Sayfa 471/1007 İlkİlk ... 371421461469470471472473481521571971 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 3,761 - 3,768 arası.

Konu: Viop XL

1.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    putin -kral çıplak dedi.. batı hiç bi bok yiyemedi ruslara karşı, neymiş mcdonalds artık o boktan hamburgerini satmayacakmış moskovada, ulan xtir git nerde satacaksan orda sat.. bmw/mercedes satamayacak olduğunu geçtim ama alman bi daha düşünsün doğalgaz boykotunu, zira hesaplarını yaptılar anca 2024 sonu yani üç sene sonra çözebiliriz biz bu doğalgaz muhtaçlığını sonucu çıktı.. tamam o zaman ruble ödeyeceksin kardeşim dedi putin, bunlar hala G7 olarak kabul etmeyiz dolar/avro harici bi ödeme sistemi diyorlar, tamam olaf -alma öyleyse rus doğalgazını, başka yerden alırsın, alamayabiliyor olsan zaten almayacksın, sen ne anlatıyon birader ?

sadece petrol/doğalgaz değil, sadece endüstriyel metaller değil, hububat, çiçek yağı vs her tür emtia piyasası şoka girdi bir aydır.. avrupa 30+ senedir unutmuştu enflasyon nedir falan, öğrenir yeni kuşaklar hayat pahalılığı neymiş çünkü emtia fiyat artışına- arz şokuna- lojistik sorunsalına falan yapabileceği hiç bir parasal genişleme çaresi mevcut değil.. iç taraftan, ahaliden gelecek baskı artık avrupanın bir sorunu, oysa rus halkından baskı gelir diye hesap etmişlerdi- rusyayı ticari olarak abluka ederken
    sana lafım yok karakemal..sen gözlüğünü takmışsın, en azından tutarlısın
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Taşınan Açıklar azalmış,

Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    3 kuruş kazandık pala almak için uğraşıyor
    kerem abi bastınmı şortu???arasıra poz yazda nasiplenelim...

4. Desperado bayağıdır yok..Ne güzel her gün savaş, bombalama haberleri veriyordu...O da düşüşten ekmek yok dedi herhalde!
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Thy Pegasus Tav bu nasıl hareketler abi böyle ya , bu kadar ucuzmu bu hisseler...

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Domates fiyatları bu yıl beş TL den az olmaz minimum göreceği yer. Bu açıdan bakarsanız salça fiyatları %50 yükselir
    Bu sene domatesleri kavanozlayamayacağız
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Ben geçen yattım 16,50 ye güncelliyorlardı fiyatı. 3 tavan kitliyorduk
    Bundan sonra daha yükseğini veren olmazsa hep sen yat
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    Thy Pegasus Tav bu nasıl hareketler abi böyle ya , bu kadar ucuzmu bu hisseler...
    Savaş muhabbeti bitsin pega 140 dan aşağı bi daha inmez
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 471/1007 İlkİlk ... 371421461469470471472473481521571971 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •