Sayfa 445/1007 İlkİlk ... 345395435443444445446447455495545945 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 3,553 - 3,560 arası.

Konu: Viop XL

Alıntı Originally Posted by parasever Yazıyı Oku
    Bu durumda ABD borsaları yasa geçer vergi öderiz diye satışa geçmez mi !
    Yasa tasarısının geçmesi zor olacak.Cumhuriyetçiler tasarıya karşı,tasarının yasalaşması için demokratların Senatoda hiç fire vermemesi gerekecek.Ama yasa tasarısı geçerse, ABD borsalarına satış dalgası gelebilir.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by manif Yazıyı Oku
    Buyur abi.
    yalnız o videoyu viralken izliyordum. sonradan unuttum bile.
    hazır 2 satır yazıyorken, tüm dostlardan da bir dua isteyeyim.
    önümüzdeki hafta 1. olmak üzere 2 ay arayla en az 2 adet beyin ameliyatı geçireceğim.
    ama gel gör ki nasıl bir kumarbazsak, acaba ameliyat esnasında da shortlar açık kalsa mı diyorum?
    şimdi ameliyat sonrası 1 hafta yoğun bakımı falan olur, ekran izleme yok burası usuln usul 190a gelir, poz kapama girerim önden diye aklımdan geçiyor. ne dersin? (poz da 1-2 tane açmıştım o, yoksa öyle çok bir sermayem yok zaten)
    Usta geçmiş olsun. buradaki ustalara bişey olmasın be...

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by manif Yazıyı Oku
    Buyur abi.
    yalnız o videoyu viralken izliyordum. sonradan unuttum bile.
    hazır 2 satır yazıyorken, tüm dostlardan da bir dua isteyeyim.
    önümüzdeki hafta 1. olmak üzere 2 ay arayla en az 2 adet beyin ameliyatı geçireceğim.
    ama gel gör ki nasıl bir kumarbazsak, acaba ameliyat esnasında da shortlar açık kalsa mı diyorum?
    şimdi ameliyat sonrası 1 hafta yoğun bakımı falan olur, ekran izleme yok burası usuln usul 190a gelir, poz kapama girerim önden diye aklımdan geçiyor. ne dersin? (poz da 1-2 tane açmıştım o, yoksa öyle çok bir sermayem yok zaten)
    Geçmiş olsun, acil şifalar dilerim...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by deniz43 Yazıyı Oku
    Yasa tasarısının geçmesi zor olacak.Cumhuriyetçiler tasarıya karşı,tasarının yasalaşması için demokratların Senatoda hiç fire vermemesi gerekecek.Ama yasa tasarısı geçerse, ABD borsalarına satış dalgası gelebilir.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Önemli mesele. Şu haliyle demokratların da bir kısmı karşı şeklinde yorumlar okuyorum..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    hangi birine yetişeceksin ya? her şeye zam geliyor sürekli...ete kol gibi zam...bizim buradaki marketlerde 115-120 tl normal kıyma....tamam üretici kazansın eyvallahta bunu alacak adamında ona göre maaşı olmalı geliri olmalı...çiçek yağına kol gibi zam yapıldı yok yağ bulunmayacak bilmem ne sonra açıklama yapıldı yağımız var kıtlık yok falan...ama o yapılan zamlar duruyor üstüne hala zam...vatandaş buna nasıl yetişebilir ki? imkansız...

Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Sut grubuna zm gelecekmiş bilgi iz olsun peynir vs

6.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    hangi birine yetişeceksin ya? her şeye zam geliyor sürekli...ete kol gibi zam...bizim buradaki marketlerde 115-120 tl normal kıyma....tamam üretici kazansın eyvallahta bunu alacak adamında ona göre maaşı olmalı geliri olmalı...çiçek yağına kol gibi zam yapıldı yok yağ bulunmayacak bilmem ne sonra açıklama yapıldı yağımız var kıtlık yok falan...ama o yapılan zamlar duruyor üstüne hala zam...vatandaş buna nasıl yetişebilir ki? imkansız...
    Valla geçen bende marketciye sardım normalde kar marjı marketlerde %20 ortalama
    Kaca aliyon ayağına geliyo bu kadar kazanç vs vs
    Neyse o sandık gelecek o zaman ortaya çıktıklarında iki kelam edicem surtlarina,
    Isin en kötü tarafı mayın meselesi inşallah kısa zamanda çözülür...
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

7. Epkyi bile susturdulr brenti takip.ediyoz artık
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Pazar yanıyordu bu hafta.
    Her şey yarı fiyatınaydı..
    Pardon yarım fiyatlıydı..

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Sayfa 445/1007 İlkİlk ... 345395435443444445446447455495545945 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •