kredi çekip dolar almış iken stand bu yapıp 50+25 milyar dolar ile program uygulanıp kredi çekip dolar almış lobiyi pişman edip kusturmak ve enflasyonu kur kaynakli durdurmak rezervleri de güvenle duble çekmek varken..

Neden dolar lobisi zengin edildi

Neden

7.  Alıntı Originally Posted by tartaros Yazıyı Oku
    8 lira olan dolar niye 15 yapılıp 17 faiz veriliyor üstüne dolarcilara bu kadar dolarcilar zengin edilmez...
    Sonuçta dolar tarikatı ülkeyi yağmalama ya devam ediyor dolara yüzde 17 faiz alıp dini makale yayınlıyor kimse oralı değil...

8. Türk lirası birikimi yapan ülkesinde gavur parası almayanlar ise tarikat tarafından haramzade faizci ilan edilip birikimlerini degersizlestirip recm ettiler.

Sayfa 558/993 İlkİlk ... 58458508548556557558559560568608658 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •