Sayfa 470/1007 İlkİlk ... 370420460468469470471472480520570970 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 3,753 - 3,760 arası.

Konu: Viop XL

1. Garantise deniz Info içinden geçiyor

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    sen hep saçmalıyordun...hala saçmalıyorsun...çizgini bozmadın yani hiç...forumda amma amerikancı varmış yahu...

Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Eskiden ara sıra saçmalıyordun, son zamanlarda sık sık saçmalıyorsun. Forumda amma putin sevdalısı varmış yahu.

3.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    sen hep saçmalıyordun...hala saçmalıyorsun...çizgini bozmadın yani hiç...forumda amma amerikancı varmış yahu...
    Benim yazdıklarımdan amerikancı olduğumu çıkarıyorsan, harbi bunamışsın demektir!
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    ya tamam bıdı bıdı yapma...50 kere yazdım buraya okuma yazma bilmiyorsan okuduğunu anlayamıyorsan ne gelir elimden? uzatma işine bak...

Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Benim yazdıklarımdan amerikancı olduğumu çıkarıyorsan, harbi bunamışsın demektir!

3 kuruş kazandık pala almak için uğraşıyor

6. Domates fiyatları bu yıl beş TL den az olmaz minimum göreceği yer. Bu açıdan bakarsanız salça fiyatları %50 yükselir

7.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Haberleri bile işinize geldiği gibi okuyorsunuz...Aynı medinsky ukraynanın ab ya katılmasına karşı değiliz dedi. Zaten nato baştan bu yana ukraynayı birliğe almaya gönüllü değildi.

Ukrayna bu işten istediğini alıyor, olan putin ve putinci tayfaya olacak..rusya yaptırımlar kalksın diye her türlü tavizi vermeye hazır...putin in artık tek amacı var, kendisinin ve oligark kankalarının ömrünü uzatmak...abromoviçin ne işi var görüşmelerde?

sonuçta..ab rusya ile bağlarını geri dönülmez ölçüde koparttı..putin natoya hayat öpücüğü verdi, komşularını tehdit edip hemen hepsini abd kucağına itti.

tarih putinin yaptığı mallığı yazar umarım detaylarıyla.
    putin -kral çıplak dedi.. batı hiç bi bok yiyemedi ruslara karşı, neymiş mcdonalds artık o boktan hamburgerini satmayacakmış moskovada, ulan xtir git nerde satacaksan orda sat.. bmw/mercedes satamayacak olduğunu geçtim ama alman bi daha düşünsün doğalgaz boykotunu, zira hesaplarını yaptılar anca 2024 sonu yani üç sene sonra çözebiliriz biz bu doğalgaz muhtaçlığını sonucu çıktı.. tamam o zaman ruble ödeyeceksin kardeşim dedi putin, bunlar hala G7 olarak kabul etmeyiz dolar/avro harici bi ödeme sistemi diyorlar, tamam olaf -alma öyleyse rus doğalgazını, başka yerden alırsın, alamayabiliyor olsan zaten almayacksın, sen ne anlatıyon birader ?

sadece petrol/doğalgaz değil, sadece endüstriyel metaller değil, hububat, çiçek yağı vs her tür emtia piyasası şoka girdi bir aydır.. avrupa 30+ senedir unutmuştu enflasyon nedir falan, öğrenir yeni kuşaklar hayat pahalılığı neymiş çünkü emtia fiyat artışına- arz şokuna- lojistik sorunsalına falan yapabileceği hiç bir parasal genişleme çaresi mevcut değil.. iç taraftan, ahaliden gelecek baskı artık avrupanın bir sorunu, oysa rus halkından baskı gelir diye hesap etmişlerdi- rusyayı ticari olarak abluka ederken

8. garantinin gelen vadelisi ile arasında 38 kademe fark var...

bi dakika ya bu ülkede faiz %15 değilmiydi?

Sayfa 470/1007 İlkİlk ... 370420460468469470471472480520570970 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •