Sayfa 469/1007 İlkİlk ... 369419459467468469470471479519569969 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 3,745 - 3,752 arası.

Konu: Viop XL

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Sen mi yatarsın ben mi

İstiareye
    Ben geçen yattım 16,50 ye güncelliyorlardı fiyatı. 3 tavan kitliyorduk

2.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    madem katılmayacaktın mübarek madem çark edecektin ülkenin neden yerle bir edilmesine sebep oldun? ülke taş devrine döndü, binlerce sivil öldü,asker öldü, ekonomi perişan, alt-üst yapı perişan ve sonuç tamam biz vazgeçtik...kahraman zelenski...aldı gazı yürüdü tabii gazı verenlerin sicili bozuk onu unuttu...

Rusya/Medinsky: Kiev, askeri ittifaklara katılmaktan uzak durma sözü verdi
    Haberleri bile işinize geldiği gibi okuyorsunuz...Aynı medinsky ukraynanın ab ya katılmasına karşı değiliz dedi. Zaten nato baştan bu yana ukraynayı birliğe almaya gönüllü değildi.

Ukrayna bu işten istediğini alıyor, olan putin ve putinci tayfaya olacak..rusya yaptırımlar kalksın diye her türlü tavizi vermeye hazır...putin in artık tek amacı var, kendisinin ve oligark kankalarının ömrünü uzatmak...abromoviçin ne işi var görüşmelerde?

sonuçta..ab rusya ile bağlarını geri dönülmez ölçüde koparttı..putin natoya hayat öpücüğü verdi, komşularını tehdit edip hemen hepsini abd kucağına itti.

tarih putinin yaptığı mallığı yazar umarım detaylarıyla.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    ya boş boş konuşuyorsun bu savaş başladığından beri...daha dün ingiltere dış işleri bakanı açıkladı...rusya ateşkes yaparsa yaptırımları kaldırırız diye...tarih abd ve ab nin kağıttan kaplan ve güvenilmez ülkeler olduğunu yazacak...biz zaten biliyoruz bilmeyenlerde öğrenecek...

Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Haberleri bile işinize geldiği gibi okuyorsunuz...Aynı medinsky ukraynanın ab ya katılmasına karşı değiliz dedi. Zaten nato baştan bu yana ukraynayı birliğe almaya gönüllü değildi.

Ukrayna bu işten istediğini alıyor, olan putin ve putinci tayfaya olacak..rusya yaptırımlar kalksın diye her türlü tavizi vermeye hazır...putin in artık tek amacı var, kendisinin ve oligark kankalarının ömrünü uzatmak...abromoviçin ne işi var görüşmelerde?

sonuçta..ab rusya ile bağlarını geri dönülmez ölçüde koparttı..putin natoya hayat öpücüğü verdi, komşularını tehdit edip hemen hepsini abd kucağına itti.

tarih putin yaptığı mallığı yazar umarım detaylarıyla.

4.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Bank of sabahtan beri bişeyler çevirip duruyordu. Önceden qlmış haberi kesin şu saatten sonra kaktırır
    bofa haberi almış diyorsun

bence haberi alır almaz, alel acele short kapatmaya başladı, henüz 25 milyon dolarlık bi short kapayabildi, daha geride yüzlerce poz var.. daha kapatır bu bofa- borsanın amerikalı aracı kurumu

enflasyon bitmeden hisse satılmaz..vadeli de al sat yapın ama spotta sağlam hisselere yapışın..sadece bir buçuk ayda %50 yapan hissem var..al sat ile %5 e tav olurduk..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

bozgurtdayu naptın verdin mi longları???bu namıssızlara garer olmaz. yarın gelir şaka yaptık derler...bence potin reis zaman gazanmaya çalışıor..borsadakı malları elden çıkınca şaka yaptım derse???bi ara bizde deniz baykal vardı azınlık hukumetine bi destek veriyordu ertesi günde benana diyordu...işcde trade ediordu yerli ve milli playboyumuz...

7.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    ya boş boş konuşuyorsun bu savaş başladığından beri...daha dün ingiltere dış işleri bakanı açıkladı...rusya ateşkes yaparsa yaptırımları kaldırırız diye...tarih abd ve ab nin kağıttan kaplan ve güvenilmez ülkeler olduğunu yazacak...biz zaten biliyoruz bilmeyenlerde öğrenecek...
    Eskiden ara sıra saçmalıyordun, son zamanlarda sık sık saçmalıyorsun. Forumda amma putin sevdalısı varmış yahu. Hala putini yaptıklarını savunan var. Stratejik deha, satranç ustası vsvs...Sıçtı batırdı işte, bir türlü kabul edemediniz bunu.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Tam saatinde gerçekleşen işlemleri sileceğim diye hepsini silmişim.
    Aynısı kalsın ilerde bakalım:

29 mart (bıst100: 2214 tü)

Bugün hisselerimi sattım. 1.52 dolar dayız ve bence burası çok kuvvetli.Defalarca buradan döndük..belki gider bilinmez ama şimdilik bir virgül koyayım dedim.

sp 500 de 4.500-4.600 kuvvetli direnç...çekilen likidite ve artan faizlerden dolayı ,teknik gösterge vs..buranın üzerinde kalmasını beklemem..zaten açılış biraz sonra 4.600 üzeri olacak.

Yaz ortasına kadar sp de 3.600 belki biraz altını beklerim.O zamana kadar vob-hisse tradeye devam..ama orayı görünce 6 aylık orta vadeli hisse alırım.

aman elektrik olmasın,,çok çarpılmış birisiyim

Sayfa 469/1007 İlkİlk ... 369419459467468469470471479519569969 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •