Sayfa 132/425 İlkİlk ... 3282122130131132133134142182232 ... SonSon
Arama sonucu : 3398 madde; 1,049 - 1,056 arası.

Konu: GSDHO - GSD Holding

Duhul
    Oct 2018
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    103
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by Boschish Yazıyı Oku
    Ucuz hisse buldum diye hayal görmeye devam et sevgili kardeşim...))))
    Bende bu hayalleri görmüştüm bı zamanlar ..
    Size ucuz hisse olarak SASA yi tavsiye ederim..)))
    f/k 100 , hergun yükseliyor....
    yatırımcılık hergün ekrana bakarak, 3 ayda zengin olma projesi değil.
    2010-2014 arasında SASA 0,2 - 0,3 TL arasında 5 sene kaldı neredeyse.

Tam borsa rallisi yılları idi. garan'a karşı bile neredeyse kaybetmiş. sonrasında 330x.

gemicilik işi üretim değil, 2025 e kadar drybulk gemi arzı düşük. gaz yerine lng ve kömür taşınması artıyor.
    dolar bazlı kazanıyor. Hisse TL olarak çok çok ucuz.

Mantıksal olarak hatalı bir şey yok.
    Baş Ekonomi Yazarı @minikyolculuk
    Değer Yatırımcısı,VIOP Trader,SK007 Hisselerini takipçisi -

Alıntı Originally Posted by ssKaya Yazıyı Oku
    yatırımcılık hergün ekrana bakarak, 3 ayda zengin olma projesi değil.
    2010-2014 arasında SASA 0,2 - 0,3 TL arasında 5 sene kaldı neredeyse.

Tam borsa rallisi yılları idi. garan'a karşı bile neredeyse kaybetmiş. sonrasında 330x.

gemicilik işi üretim değil, 2025 e kadar drybulk gemi arzı düşük. gaz yerine lng ve kömür taşınması artıyor.
    dolar bazlı kazanıyor. Hisse TL olarak çok çok ucuz.

Mantıksal olarak hatalı bir şey yok.
    Bu kağıt hakkında duyduğum en anlamlı laf, bedavayken alinip çok ucuz iken satılması gerektigiydi...
    Ama siz çok çok ucuz dediğiniz için ( ki bende o kanidayim) bı "çok" daha hakkımız var satmak için))
    Herşeye rağmen bı miktar tutuyorum..
    Çok ucuz olduğu zaman satmak için kimse beni tutamaz))).

3.  Alıntı Originally Posted by Boschish Yazıyı Oku
    Ucuz hisse buldum diye hayal görmeye devam et sevgili kardeşim...))))
    Bende bu hayalleri görmüştüm bı zamanlar ..
    Size ucuz hisse olarak SASA yi tavsiye ederim..)))
    f/k 100 , hergun yükseliyor....
    Kardeşim sen alcagim yeri bilmiyorsun. 2017 bir bahar günü ikindi vakti almış olsaydın sen de kardaydin? Ha 2000 yılında almış olsaydın 2,5 dolar mis. Su an 0.22 cent. Sabır acıdır meyvesi tatlıdır. Ekrana bakma bence...bak bahar geldi kuşlar ağaçlar... Çok biraz doğa yürüyüşü yap.

4. Bugün de Osmanlı bozdu tahtayı. Bakalım kimin malını satmış. Tahminim yatırım fonu... Çarşamba öğreniriz.

Alıntı Originally Posted by dıpdıp Yazıyı Oku
    Kardeşim sen alcagim yeri bilmiyorsun. 2017 bir bahar günü ikindi vakti almış olsaydın sen de kardaydin? Ha 2000 yılında almış olsaydın 2,5 dolar mis. Su an 0.22 cent. Sabır acıdır meyvesi tatlıdır. Ekrana bakma bence...bak bahar geldi kuşlar ağaçlar... Çok biraz doğa yürüyüşü yap.
    Sarayburnu kayalıkların doğru gidiyorum))

Kağıt mali verilerine göre hareket etmiyor.
    Ucuz, karlı vs olmasının hiç bı anlamı yok..
    Kısa vadede dalga boylarına göre hareket ediyor..
    Düştüğü yerden 30 40 krs gibi yükselirse
    birileri bı şekilde satış yaparak kağıdı dengeliyor ve ucuz bı konumda tutuyor ..
    Öyle kopup gidecek bı kağıt değil..
    328 destegini gösterebilirler..
    Mühim olan ordan nereye gider , 3 aylık bilanço gazıyla 30 35 krs giderse ne ala ..
    Satıp kurtuluruz..
    Gitmezse de mualla..
    Çok üstüne düşülecek bı kağıt değilmiş .
    3 5 krs kazandık ama beklentilerimizin içine ettiler, yedikleri içtikleri haram zıkkım olsun, yattıkları yer ateş , içtikleri su zehir olsun...

7.  Alıntı Originally Posted by Boschish Yazıyı Oku
    Sarayburnu kayalıkların doğru gidiyorum))
    Bu kansızlar da ahlak yok belli. İnsanların bu düşüşlerde sattığını sanmıyorum. Daha çok düştükçe maliyetleniyorlardır. Şahsım adına ben öyle yapıyorum çunku. Amaç ne onu anlamıyorum. Guzel geçen 2021. Aynı şekilde 2022 ilk çeyrek ve hatta daha iyi geçmesi beklenen 2022 2. çeyrek. Bugün 3.30 kapadılar. Amaç ky yı yıldırmak ise ben ky nın daha çok mallandığını düşünüyorum. Trade etmesem amelelik dışında birşey yaptırdığı yok bu kağıdın. Ama bu rakamlar artık cidden insafsızlık. Bugun de brent in düşüşünü bahane buldu ( Brent ile navlunlar doğru orantılı artmıştı). 2021 bilançoyu bekleyelım? 2022 ilk çeyreği bekleyelım? Genel kurulu bekleyelım şeklinde beklentıler devam edıyor. Ya şimdi buradan biri çıkıp işine gelmiyorsa sat diyeceği için peşinen sen de evini , arabanı , bobreğini sat al diyorum. Spek yiyemezsin bu paraları umarım...

8.  Alıntı Originally Posted by dıpdıp Yazıyı Oku
    Bu kansızlar da ahlak yok belli. İnsanların bu düşüşlerde sattığını sanmıyorum. Daha çok düştükçe maliyetleniyorlardır. Şahsım adına ben öyle yapıyorum çunku. Amaç ne onu anlamıyorum. Guzel geçen 2021. Aynı şekilde 2022 ilk çeyrek ve hatta daha iyi geçmesi beklenen 2022 2. çeyrek. Bugün 3.30 kapadılar. Amaç ky yı yıldırmak ise ben ky nın daha çok mallandığını düşünüyorum. Trade etmesem amelelik dışında birşey yaptırdığı yok bu kağıdın. Ama bu rakamlar artık cidden insafsızlık. Bugun de brent in düşüşünü bahane buldu ( Brent ile navlunlar doğru orantılı artmıştı). 2021 bilançoyu bekleyelım? 2022 ilk çeyreği bekleyelım? Genel kurulu bekleyelım şeklinde beklentıler devam edıyor. Ya şimdi buradan biri çıkıp işine gelmiyorsa sat diyeceği için peşinen sen de evini , arabanı , bobreğini sat al diyorum. Spek yiyemezsin bu paraları umarım...
    Navlunlarda sıkıntı yok. Brent düşse de 30000 dolar üstünde kalmaya devam eder gibi. Çünkü vadeli tarafta görünen o. Brent artmadan da vadeli tarafta görünen 30000 dolarlara çıkılacağı yönündeydi. Bu satış, Citi’nin bilanço sonrası satışı gibi temel olarak anlamsız. Teknik olarak bir anlamı olabilir, bilmiyorum.

Sayfa 132/425 İlkİlk ... 3282122130131132133134142182232 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •