Sayfa 278/339 İlkİlk ... 178228268276277278279280288328 ... SonSon
Arama sonucu : 2709 madde; 2,217 - 2,224 arası.

Konu: FONET- Fonet Bilgi Teknolojileri A.Ş

1. Ha atlamışım
    Bir başka yönü

O zaman da Turkcell Eskişehir ve başka ihalelerle yaklaşık 2019 dan geçerli 35 milyonluk ihale almış. 3 yıl vadeli Sermayenin 2 katı o zaman için( Bunu yazan tahtaya inanan birisi). Tam da 2018 sonu 2019 başı en diplerde.
    Umudunu yitirenler de ölme eşşeğim ölme o hasılat gelecek de adam olacak demişler

Şu an da Kıbrıs Katar ve Moldova ile 80 milyonluk ihale var 2022 den geçerli sermayesinin 2 katı 3 yıl vadeli.

Ölme eşşeğim ölme diyeyim ben yine

Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
    Son düzenleme : THUNDERBOLT; 26-03-2022 saat: 15:52.

2.  Alıntı Originally Posted by THUNDERBOLT Yazıyı Oku
    Ha atlamışım
    Bir başka yönü

O zaman da Turkcell Eskişehir ve başka ihalelerle yaklaşık 2019 dan geçerli 35 milyonluk ihale almış. 3 yıl vadeli Sermayenin 2 katı o zaman için( Bunu yazan tahtaya inanan birisi). Tam da 2018 sonu 2019 başı en diplerde.
    Umudunu yitirenler de ölme eşşeğim ölme o hasılat gelecek de adam olacak demişler

Şu an da Kıbrıs Katar ve Moldova ile 80 milyonluk ihale var 2022 den geçerli sermayesinin 2 katı 3 yıl vadeli.

Ölme eşşeğim ölme diyeyim ben yine

Bu dediklerin zaten fiyatların içinde bu yüzden çıkmıyor 2019 2018 de dediğin gibi çıkış yapmış şimdiki rakamlara ulaşmış ancak yeni iş yeni bir ürün üretirse çıkmaya başlar yani fiyatında hisse bataklıga sapladı herkesi elbette çıkacak ama bunca zaman bunca fırsat kaçtıktan sonra son 1 2 yıldır parasını fonete yatıran külliyen zararda en az 40 TL olması 2 yıldır alıp bekleyenlerin maliyeti demek ytd

3. Bugün de kafama esti hedge fon araştırdım

Neden offshore?

Peki şahıs ya da şirketler neden offshore bankaları tercih eder?

1. Gizlilik: Öncelikle kıyı bankaları mudilerinden başka bir ülkede faaliyet gösterdikleri için mevduat sahiplerinin ülkelerinde tabi olduğu uluslararası hukuk kuralları gerektirmediği sürece raporlama yapmak ve bilgi paylaşmak zorunda değildir. Bu sebeple varlıklarını saklı tutmak isteyenler offshore bankaları tercih edebilir.

2. Güvence: Stabil bir siyasi ve ekonomik konjektüre sahip olmayan ülkelerin vatandaşları ülkelerindeki banka varlıklarının dondurulması ya da varlıklarına el konması riskini bertaraf etmek için bu bankaları tercih edebilirler.

3. Vergi kolaylığı: İsimlerinden de anlaşılacağı üzere ‘vergi cenneti’ ülkeler vatandaşlarına ve şirketlere vergi kolaylıkları sunar. Örneğin ülkemizde şahıslar için gelire göre artan skalada elde edilen gelir üstünden (yani elde kalan değil net para değil elde edilen ciro üstünden) yüzde 15 ile yüzde 35 aralığında gelir vergisi uygulanır. Gelir vergisinin oranı gelire paralel olarak artar. Ülkemizde şirketler için uygulanan kurumlar vergisi oranı ise yüzde 20’dir. 1 milyon TL kar elde eden bir şirket ile bin TL kar eden şirket aynı oranda vergilendirilir. Bir şirket, organizasyonunu offshore finans merkezinde kurduğunda karının yüzde 20’sini devlete vergi olarak ödemek yerine yeniden işine yatırabilir.

4. Faiz ve kredi avantajı: Ayrıca bu bankalar bazı dönemlerde standart bankalara göre daha yüksek mevduat faizi ya da daha düşük kredi oranları sunabilirler; bu da onları fiyatlamaları sebebiyle bir tercih sebebi yapar.

Offshore bankacılık yasadışı mı?

Offshore bankacılık denince akla karapara aklama ve diğer yasa dışı işlemler gelse de; offshore bankacılık yasadışı değil. Bu bankalara dair böyle bir algı bulunmasının sebebi faaliyet gösterdikleri ülkelerin, gelişmiş ülkelerdeki denetim mekanizmalarına kıyasla daha gevşek bir regülasyona tabi olması. Ancak yine de bu ülkelerde bankacılık işlemi yapmak yasadışı değil. Örneğin Türkiye’de faaliyet gösteren bir kamu bankası olan Vakıfbank’ın Bahreyn’de offshore bankacılık faaliyetleri gösteren bir şubesi var.

Aklıma esti. Boş boş duracağıma araştırayım dedim

4. 1 ağustos ile 14 aralık arası

Deutche 1 lottan 1milyon 400 bine çıkıyor

Sonra patron satışıyla deutche 6kusur milyona çıkıyor

Hiçbir art niyet olmadan olanı gördüğümü yazdım.

Arif olan anlar

5. Dün yine boş boş gezerken frigo dikkatimi çekmişti.
    Teknik ve haber araştırdım biraz.
    Bugün alsammı derken 3.10 açtı ve 10 dakikada tavan oldu.Alamadim .

Yine eminis topigini geçmişten gelerek okurken 1 üye 0 ziyaretçi ile başladım. 40 sayfa sonra 1 üye 31 ziyaretçi oldu.

Fonette geçmişten başladım 1 üye 0 ziyaretçi ile 5 6 sayfa sonra 1 üye 4 ziyaretçi oldu bıraktım.

Aklıma komplo teorileri geliyor.
    Bu adamlar pc ve cep telefonlarına uzaktan yazılım yükleyip bizleri takip ediyorlarmidir ki.
    O kadar da değildir diyorum ama...

Frigo yu görünce bu adamla uğraşmayalım mi dediler.1 hafta sonra olacağı öne mi çektiler.

Kendimizi birşey sandığımızdan değilde...
    Ne de olsa açlar. 3 kurusun hesabını yapıyorlar ondan dedim.

Başkaları için de geçerli bu...

Düşünmeden edemedim.

SM-A107F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Yukarıdaki GAP i kapadı artık aşagıua verebilirsin bekliyoruz tahtacıı ytd

7. Can sıkıntısından kafayı bozdum. Bu ekap a 300 Tl yıllık verip üye oldum ( Fonetten o kadar para kazanamadık ama canım sıkıldıkça ihale bakarım artık )

Hbys için

Yalnız hayal kırıklığına uğradım. Açılan ihalelerin hepsini veriyor. Ama kazanan firmalarda sadece sağlık bakanlığının yayınladıklarını veriyor.

Ne ihaleler varmış farklı alanlarda. Baktıkça şaşırıyorum.

8.  Alıntı Originally Posted by THUNDERBOLT Yazıyı Oku
    Can sıkıntısından kafayı bozdum. Bu ekap a 300 Tl yıllık verip üye oldum ( Fonetten o kadar para kazanamadık ama canım sıkıldıkça ihale bakarım artık )

Hbys için

Yalnız hayal kırıklığına uğradım. Açılan ihalelerin hepsini veriyor. Ama kazanan firmalarda sadece sağlık bakanlığının yayınladıklarını veriyor.

Ne ihaleler varmış farklı alanlarda. Baktıkça şaşırıyorum.

Sn Thunderbolt açılan ihalelere hangi firmaların katıldığını görebiliyor musunuz?

Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..

Sayfa 278/339 İlkİlk ... 178228268276277278279280288328 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •