2013 zirvesi secilmiyor bile
.....
Dayi bu ülke Arjantin olmaz ben duygusal olarak öyle görüyorum yakýþtýramýyorum belki de.. neyse
. Ama arsiv çin tekrar koyuyorum. Bunu da saklayýn
VOB yapamamak için bir sebep
Rusya ile bu iki grafiði al duvara as
Hesabýna beton doktur
Uzaklaþ
konunun çoðunluk hissesiyle falan hiç bi alakasý yok, bbva yüzde 0.15 daha almak istese, bunu istediði zaman yapardý zaten, 49.85 olsa da yönetim kurulunun tamamýna sahip.. bbva gönüllü çaðrý için belirlediði fiyat 0.70x p/dd deðeri, en kritik nokta bu, bankanýn içini ve piyasayý en iyi bilen küresel finans kurumu türk bankalarý için bu çarpandan alýrým dedi, temel anlamda mühim olan bu
manipülasyon ihtimali de var- bu açýklamayla 25 yýllýk trendini yukarý kýrdý borsa, 2.gün açýlýþýnda tavandan 60 milyon lot alýþ geldi akbnk-ykbnk tahtalarýna, goldman taþýdýðý açýk pozisyonlarý kapattý, aðýr bir zarar yazdý.. onun zararýný ve fazlasýný bbva kar yazdý..
sonraki 4 ay da manipülatif, zira bir türlü harekete geçmedi bbva, avrupa otoritesinden izin almak zorundaymýþ dendi falan filan.. kaldý ki, vaz geçtim koþullar deðiþti savaþ falan dese, bi yaptýrýmý yok bildiðim kadarýyla, ve bu 4 ayda yabancý takasýndan 728 milyon lot satýldý, yerli aldý bu malý, nasýl olsa 12.20 veririm riski yok diye.. 728 satýldý, kalan mal 420 milyon lot, yani borsanýn en likit kaðýdýnda yabancý takasýnýn yüzde 60 kýsmý yerliye devredildi.. spk bugün izin vermesinin hiç bir anlamý yok, vermeyip de ne yapacaktý ?
Son düzenleme : KaraKemal; 31-03-2022 saat: 22:11.
4 Nisan'da baþlayacakmýþ gönüllü alým alým.
>>>>>>>>>>
https://www.kap.org.tr/tr/ek-indir/4...7fe0e138830b5d
...
31 Mart 2022 tarihinde, Sermaye Piyasasý Kurulu, II-26.1 sayýlý Pay Alým Teklifi Tebliði Dördüncü Bölümü uyarýnca hazýrlanan bilgi formunu onaylamýþtýr. BBVA, hâlihazýrda kendisine ait olmayan ve Þirket'in toplam sermayesinin %50,15'ini temsil eden paylarý iktisap ederek Þirket'teki pay oranýný %100'e kadar artýrmayý planlamaktadýr.
Gönüllü Pay Alým Teklifi kapsamýnda teklif edilen bedel peþin olarak ödenecektir ve pay baþýna ödenecek bedel 12,20 Türk Lirasý'dýr. Gönüllü Pay Alým Teklifi duyurusunda yayýnlandýðý üzere, Gönüllü Pay Alým Teklifi 4 Nisan 2022 tarihinde baþlayýp 29 Nisan 2022 tarihinde sona erecek olup, 20 iþ günü sürecektir.
Gönüllü Pay Alým Teklifi'ne iliþkin hüküm ve koþullar Garanti Bankasý pay sahiplerine Þirket'in web sitesinde ve Kamuyu Aydýnlatma Platformu web sitesinde (kap.org.tr) sunulan bilgi formunda duyurulmuþtur.
...
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
borsaya ne etkisi var anlamadým!
vadeli endeks niye hareketli?
12.20 den alacak olanýn kaðýdý 9 TL de deðil ki?
17 deseydi iþ baþka. ki o fiyata revize edileceði de söyleniyor,ayrýca....ilerde..
Anladýðým kadarý ile borsadaki tahtadan doðrudan almayacak ayrý bir prosedür ile alacak.
>>>>>>>>>
https://www.kap.org.tr/tr/ek-indir/4...7fe0d8af060ab4
![]()
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Bu durumda borsa dussede Garanti dusmeyecek anlamina mi geliyor ??
Yer Ýmleri